Vazgeçemediğiniz Oje Markası ve Rengi Hangisi ?

bende flormar ın 305,319,,314 bordo ve sedefli pembe olarak 202 yi kullanıyrm.true colordanda kırmızı olarak 30 yeni çıkmış04 numara simli veşuanki favori rengim olan sedefli şeker pembesi 15 i kullanıyorum.burenk içimi açıyo... verita nında 02 beyazı ve 16 gül kurusunu kullanıyorum veritada kaliteli bi marka

lancaster oje aldım birsürü para verip
2 3 kullanımdan sonra böyle kıvamlandı mı diyim çok kötü oldu
o kadar para verdiğimle kaldım Çok üzgünüm çoook

sonra gittim flormar vs aldım ucuz ucuz
hiç öyle bir problem çıkarmadılar
birdaha öyle para verip de markalı oje almam :dilcikar:

en sevdiğim ojem alix avien simli giri bayılıyorum rengine..
ama bu gün marketten 1 ytl ye golden rose un 33 ve 46 numara ojelerini aldım
onlarda çok güzel. parasına göre gayet iyiler.. çokda güzel sürülüyor

Ojelerle ilgili son toplistimi yazaym ben de :)

maybelline colorama 03 tutti frutti
maybelline colorama 47 coconut crystals
maybelline colorama 35 silver almond

mybelline colorama yı merak edip bugün gittim aldım.. gerçekten çok güzel bir ojeymiş..
863- 864.. ikiside birbirine yakın renkler ama karar veremedim..
bunlardan sıkılıncada krem rengini almayı düşünüyorum..
ben çok beğendim..

bakim icin sally hansen den vazgecmem :lepi: genelde french manikuru yaparim baya ustalastim :lepi: maybelline in french manikuru setini aliyorum bazen de sadece o pembe olandan suruyorum cok bakimli gosteriyor tirnaklari

ojede markaya asla takılmam ama benim renklerim en başta siyah sonra bordo , v,şne çürüğü siyaha yakın kahve

bazende parlatıcı ve sedefli beyaz.

oje benim için vazgeçilmez ellerimi ve özellikle tırnaklarımı çok beğenirim herzaman bakımlıdır manikürümü kendim yaparım. tırnaklarım kısayken bile uzun gibi görünür

bende oje bir takıntı haline geldi ne zaman moralim bozuk olsa yada canım sıkkın olsa çıkar bi kaçtane oje alırım kendime ama en çok flormar kullanırım sedefli beyaz ve pembe vede tabiki 319 favorimdir

flormar 319 tebiiki
ve en son bir renk keşfettim flormar119 mine rengi biraz sedefli sanırım cok sevdm ben bu rengi genelde sedefli sevmem ama.

Ojeye cok gec basladim. Su anki favorim flormar in bir seker pembesi. Mat ve tam yaz rengi : ) Numarasi silinmis kullanmaktan..

Aslinda onceden de vardi ama su an mavi ojeler pek bir moda Paris'te. Yesiller de ayni sekilde. Galiba bu da Chanel in meshur siyahi gibi moda olacak.
Yiginla para vermeyi asla dusunmuyorum kucucuk boyaya. Flormardan cok memnunum. Uzerine koruyucu seffaf oje surunce de cok dayanikli oluyor.

evde buzdolabının bir köşesi sadece ojalerime tahsis edilmiş durumda annemler bıktılar yani o derece severim ojaleri.
rakı beyazı,uçuk pembeler ve tabiyki kırmızı vazgeçemediğim renkler flormar kullanıyorum genelde..

Ojeye cok gec basladim. Su anki favorim flormar in bir seker pembesi. Mat ve tam yaz rengi : ) Numarasi silinmis kullanmaktan..

.

keşke numarası olsaydı ,ben de arıyorum öyle bişey,niyeyse rastlayamadım

son aldığım flormar 125,mat bir pembe gibi duruyor ama güneşte falan çingene pembesine dönüyor, kokoş ben çok sevdim onu

Flormar 305 franch yapmaya üşenirseniz sadece bunu sürün çok doğal ve güzel duruyor mutlaka deneyin

keşke numarası olsaydı ,ben de arıyorum öyle bişey,niyeyse rastlayamadım

son aldığım flormar 125,mat bir pembe gibi duruyor ama güneşte falan çingene pembesine dönüyor, kokoş ben çok sevdim onu

Onun numarasi yok ama sen cingene pembesi ve guneste boyle oluyor deyince baska biri aklima geldi: Rimmel 'in bir ojesi var Alt baslik "60seconds" ,no: 280 ,Stop Traffic. Bu gercekten kokos:sm_cool: Ama cok eglenceli bir renk. Tabii her kiyafetle gitmiyor :)
Sevgiler

fransız manikürü seviyorum... oje olarak flormarınkilerini tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…