• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vazelin spermi öldürürmü

ayyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
110
7
118
Nevşehir
vajinal kuruluk yüzünden kayganlastırıcı kullanıyorum ama spermi öldürüyomus kayganlastırıcılar vazelinde öldürürmü bilen varmı

bende kullandım vazelın ama onu ne zamn kullansam
ıcımde yanma oluordu
bır kac doktora sordm olduren dıyende cıktı oldurmeyen dıyende
bende tam emın olamadıgım ıcın su bazlı ty ja adında kayganlastırıcı aldım
tavsıye ederım
hala kullanıorum kayganlastırıcı olmadan yapamıoz malesef :(

bizde aynen canım kayganlastırıcısız canım yanıyo senın kullandıgın spermi oldüruyomu acaba bılgın varmı

ne yagı ya arkadslar lutfen
vajınanında bır ph dengesı var
yemekmı yapacazkı oraya yag surelım
benım dediğim kayganlastırıcı tamamen su bazlı
oranaın ph degerıne gore
mıkrop yapmıor
su bazlı kremlerın hıc bırı dölü oldurmez
bu yuzden bızde onu aldık
doktor söledı
burda bır kac kısıde söledı
arastırdım aldık bızde onerırım

bende aquaglide kullanıyodum hamileliğim öncesinde ve şu an yine kullanıyorum kullanırken hamile kaldım.
sanırım bu öldürmüyor anlamına geliyo olabilir:) tavsiye ederim

ay arkadaslar saka mi yapiyorsunuz ne vazelini? vazelin petrolyum iceren bir urun. vajinaya surulur mu? elinize ayaginiza surdurdugunuz herseyi vajinaniza suremezsiniz. oranin ph dengesi cok hassas... sperm oldurup oldurmedigini bosverin.. servis disi birakmak istemiyorsaniz kendinizi vazgecin boyle yontemlerden. her krem vajinaya surulmez, kurulugunuz varsa ozel kayganlastiricilardan kullanmalisiniz. :olmaz:

bend ekullanıyroum dönem dönem vazelim öldürdügünü biliyorum spermin ovalasyon dönemleri kullanmıyoruz o dönemler pre seed kullanıyoruz

canım sonuçtan vazelin vajinada kullanılması için üretilen birşey değil... benim hiç böyle bir sorunum olmadı ama su bazlı kayganlaştırıcılar bunun için üretildiği için kullanman daha iyi olr herhalde....

Back