Vaser liposuction olmak istiyorum.İstanbulda tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?

Asena24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
267
64
Merhaba kızlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Araştırırken anladım ki benim bacaklarımda Lipödem var. Tabiki en sağlıklısı bu hastalığın uzmanında yaptırmak ama o kadar uçuk fiyat aldım ki bugün, sizden yardım almadan olmayacak sanırım. Çok uçuk olmadan ama işini de bilen doktora ihtiyacım var. Dr. Yener Demirtaşı beğenmiştim ama bana verdiği fiyatı hesapladığımda 10 000 Euro oluyor
Benim en fazla bulabileceğim meblağ 5000 Euro ve bunun içinde bir de meme dikleştirme olacaktı.
Bana verdikleri fiyat bu: Evre 2 lipödem..belden ayak bileğine kadar 360° tüm bacaklarınıza Vaser liposuction 5900 Euro, kollar 1000 Euro. Toplam 6900 Euro
Cilt sıkılaştırıcı argon plazma kollar +1000 Euro, bacaklar +2000 Euro (uyluk kalça)
Lütfen benimle bilgi paylaşır mısınız.

Oldunuz mu ameliyat acaba

Oldunuz mu ameliyat acaba
Merhaba. Yok ben hala araştırıyorum. Karar vermek çok zor. Ayrıca biraz kilo vermek istiyorum 5-6 kg gibi. Sanırımm ne kadar az yağ alınırsa, o kadar iyileşme süreci kolaylaşıyor. Şu an liste hazırlıyorum. Tüm doktorların artısını, eksiğini bir listeye toplamaya çalışıyorum. Detaylı analiz yaptıktan sonra karar vereceğim.

Karar verdinizmi ben reşat aktaş ve aylin karabulut arasında kaldım

Yok maalesef. Bende Lipodöm var o yuzden çok dikkatlı olmalıyım, doğru seçim yapmalıyım. Bugün Dr. Ahmet Karacalar asistanıyla konuştum. Bacaklar için sadece fiyat verdi ama diğer bölgeler için muayene esnasınta söyleyebilir dedi. Sadece bacaklar bile çok uçuk €7000, gerisini düşünömüyorum bile. Birikimim yetmez,bu kadar kredi kaldırabileceğimi düşünmüyorum. Bakalım, muayenede indirim alabilirsem Ahmet hocaya olmayı düşünüyorum. Muayene ucreti bile 3000 tl. hastanın parayı tarlada topladığını zannediyorlar sanırım. Ekim sonuna kadar zamanım var. Araşytıracağım, belki başka güvenebileceğim doktor bulurum. Kısmet bu işler, zamanı geldiğinde pat diye çıkıyor karşımıza doğru seçim.

Dr.Reşat Altuğ Aktaş nedense çok fazla inceltmiyor. Hastalar mı yoksa öyle istiyor, anlamadım.

Kollarda daha iyi aslında

ama şu fotograf beni çok korkuttu
sonuç Kim Kardaşyan hatırlattı

Hocam sanırım şekillendirmede iyi değil. Fotograflardan bana öyle geldi.

Eklentiler

• 5.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 16
  • 2.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 20
Dr Aylin Karabulut şu yorumlardan sonra aramak bile istemiyorum. Zaten bir tane bile örnek olacağı fotograf yok.

İnstagram sayfasında bol bol kendini paylaşıyor. O yuzden listemden çıkarıyorum.

Yeni keşvettim Prof. Dr. Tahsin Görgülü eğer instagramda görüntüler gerçekse, aradığımı buldum demektir.
Tek sorun rkfsik lipo yapıyor.
Resim sadece iki tane, geriye kalan hepsi video sayfada
İnceliyeceğim yinede

Haftaya Dr. Ahmet Karacaya randevu aldım ama Prof. Dr. Tahsin Görgülü çok merak ediyorum. Belki ona da giderim.

Merhabalar ben 6 hafta önce annelik estetiği yaptırdım.dr dan çok memnun kaldım isterseniz yönlendirme yapabilirim

Kızlar İlkay Hüthüt doktora amelyat olan var mı acaba? Forum da hiç bilgi bulamadım

Bende şimdilik Dr Ahmet Karacalar ağır basıyor. Bir türlü muayene günü denk getşremiyorum. Ama hala araştırmaya devam ediyorum

Canım bu fiyatlara ben neler yaparım neler yener bey kafayı parayla bozmuş. Bende araştırıyorum piyasanın en pahalısı olur kendileri. Ekonomik istersen Dr burhan özalp yada Dr tahsin görgülü ile görüş derim. Bide yener hocanın Bi hastası ölmüştü haberlere bile çıktı. Reklamlarında pek aldanmayın İyi araştırın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…