Varm benim gibi u Japon hatunlara hastaym diyenler :)(:

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende çok sewiyorum koreli ve japonları erkekleri çok tatlı kadınlarıda sempatik oluyo hepsinn saçları da düz aaahh aahh

sitede epey de japon hayranı varmış....ben çekici bulmuyorum...donuk geliyolar....

ciltleri saclari hos ta cok ufak tefekler ya aaaaaaaaa

koreli erkeklere hayranim aslinda ama tamamen izledigim filmlerden kaynaklaniyor bu :))
japon kizlari da begenirdim taaki izledigim bi filme kadar.. ondan sonra begenmemeye basladim.
yine de uzakdogunun insaninda bir gizem var bana kalrisa.. insani cekiyor..

kızlar güzel de erkekler... neyse Allah yaratmış.. bu arada koreliler evet daha güzel..

onlar çubukla yemek yiyor biz kaşıkla tabi kilo problemleri olmaz güzelliğe gelince türk kızlarıda çok güzel güzelliğe çok takmayın herşeyin bir sonu vardır güzellikte bir yere kadar gider önemli olan ruh güzelliğidir

çubukla yemekle ne alakası var :) pirinç yiyolar ama çubukla pirinçlri tek tek mi yiyolar sanıyosunuz, o çubukla alınacak gibi lapa halinde yiyolar o pirinci :)

Bende Koreli kızları çok çok beğeniyorum bir çoğu bebek gibi oluyor :) simsiyah saçlar bembeyaz ten , siyaha yakın koyu gözler .3'ü bir arada oluncaof of :D

c-01.jpg

84760_1.jpg

posterphoto68051.jpg

sassygirl.jpg

jjh_08_1.jpg

jjh_02_1.jpg

doğal olmayanlar itici tabikide :)

1061707_967.jpg1061707_967_thumb_846x0.jpg

türk lokumları apayrı o kesin ama japonlarda da güzeller var
en güzel özellikleri güler yüzlü olmaları...

erkek olsaydım en son bakacağım japon kızları olurdu..kesin :1closedeyes:

Benim bitek ciltleri hosuma gidiyor bembeyaz ve pürüzsüzbenneyaptımki

japon değilde çinli bir yıldızı beğeniyorum. bir tekte onu sadece.japonları,çok beğenmiyorum.
bunun çok masum bir yüzü var. belkide ondan beğenmiş olabilirim.
zhang ziyi
aliphax&

platinum-zhang-ziyi-hq2.jpg

zhang-ziyi-1024x768-22420.jpg

untitled65.jpg

Zhang_Ziyi.jpg

05-02_nuyou5B035D.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Back