Merhaba arkadaşlar. Göbek ve bel bölgesi için vaser liposuctıon olmak istiyorum. Çok uzun zamandır aklımdaydı ,görüntümden artık epey rahatsız oluyorum ,kesin olmaya karar verdim. Bütçem 15-20 bin lirayla sınırlı. Bu bütçeyle İstanbul’da iyi bi doktorun ameliyatı gerçekleştirmesi söz konusu mudur ? Bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı ?Araştırma sürecinden çok yoruldum kız kardeşlerim sizden tavsiye rica ediyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vaser liposuctıon doktor tavsiyesi
- Konu Sahibi gregors
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- doktor tavsiyesi vaserliposuction
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yanılmıyorsa vital hospital geçen yıl kampanya yapmıştı o fiyatlara. Ama dr kim? tavsiye eden var mı bilmyrm. Lütfen çok iyi araştırın.Merhaba arkadaşlar. Göbek ve bel bölgesi için vaser liposuctıon olmak istiyorum. Çok uzun zamandır aklımdaydı ,görüntümden artık epey rahatsız oluyorum ,kesin olmaya karar verdim. Bütçem 15-20 bin lirayla sınırlı. Bu bütçeyle İstanbul’da iyi bi doktorun ameliyatı gerçekleştirmesi söz konusu mudur ? Bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı ?Araştırma sürecinden çok yoruldum kız kardeşlerim sizden tavsiye rica ediyorum
- 4 Nisan 2022
- 27
- 13
- 1
- 42
Merhaba. Aynı zamanda olmuşuz. Bende 1 Nisanda karın ve gıdı bölgesine vaser ve j plasma yaptırdım. Ama hala çok ödem var sanki. Ameliyata 70 ile girdim. 1 gün sonra 76 çıktım. Şimdi 68 olmuşum. Karnımda ve çene altında sertlikler var. Doktor 3 4 haftadan sonra ödemler inmeye başlayacak dedi. Ama sanırım ben acele ediyorum sonuç için. Sizde süreç nasıl? Ödemler ne durumda?Merhaba Gregors, ben 10 gün önce Vaser Liposuction ve J Plasma BBL uygulandi. Karın, sırt, bel, bacaklarımdan. O fiyata mümkün degil istanbulda bulamazsın
- 20 Ağustos 2020
- 59
- 11
- 18
- 24
Kime oldunuz ameliyatınızı ? Şuan memnunmusunuzMerhaba Gregors, ben 10 gün önce Vaser Liposuction ve J Plasma BBL uygulandi. Karın, sırt, bel, bacaklarımdan. O fiyata mümkün degil istanbulda bulamazsın
- 20 Ağustos 2020
- 59
- 11
- 18
- 24
Kime oldunuz ameliyatınızı ? Şuan memnunmusunuzMerhaba Gregors, ben 10 gün önce Vaser Liposuction ve J Plasma BBL uygulandi. Karın, sırt, bel, bacaklarımdan. O fiyata mümkün degil istanbulda bulamazsın
- 11 Mayıs 2022
- 3
- 2
- 1
- 36
Dr. Okan Morkoc yapti ameliyatimi. Suan 4 hafta oldu ama karin bel bölgem simdiden cok güzel ödemler halen devam ediyorKime oldunuz ameliyatınızı ? Şuan memnunmusunuz
Ameliyat olalı bi hafta oldu. Ameliyat sonrası uyku pozisyonu nasıl olmalı ,karın bel ve sırt bölgesinden oldum. Sırt üstü uyumaktan uyku kalitesi kalmadıMerhaba. Aynı zamanda olmuşuz. Bende 1 Nisanda karın ve gıdı bölgesine vaser ve j plasma yaptırdım. Ama hala çok ödem var sanki. Ameliyata 70 ile girdim. 1 gün sonra 76 çıktım. Şimdi 68 olmuşum. Karnımda ve çene altında sertlikler var. Doktor 3 4 haftadan sonra ödemler inmeye başlayacak dedi. Ama sanırım ben acele ediyorum sonuç için. Sizde süreç nasıl? Ödemler ne durumda?
- 4 Nisan 2022
- 27
- 13
- 1
- 42
Ben Sali gunu oldum dr akif ayberk akçay simdilik iyiİstanbul'da en güvenilir nerede olabilirim? Abartı fiyatlar oomadan mümkünse taksit yapan kim var acaba? Bacak için istiyorum. Lütfen deneyimlerinizi paylaşın kızlar
Nasilson simdi ne kadar sure korse giydinMerhaba Gregors, ben 10 gün önce Vaser Liposuction ve J Plasma BBL uygulandi. Karın, sırt, bel, bacaklarımdan. O fiyata mümkün degil istanbulda bulamazsın
Yuz ustu uyuman gerekir diye biliormAmeliyat olalı bi hafta oldu. Ameliyat sonrası uyku pozisyonu nasıl olmalı ,karın bel ve sırt bölgesinden oldum. Sırt üstü uyumaktan uyku kalitesi kalmadı
Goz kapaklarin nasil olduBenim bel karın ve gıdıydı. birde göz kapaklarımı aldırdım. Bende sadece sırt üstü rahat edebiliyordum. Daha çok yeni. Ben sanırım 2-3 hafta sonra sağıma soluma yatmaya başlamıştım.
56 girdim 58 bucuk ciktim ama odemden dolayi soz nasilsinizMerhaba. Aynı zamanda olmuşuz. Bende 1 Nisanda karın ve gıdı bölgesine vaser ve j plasma yaptırdım. Ama hala çok ödem var sanki. Ameliyata 70 ile girdim. 1 gün sonra 76 çıktım. Şimdi 68 olmuşum. Karnımda ve çene altında sertlikler var. Doktor 3 4 haftadan sonra ödemler inmeye başlayacak dedi. Ama sanırım ben acele ediyorum sonuç için. Sizde süreç nasıl? Ödemler ne durumda?
- 4 Nisan 2022
- 27
- 13
- 1
- 42
şuan iz var biraz. Karnımda da sertlik var. Başka bir doktora gittim. Henüz çok erken bişey demek için gerçek sonuçlar 6 ay 1 sene sürebiliyor dedi. şişlik olabilir normal dedi. için rahatladı biraz.Goz kapaklarin nasil oldu
Ayni benimde karnim sis ama belim inceşuan iz var biraz. Karnımda da sertlik var. Başka bir doktora gittim. Henüz çok erken bişey demek için gerçek sonuçlar 6 ay 1 sene sürebiliyor dedi. şişlik olabilir normal dedi. için rahatladı biraz.
- 4 Nisan 2022
- 27
- 13
- 1
- 42
kilom 66 ya düştü benim. yediklerime baya dikkat ediyorum ama56 girdim 58 bucuk ciktim ama odemden dolayi soz nasilsiniz
Odemden dolayi sanirim benim kilolu degilim zatrn ben dikkat etmiyorum yarin salona gidip Karin ve kol calisicam hattakilom 66 ya düştü benim. yediklerime baya dikkat ediyorum ama