Vazelin-Limon-Eldiven üçlüsüyle harika eller....

Annem bu işe bayılacak..sürekli ellerinden şiyaket edip duruyo taktı kadın ellerin beğenmiyo bi türlükaydirigubbakcemile3Ona hemen yapııcam mutlu olsun benim canım annem:1hug:

vazelinin kararma yaptıgını biliyormuydunu arkadaşlar?*

burda duymuştum ama teyzeme sordum çünkü o devamlı kullanır "hayır karartmaz" dedi fisfisfis

Son düzenleme:
arkadaslar birde vazelin,limon,zeytinyağ bu 3 ünüde karıştırp eldiven giyin yarım saat kadar bekleyin sonra elleriniz yumusacık oluyorrr

bu ameliyat eldivenlerini takınca kötü bi koku bırakıyo ellerde. o koku olmuyomu böyle yapınca hiç sevmem o plastik kokusunu

bende onu diyecektim ben bulaşık yıkarken bazen eldive takıom elim nasıl plastik kokuyo.inanın sırf o kokuyu duymamak için eldivensiz bulasık yıkıom ellerim cok kötü oluyoÇok üzgünüm çoook

bende el ve ayak bakimina cok onem veryrm ama bu bulasiklar rezil ediyor ellerimi ve tirnaklarimi,bu yuzden artik eldiven kullanmaya basladim...tirnaklarimizin daha guclu olmasi icin ne yapmamiz lazim arkadaslar bir onerisi olana varmi??????

bende 1 saat önce vazelin+limon kolonyası kullandım ellerimi yıkadım 10 dakika önce cidden yumuşak oldu ama hala vazelin var çıkmıor hepsi ne yapacağımdelikafaduldendelikafadulden

bende denedim şimdi eldivenler elimde hemde kk yı dolaşşıyorumm daha yapacağım bakımlar var mı diye:d bakalım sonunucu görcezz

evet turnakların güçlü olması için biraz limonun içine şeker koyup ellerini ovalıyosun iyce sonra yün eldiven takıyosun 1 saat bekletiyorum ben sonra çıkar ılık suyla yıka tırnaklar gerçekten güçleniyo..

bu yöntemi öneren arkadasa tessekkür edrim.sayende ellerim yumuşacık oldu hatta rengi acıldı.ben cok memnun kaldım.eşimde durumu farketti ki normalde elime bakım yapmamı söylerdi.yapsamda malum bulaşık ve cocuktan dolayı ellerim düzgünce rayına oturmamıştı.sagolkaydirigubbakcemile5

süper bi paylasim tskler
bunu geceleride uygulayabilirsiniz bence pamuklu eldivenler oluyo sürüp onlarida takip yataga gidilir sabahda cikartilir özellikle kisin soguktan kuruyan ve catlayan ellere birebir

süper bi paylasim tskler
bunu geceleride uygulayabilirsiniz bence pamuklu eldivenler oluyo sürüp onlarida takip yataga gidilir sabahda cikartilir özellikle kisin soguktan kuruyan ve catlayan ellere birebir

Canım bahsettiğin pamuklu eldiveni biraz tarif edebilir misin?Bulaşık eldiveni lastik oluyor.Sanırım o değil bahsettiğin.Ben de yapıcam da bu maskeyi o yüzden sordum.

pamuklu eldivene takıldım ben de bu el bakımı için özel bi eldiven mi? nerde satılır kaça satılır? Bu kürü söyleyen arkadaşa da çok teşekkürler öpicik

slm cnm ya sol valla işlerden mahvolan ellerime bi çare derken karşıma ilk gelen mantıklı çözüm bu oldu bende bolca vazelin kullanıp örgü eldiven kullanıyorum oda müthiş etki yapıyor birde limon deniycem şimdi saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…