Oldunuz mu ameliyat acabaMerhaba kızlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Araştırırken anladım ki benim bacaklarımda Lipödem var. Tabiki en sağlıklısı bu hastalığın uzmanında yaptırmak ama o kadar uçuk fiyat aldım ki bugün, sizden yardım almadan olmayacak sanırım. Çok uçuk olmadan ama işini de bilen doktora ihtiyacım var. Dr. Yener Demirtaşı beğenmiştim ama bana verdiği fiyatı hesapladığımda 10 000 Euro oluyor
Benim en fazla bulabileceğim meblağ 5000 Euro ve bunun içinde bir de meme dikleştirme olacaktı.
Bana verdikleri fiyat bu: Evre 2 lipödem..belden ayak bileğine kadar 360° tüm bacaklarınıza Vaser liposuction 5900 Euro, kollar 1000 Euro. Toplam 6900 Euro
Cilt sıkılaştırıcı argon plazma kollar +1000 Euro, bacaklar +2000 Euro (uyluk kalça)
Lütfen benimle bilgi paylaşır mısınız.
Merhaba. Yok ben hala araştırıyorum. Karar vermek çok zor. Ayrıca biraz kilo vermek istiyorum 5-6 kg gibi. Sanırımm ne kadar az yağ alınırsa, o kadar iyileşme süreci kolaylaşıyor. Şu an liste hazırlıyorum. Tüm doktorların artısını, eksiğini bir listeye toplamaya çalışıyorum. Detaylı analiz yaptıktan sonra karar vereceğim.Oldunuz mu ameliyat acaba
teşekkür ederim. araştırırım onu dasize özelden mesaj atıyorum
Karar verdinizmi ben reşat aktaş ve aylin karabulut arasında kaldımMerhaba. Yok ben hala araştırıyorum. Karar vermek çok zor. Ayrıca biraz kilo vermek istiyorum 5-6 kg gibi. Sanırımm ne kadar az yağ alınırsa, o kadar iyileşme süreci kolaylaşıyor. Şu an liste hazırlıyorum. Tüm doktorların artısını, eksiğini bir listeye toplamaya çalışıyorum. Detaylı analiz yaptıktan sonra karar vereceğim.
Yok maalesef. Bende Lipodöm var o yuzden çok dikkatlı olmalıyım, doğru seçim yapmalıyım. Bugün Dr. Ahmet Karacalar asistanıyla konuştum. Bacaklar için sadece fiyat verdi ama diğer bölgeler için muayene esnasınta söyleyebilir dedi. Sadece bacaklar bile çok uçukKarar verdinizmi ben reşat aktaş ve aylin karabulut arasında kaldım
Karar verdinizmi ben reşat aktaş ve aylin karabulut arasında kaldım
Dr Aylin Karabulut şu yorumlardan sonra aramak bile istemiyorum. Zaten bir tane bile örnek olacağı fotograf yok.Karar verdinizmi ben reşat aktaş ve aylin karabulut arasında kaldım
Merhabalar ben 6 hafta önce annelik estetiği yaptırdım.dr dan çok memnun kaldım isterseniz yönlendirme yapabilirimMerhaba kızlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Araştırırken anladım ki benim bacaklarımda Lipödem var. Tabiki en sağlıklısı bu hastalığın uzmanında yaptırmak ama o kadar uçuk fiyat aldım ki bugün, sizden yardım almadan olmayacak sanırım. Çok uçuk olmadan ama işini de bilen doktora ihtiyacım var. Dr. Yener Demirtaşı beğenmiştim ama bana verdiği fiyatı hesapladığımda 10 000 Euro oluyor
Benim en fazla bulabileceğim meblağ 5000 Euro ve bunun içinde bir de meme dikleştirme olacaktı.
Bana verdikleri fiyat bu: Evre 2 lipödem..belden ayak bileğine kadar 360° tüm bacaklarınıza Vaser liposuction 5900 Euro, kollar 1000 Euro. Toplam 6900 Euro
Cilt sıkılaştırıcı argon plazma kollar +1000 Euro, bacaklar +2000 Euro (uyluk kalça)
Merhaba. Tabiki, ben şu an hala karar veremedim o yüzden tüm doktorları inceliyorum. Sizin doktorunuz kim acaba?Merhabalar ben 6 hafta önce annelik estetiği yaptırdım.dr dan çok memnun kaldım isterseniz yönlendirme yapabilirim
Merhaba ben de dr bilgisi alabilir miyim ?Merhabalar ben 6 hafta önce annelik estetiği yaptırdım.dr dan çok memnun kaldım isterseniz yönlendirme yapabilirim
Canım bu fiyatlara ben neler yaparım nelerMerhaba kızlar. Yardımınıza ihtiyacım var. Araştırırken anladım ki benim bacaklarımda Lipödem var. Tabiki en sağlıklısı bu hastalığın uzmanında yaptırmak ama o kadar uçuk fiyat aldım ki bugün, sizden yardım almadan olmayacak sanırım. Çok uçuk olmadan ama işini de bilen doktora ihtiyacım var. Dr. Yener Demirtaşı beğenmiştim ama bana verdiği fiyatı hesapladığımda 10 000 Euro oluyor