- 31 Temmuz 2016
- 11
- 1
- 36
- 35
- Konu Sahibi banuozturk13
-
Herkese merhaba. Vaser Liposuction yaptırmaya kesin karar kıldım.Acaba burada daha önce yaptırmış veya yaptırıcak olan kişilerin tavsiyeleri ve fiyat konusunda bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Hepinize şimdiden teşekkür ederim
Canım ben geçen hafta yaptıracaktım tüm vücut yapacam bazı özel sebeblerden dolayı erteledim 2 hazirana gün aldım yaptıranlarla konuştum bi kaç öncesi sonrası inceledim tavsiye üzere bi doktora gidip muayene oldum içime sindi inş güzel olurHerkese merhaba. Vaser Liposuction yaptırmaya kesin karar kıldım.Acaba burada daha önce yaptırmış veya yaptırıcak olan kişilerin tavsiyeleri ve fiyat konusunda bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Hepinize şimdiden teşekkür ederim
Fiyat ne verildi acaba?Canım ben geçen hafta yaptıracaktım tüm vücut yapacam bazı özel sebeblerden dolayı erteledim 2 hazirana gün aldım yaptıranlarla konuştum bi kaç öncesi sonrası inceledim tavsiye üzere bi doktora gidip muayene oldum içime sindi inş güzel olur
Herkese merhaba. Vaser Liposuction yaptırmaya kesin karar kıldım.Acaba burada daha önce yaptırmış veya yaptırıcak olan kişilerin tavsiyeleri ve fiyat konusunda bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Hepinize şimdiden teşekkür ederim
Tüm vücut 10 bin canımFiyat ne verildi acaba?
Tüm vücut 10 bin canım
Tatlım sana bir kaç sorum olucak
Öncelikle ilk uyandığında ne hissediyorsun ve çok ağrılı yazmışsın ama uyanır uyanmaz yürütüyorlarmış diye duydum doğru mudur acaba bu ?
Ve korse sık ve baskılı bir korse mi hani sıkılaştırıcı olmasını bekliyorum ve sonuçların suan nedir net olarak nasıl hissediyorsun kendini
merhaba, ilk uyandığımda ameliyathaneydim ve ameliyatım 2,5 saat kadar sürmüştü malum bilirsiniz soğuk ortam bu sebeple aşırı derecede üşüme ve zangır zangır titreme oluyor, odaya geçtikten sonra bir süre geçince normale dönüyor üşüme hissi, ancak uyanma sonrası işk üç saat çok ağrılı geçti ben o acıyı ilk 3-4 gün çekicem sandım çok kötü oldum ama üçüncü saat sonrası çok rahatladım, zaten sürekli serum veriyorlar içinde ağrı kesici bulantı önleyici ve antibiyotik var o rahatlatıyor, hemen apar topar yürütme falan yok yürütme tamamen vucuttaki ödeme yönelik bol bol su içmek ve yürümek gerekiyor, zaten ameliyata girmeden 12 saat önce birşey yemiyorsunuz sigara vs herşey yasak, ameliyat sonrası üç saat de yemek yok, sonra bi çorba bi komposto geliyor sonrasında yürüyorsunuz, korseye gelince çift korse içinize giyilen bu eski filmlerde gmrmüşsünüzdür sosis şekli verir vucut hatlarını net çıkartır =) cildin sıkılaşması toplaması için bir içten bütün alttan çengelli üstten de askılı omuzlardan, birde dışardan üstüne tekrar korse var göğüs altından basene kadar, korsenin bir rahatsızlığı yok, ikinci gün tabırcu olmadan önce pansuman yapmak için o korseler çıkıyor ve yeniden takılıyor o kısmı fena 10 dakikalık zor süreç, benim bugün dördüncü gün diyebilirim ki ilk 3 gün zor ama bugün ciddi rahatlama var, önemli olan SONUÇ eğer sonuç istediğim gibi olursa ki eminim olucak bu çekilen üç günlük sıkıntıya değer, ancak şunu unutmayın bakın tek bölge 2,5 saat sürdü 2 litre yağ alındı o uzun demir cilt altında yağlı bölgelerinizde saatlerce gezecek yağ alınan her bir noktanızda ağtı olacak narkoz verilen gece hastanede kalmanızı gerektiren bir işlem kolay sanmayın, nacizane tavsiyem belden aşağı ve belden yukarı aynı anda kombin ameliyat olmayın bekleyin bi sene sonra olun daha karlı tek seferde oluyum bitsin diye acı çekmeyin çok zor, çok uzun yazdım ben elle tutulur çok detay yazı bulamadım sırf bu konu için üye oldum siteye başka sorunuz varsa lütfen yazın cevaplarım, sevgiler.
Merhaba! Bildiğiniz başka iyi bir doktor var mı? Caner Beyin ofisi kapanmış da. Ben de tüm vücut Vaser Lipo yaptırmak istiyorum.Merhaba. Ben şubat ayında Esteworld de Dr Caner Kaçmaz da bel ve karın bölgeme vaser liposuction yaptırdım. Gerçekten çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor. Sadece şunu söyleyebilirim 3. aya yaklaştım ve sonuç gün geçtikçe daha da iyiye gidiyor.
Lipo bile o kadar zorken germeyi düşünemiyorum.bıgün 8.günüm hala zor yatıp zor kalkıyorum zor yürüyorum.cok zormuş cokGeçmiş olsun bende göbek bölgesi ve bel kısımları icin liposuction yaptırmak istiyorum karın bölgem beni çok rahatsız ediyor siz karın gerdirmesi yaptırdınız mı? Herkes bir yazıyor gerçekten kararsız kaldım arkadaşım karın gerdirme ile yaptırdı fakat 3 çocuk doğurdu ben hiç doğum yapmadım yani gerdirme yaptırmadan bu sonucu aldınız mı kaç gün sonra normale döndünüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?