Arkadaşlar vaseline kullananlar varsa şiddetle önermiyorum ! şöyle ki ben bi iki hafta önce vaseline nin kakaolu vücut losyonunu aldım tabi almamdaki en büyük hata bu foruma bakmaktı bi ürün almadan önce ilk buraya bakardım ama artık pişmanım
ilk kullandığımda derimi soydu alerji yaptı sebebi başkadır diye düşündüm watsonstan almıştım sonra kutunun arkasındaki rakamlara baktım meğer son kullanma tarihi geçmiş (bundan sonra watsonstan hayatta alışveriş yapmam) tabi üzerinden biraz zaman geçtiği için geri iade edemedim. Daha sonra içeriğini araştırdım dehşete düştüm xxxx sitesinde bütün kimyasal içerikler ve araştırma sonuçları var içeriklerine tek tek baktığımda çoğunun zehir olduğu kanada'da japonya'da yasaklandığını sınırlandırıldığını öğrendim. üstelik vaseline UNİLEVER markası yani amerikan markasından ancak bu beklenir bundan sonra hayatta unilever P&G şirketlerinin markalarını almam o kadar çoklarki herkesin bilinçlenmesi lazım..... en dehşeti de bu şirketlerin hayvanlar üzerindeki testleri
(
@@@
vaseline kakaolu vücut losyonunun zehirli içeriği de şöyle ;
Dimethicone – kanser riski
Teofilin – Zehir
Laktik asit
Urea - bildiğimiz üre... Allah kahretsin bunları
Trietanolamin – Zehir
Setil alkol
Magnezyum alüminyum silikat – Zehir
Benzil benzoat – Zehir
COUMARIN – Zehir