• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vatandaşlık nasıl çalışılmalı?

jane_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
177
0
26
Osmaniye
Ben ilk defa vatandaslık calismaya basladım 3gundur. cok ayrıntı ve detay var sizce nasıl calısmalıyım?

tatlım malesef vatandaşlık ezber işidir. şimdi diyeceksin ezberledikden sonra unuturum.. unutmamak içinde hergün tekrar edeceksin sonra tekrarların üç günde bir olacak ve haftada bire kadar düşecek tekrar günlerin.....

İhtiyaç yayıncılık 24 saatte vatandaşlık ve lodos,yetenek yayınlarının kavram haritalı vatandaşlığı ideal
Akılda kalmasını sağlıyor bu şekilde
Ben bu ikisi sayesinde sınavda bir iki soru kaçırdım sadece.

Son düzenleme:
tatlım malesef vatandaşlık ezber işidir. şimdi diyeceksin ezberledikden sonra unuturum.. unutmamak içinde hergün tekrar edeceksin sonra tekrarların üç günde bir olacak ve haftada bire kadar düşecek tekrar günlerin.....

Canım bende ezber hic yok o yuzden cok zorlaniyorum ama ezber yapmaya calisiyorum ama cok yavas ilerliyorum :(

$ihtiyac tümadaylar genelkültür tarih-coğrafya-vatandaşlık ders not.jpg

vatandaşlıkta nekdar çok tekrar edersen okadar çok öğrenirsin..
yani üşenmeden bütün konulara tekrar tekrar bakmalısın.. ben artık hangi satırdı ne yazıyor onu bilcek konuma gelmiştim..
ilk konuları sıkıcı.. ama yasama yargı yürtme bunları anlayarak çalışırsan soru kaçırmazsın..
24saate vatantaşlık var onu öneririm.. yada resimde olanı alabilirsin..
gösterdiğim kitap çok çok çok fazla iyi bir kitap..
genel kültür kitabı
bütün konular bütün dersler ayrılmış konu konu.. tam bir özet kitabı..

Back