Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vazelin-Limon-Eldiven üçlüsüyle harika eller....
- Konu Sahibi BenLiLa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2008
- 1.004
- 114
- 363
Benim ellerimi mahfetti
elim nokta nokta kabardı tahriş oldu hiç tavsiye etmem
mirandacım senin ellerine vazelin ve limon suyu değil de ameliyat eldiveni taktıysan o alerji yapmış olabilir o eldiven lateksten yapılıyor latekse alerjisi olanlara iyi gelmez bu arada herkese selamlar:teytey:
bu ameliyat eldivenlerini takınca kötü bi koku bırakıyo ellerde. o koku olmuyomu böyle yapınca hiç sevmem o plastik kokusunu
bende onu diyecektim ben bulaşık yıkarken bazen eldive takıom elim nasıl plastik kokuyo.inanın sırf o kokuyu duymamak için eldivensiz bulasık yıkıom ellerim cok kötü oluyoÇok üzgünüm çoook
bu yöntemi öneren arkadasa tessekkür edrim.sayende ellerim yumuşacık oldu hatta rengi acıldı.ben cok memnun kaldım.eşimde durumu farketti ki normalde elime bakım yapmamı söylerdi.yapsamda malum bulaşık ve cocuktan dolayı ellerim düzgünce rayına oturmamıştı.sagolkaydirigubbakcemile5
süper bi paylasim tskler
bunu geceleride uygulayabilirsiniz bence pamuklu eldivenler oluyo sürüp onlarida takip yataga gidilir sabahda cikartilir özellikle kisin soguktan kuruyan ve catlayan ellere birebir
Canım bahsettiğin pamuklu eldiveni biraz tarif edebilir misin?Bulaşık eldiveni lastik oluyor.Sanırım o değil bahsettiğin.Ben de yapıcam da bu maskeyi o yüzden sordum.