konu baslıgını gorunce dedım bunu yazan bı ırkek olabılır
canım sonucta onlarda cekik bunlarda aynı kıtadalar ne fark eder hepsine capon de gitsin işde kaydirigubbakcemile3
aralarındaki fark yaponlar ve çinlilerin gözleri aşırı derece de çekik ama koreli kızlarınki gözleri nerdeyse yuvarlak çok az denecek kadar belli belirsiz çekikkaydirigubbakcemile3
kızlar şu japon hatunlarına hastayım ya ... hep fitler asla şişmanlık nedir bilmezler kaydirigubbakcemile2 sacları hep uzar hep uzar bende nerdee7 den 70 ine kadar hep fit ve guzeller yaşlandıkları bile belli olmuyor .... yuzleride cok hoş bi kere kemerli burun sorunları yok alkisalkisalkis veeee en cok derdimiz olan basen dertleri asla yok :içelim: seviyorum ben bu japonları hihoyyyt kıskanmıyorumda değil ha :jeyyar:
İddia ediyorum şu resimdeki tüm kızların gözleri ameliyatlı.Çünkü japonların gözleri öyle olmuyor.Hatta bunla ilgili çok yazı gördüm o kadar gelişmiş ki estetik cerrahi orda adım başı böyle klinikler varmış,çünkü çoğu gözlerini ameliyat ettiriyormuş....Hatta bunla ilgili tv8de bir film de izlemiştim...
ben çinlileri ve japonları pek güzel bulmuyorum ama koreli kızlar çok güzeller gerçekten!
KORELİLERDE TÜRKLÜK VARDA ONDAN TAAAAAAAAAA ORTA ASYA ZAMANLARINDAN KENDİLERİ İLE AKRABA OLUYORUZZZ turkbayragi
nası yaniiiiii
:roflol: :roflol: :roflol:
konu baslıgını gorunce dedım bunu yazan bı ırkek olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?