Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende kullandım vazelın ama onu ne zamn kullansam ıcımde yanma oluordu bır kac doktora sordm olduren dıyende cıktı oldurmeyen dıyende bende tam emın olamadıgım ıcın su bazlı ty ja adında kayganlastırıcı aldım tavsıye ederım hala kullanıorum kayganlastırıcı olmadan yapamıoz malesef
ne yagı ya arkadslar lutfen vajınanında bır ph dengesı var yemekmı yapacazkı oraya yag surelım benım dediğim kayganlastırıcı tamamen su bazlı oranaın ph degerıne gore mıkrop yapmıor su bazlı kremlerın hıc bırı dölü oldurmez bu yuzden bızde onu aldık doktor söledı burda bır kac kısıde söledı arastırdım aldık bızde onerırım
bende aquaglide kullanıyodum hamileliğim öncesinde ve şu an yine kullanıyorum kullanırken hamile kaldım. sanırım bu öldürmüyor anlamına geliyo olabilir:) tavsiye ederim
canım sonuçtan vazelin vajinada kullanılması için üretilen birşey değil... benim hiç böyle bir sorunum olmadı ama su bazlı kayganlaştırıcılar bunun için üretildiği için kullanman daha iyi olr herhalde....