Varm benim gibi u Japon hatunlara hastaym diyenler :)(:

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konu baslıgını gorunce dedım bunu yazan bı ırkek olabılır

canım sonucta onlarda cekik bunlarda aynı kıtadalar ne fark eder hepsine capon de gitsin işde kaydirigubbakcemile3

aralarındaki fark yaponlar ve çinlilerin gözleri aşırı derece de çekik ama koreli kızlarınki gözleri nerdeyse yuvarlak çok az denecek kadar belli belirsiz çekikkaydirigubbakcemile3

aralarındaki fark yaponlar ve çinlilerin gözleri aşırı derece de çekik ama koreli kızlarınki gözleri nerdeyse yuvarlak çok az denecek kadar belli belirsiz çekikkaydirigubbakcemile3

ya canım aramızda cinlinin japonlunun korelinin lafımı olur hepsi çekik işte sırnaşık şey ona kalırsan sıralamaya koyarsak çinlilerden japonlar daha guzel japonlardanda koreliler oluyo bu durumda ama sonuc aynı kapı hepsi çekik :roflol: :roflol:

İddia ediyorum şu resimdeki tüm kızların gözleri ameliyatlı.Çünkü japonların gözleri öyle olmuyor.Hatta bunla ilgili çok yazı gördüm o kadar gelişmiş ki estetik cerrahi orda adım başı böyle klinikler varmış,çünkü çoğu gözlerini ameliyat ettiriyormuş....Hatta bunla ilgili tv8de bir film de izlemiştim...

evet tatlım ben ameliyatlarını youtubden seyrettim goz kapaklarının ustundeki yag keseciklerini aldırıp kapakları kaldırtıolar delikafadulden

ben çinlileri ve japonları pek güzel bulmuyorum ama koreli kızlar çok güzeller gerçekten!

KORELİLERDE TÜRKLÜK VARDA ONDAN TAAAAAAAAAA ORTA ASYA ZAMANLARINDAN KENDİLERİ İLE AKRABA OLUYORUZZZ turkbayragi

nası yaniiiiii

:roflol: :roflol: :roflol:

tabi kız araştırsana bunu incelemişti tarihçiler uygurlar zamanından çin devleti içinde kalan Türklerin biraz asimile olmuş hali törelerini kültürlerini incelediğin zaman bi çok benzerlik var hem kendileride çinlileri pek hazzetmezler benim bildiğim bukadar ben tarihçilerin yalancısıyım valla

bende severim japon kızları özellikle anime manga tutkunu olarak. tabi çizimlerde dizilerdeki animasyonlarda daha güzel oluyorlar gerçeğe kıyasla :))

Hepsi aynı fabrikadan çıkmış oyuncak bebek gibi :1closedeyes:
Hepsinin yüzü aynı benceee kafamçokkarıştı
Ve hiçbiri Türk kızlarının yanından geçemezler
Çünkü hepsi kemik yığını gibi duruyooo :dilcikar:
Kadın dediğin Türk kadını gibi etli butlu olurrr :jeyyar:
Esmeri,sarışını kızılı da bi ayrı güzel olurrr

japonlar bana hep sempatik ve şirin gelmişdir...hepsi kadın erkek olsun aynı boyda aynı kiloda sankikaydirigubbakcemile3 ..
ama kızları çekici ve güzel gelmiyor açıkçası tamam çok şirinler ama hepsi birbirinin benzeri...

arada güzel ve farklı olanlar var...ama çok nadir....

tırnagı olamazlar canım türk kızlarının hepsi aynılar gerçektende

ben hiç beğenmiyorum. bana güzel gelmezler. bir çoğunda göğüs yoktur.
eğer güzel ırk denirse venezuellalıları tek gecerim.işte güzel onlar bence..

yahu konu türk kızlarımı japon kızlarımı güzel değilki :) biz güzeliz bunu biliyoruz herkes biliyor :))

tabikide dunyanin en guzel irki slavlari begeniyorum daha sonrada latinler geliyor..sengözlerimebaksanab

konu baslıgını gorunce dedım bunu yazan bı ırkek olabılır

bende öyle düşündüm.Açıkçası sürekli şu kişiyi beğenenler diye konu açılıp sayfa sayfa fotoğraflarının konulmasını övgüler dizilmesini hiç anlayamıyorum,benimde beğendiğim sanatçılar olur ama güzel kadın der geçerim,bir kadının hayranlıkla başka bir kadını abartı derecede övmesi,onun için konu açıp sayfalarca fotoğraf ekleyip yorumlar yapması tuhaf geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…