Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tatlım malesef vatandaşlık ezber işidir. şimdi diyeceksin ezberledikden sonra unuturum.. unutmamak içinde hergün tekrar edeceksin sonra tekrarların üç günde bir olacak ve haftada bire kadar düşecek tekrar günlerin.....
İhtiyaç yayıncılık 24 saatte vatandaşlık ve lodos,yetenek yayınlarının kavram haritalı vatandaşlığı ideal
Akılda kalmasını sağlıyor bu şekilde
Ben bu ikisi sayesinde sınavda bir iki soru kaçırdım sadece.
tatlım malesef vatandaşlık ezber işidir. şimdi diyeceksin ezberledikden sonra unuturum.. unutmamak içinde hergün tekrar edeceksin sonra tekrarların üç günde bir olacak ve haftada bire kadar düşecek tekrar günlerin.....
İhtiyaç yayıncılık 24 saatte vatandaşlık ve lodos,yetenek yayınlarının kavram haritalı vatandaşlığı ideal
Akılda kalmasını sağlıyor bu şekilde
Ben bu ikisi sayesinde sınavda bir iki soru kaçırdım sadece.
vatandaşlıkta nekdar çok tekrar edersen okadar çok öğrenirsin..
yani üşenmeden bütün konulara tekrar tekrar bakmalısın.. ben artık hangi satırdı ne yazıyor onu bilcek konuma gelmiştim..
ilk konuları sıkıcı.. ama yasama yargı yürtme bunları anlayarak çalışırsan soru kaçırmazsın..
24saate vatantaşlık var onu öneririm.. yada resimde olanı alabilirsin..
gösterdiğim kitap çok çok çok fazla iyi bir kitap..
genel kültür kitabı
bütün konular bütün dersler ayrılmış konu konu.. tam bir özet kitabı..