Cilt Bakımı Ürünleri Vaseline kakaolu krem bronzlaştırır mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
arkadaslar merhaba...kokusu ve cilde bakim yapmasi ile harika buldugum vaseline cikolatali krem var...herkes biliodur...ben surekli kullaniorum acaba bunu guneslenirken bronzlasmak icin kullanmak ne kadar doru...kullanan bilen ya da tahmini olan var sa yazarsaniz cok sevinirim tsk ederim...

Ya niye kimse bakmıo ..bu hafta denıze gıtcem ve bu kremı aldım kullnamak ıcın...kakao yağının bronzlastırıcı etkısını duymustum bu da kakaolu ounca etkılı olur dıye dusunuorum ama ne sekılde doru bılmıorum sonuc ıtıbarıyle leke kalma ıhtımalı olabılır...bılgısı olan arkadaslar cvp verırsenız sevınırım...tsk...

ama cok sakıncalı once ılk 3 gun fılan yuksek faktor koruyucu gunes sutu ıle alıstır cıldını yoksa 2.derece yanık olursun cnm
guneslendıkten sonra dus alınca tenın ıslakken kayısı yagı sür cıld barıyerını guclendırsın..

ama cok sakıncalı once ılk 3 gun fılan yuksek faktor koruyucu gunes sutu ıle alıstır cıldını yoksa 2.derece yanık olursun cnm
guneslendıkten sonra dus alınca tenın ıslakken kayısı yagı sür cıld barıyerını guclendırsın..

dedıgın sey vaelıne kako yaglı krem ıcın mı gecerlı..yoksa sadece kakao yagı ıcın mı bahsettın canım...kakao yagı ıcın duydum ama bunu duymadım hıc...vaselıne ıyı gelır dıye dusunuorum ...tsk ederım cvp ıcın :*

cnm cıldın cok alısmıssa gunese kullan ama dırek gunes ısınına maruz kalırsın ve cok tehlıkelı cıldıne bu ürünlerin gunes koruyuculu olanları var.garnıer markada ama sen gene temkınlı ol mucux

cnm cıldın cok alısmıssa gunese kullan ama dırek gunes ısınına maruz kalırsın ve cok tehlıkelı cıldıne bu ürünlerin gunes koruyuculu olanları var.garnıer markada ama sen gene temkınlı ol mucux

tsk derım canım gunes kremım var garnıer gecen aldım ama gerı bırakım...denıze gıderken alcam...tsk ederım yazdıgın ıcın mucukkk.

vaseline in çok güzel bronzlaştırdığını duymuştum ben ama birden bronzlaşmak sağlıklı değil

zaten birden bronzlaşamazsın eğer beyaz tenliysen

canım benım tenım bugday ıle esmerarası bırsey yanı aslında harıka bır rengım var ama bronz daha da bronz olmayı ıstıorum...boyle cıkolara gıbı grunmek hosuma gıdıo ...zaten ben nemden bıle kapıorum...ayrıca hıc kızarıklık olmuo dırek kahve tonuna donuorum anlayacagın :):)yanı cok sukur beyaz deılım...:):)

Kizlar bana yardim edin lutfen tatile gidicem beyaz tenliyim gaenierin gunes kremini alicam antalyaya gidicem ama ne yapmaliyim bilmiyorum ilk birkac gun normal gunes kremi mi sureyim birde vaseline kakao aldim ise yarar mi ve ilk gun mesela bacaklarima sursem kakao yagi havuc yagi sursem ne olur? Lutfen yardimci olun

Back
X