Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyle 1 ay sonra ameliyatım var ama hala kararsızım.Vaser Liposuction yaptıranlar
Hanımlar merhaba son zamanlarda Vaser liposuction yaptıranlar var mı, yorumlarından ve tecrübelerden faydalanmak istiyorum bir ay sonra ameliyatım var fikirlerinize ihtiyacım var
Benim bir aydan da az kaldıBenimde öyle 1 ay sonra ameliyatım var ama hala kararsızım.
Sizin hangi şehir? Birde hangi bölgeler yaptıracaksınız?Benim bir aydan da az kaldı
Sizin hangi şehir? Birde hangi bölgeler yaptıracaksınız
Üst bacak karın ve kollar olacakYurt dışında yaşıyorum ben bacak üst bölge ve karın bölgesi olacak, siz?
Aynıymış umarım çabucak iyileşirÜst bacak karın ve kollar olacak
Siz benden daha önce olacaksınız yorumlarınızı yazar mısınız? Merak ediyorum. Birde şuan siz kaç kilosunuz.?Aynıymış umarım çabucak iyileşir
Tabi ki, inanın hiç tartılmadım uzun zamandır aynada gördüğüm görüntüden mutsuz olduğum için, doktorum da hiç tartmadı 40beden giyiyorum şu an dünkü görüşmemizde ameliyattan sonra xs korsenin bol olacağını söylediSiz benden daha önce olacaksınız yorumlarınızı yazar mısınız? Merak ediyorum. Birde şuan siz kaç kilosunuz.?
Tam günü ne zman peki ameliyatın?Tabi ki, inanın hiç tartılmadım uzun zamandır aynada gördüğüm görüntüden mutsuz olduğum için, doktorum da hiç tartmadı 40beden giyiyorum şu an dünkü görüşmemizde ameliyattan sonra xs korsenin bol olacağını söyledi
Merhaba 15 gün önce hem vaser Liposuction hemde mini karın germe yaptırdım.. ayrıca meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum.. merak ettiklerinizi sorabilirsinizVaser Liposuction yaptıranlar
Hanımlar merhaba son zamanlarda Vaser liposuction yaptıranlar var mı, yorumlarından ve tecrübelerden faydalanmak istiyorum bir ay sonra ameliyatım var fikirlerinize ihtiyacım var
Ben 2 gün önce üst bacak ve basen oldum ama çok zorlandım, kan kaybettim, 2 ünite kan takıldı, belim sırtım mosmor, halen başım dönüyor, çarpıntım var, ne zaman geçer acabaMerhaba 15 gün önce hem vaser Liposuction hemde mini karın germe yaptırdım.. ayrıca meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum.. merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
Ben genel anestezi ile oldum.. karın ve yan simitlerden liposuction ve mini karın germe ,göğüs dikleştirme ve protez kombin ameliyat.. 4. Gün işyerime gittim..evet morluklar vardı. Sertliklerde 15 gün sonra oluştu ama evde canım sıkılıyor diye işyerine gittimYaptırdım 3 gün sonra işe başladım diyenler lokal anestezi ile ufacık opere olanlardır. Benim basen ve bacak oldu, karında yok, yapan doktor da çok deneyimli biri ama bacak içlerim halen mosmor. Taş gibi sert. 15 gün oldu 1 hafta daha izin alsam mı diye düşünüyorum.
Bana da yardım edin lütfenBen genel anestezi ile oldum.. karın ve yan simitlerden liposuction ve mini karın germe ,göğüs dikleştirme ve protez kombin ameliyat.. 4. Gün işyerime gittim..evet morluklar vardı. Sertliklerde 15 gün sonra oluştu ama evde canım sıkılıyor diye işyerine gittim
Merhaba doktorunuz kim di acaba memnun kaldınız mıBen genel anestezi ile oldum.. karın ve yan simitlerden liposuction ve mini karın germe ,göğüs dikleştirme ve protez kombin ameliyat.. 4. Gün işyerime gittim..evet morluklar vardı. Sertliklerde 15 gün sonra oluştu ama evde canım sıkılıyor diye işyerine gittim