Varm benim gibi u Japon hatunlara hastaym diyenler :)(:

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
kızlar şu japon hatunlarına hastayım ya ... hep fitler asla şişmanlık nedir bilmezler kaydirigubbakcemile2 sacları hep uzar hep uzar bende nerdee :delphin: 7 den 70 ine kadar hep fit ve guzeller yaşlandıkları bile belli olmuyor .... yuzleride cok hoş bi kere kemerli burun sorunları yok alkisalkisalkis veeee en cok derdimiz olan basen dertleri asla yok :içelim: seviyorum ben bu japonları hihoyyyt kıskanmıyorumda değil ha :jeyyar:

japonmankenler.jpg

aa ciddimisiin
ben hiç beğenmiyorum hatta ve hatta bana inanılmaz itici geliyorlar

yok kız benim cok hoşuma gidiyorlar ya bi kadında olmasını istedimiz herseye sahipler vala bunun için ozel bi çaba gostermiyolar yok zayıflama yag aldır sac uzatmaya formul bul sogal guzeller makyajsız bile harikalar zaten hiç yapmasalar daha guzeller delikafadulden

japon erkekleri ise Türk kızlarına hasta :delphin:
kemerli burun, büyük göz delisi adamlar resmen

japon erkekleri ise Türk kızlarına hasta :delphin:
kemerli burun, büyük göz delisi adamlar resmen

eee tatlım onlar artık bıkmış cunku kendi ırkları bizim erkeklerde daha cok ruslara hasta onu nabcas sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

bende hıc sevmem japon kadınlarını.cok itici gelıyor bana.sevmıyorum yaaa

bencede güzeller.. ama hepside birbirine benziyo sengözlerimebaksanab

sizde yani duyanda Türk kızlarının hepsinin burunları kemerli gözleri iri kilolu sanıcak valla yinede en güzelleri Türk kızlarıııı opuyorumnanaktan

sizde yani duyanda Türk kızlarının hepsinin burunları kemerli gözleri iri kilolu sanıcak valla yinede en güzelleri Türk kızlarıııı

bencede türk kızları gibisi var mı:)))))))

Laf aramızda erkekler de bayılıyor capon kıslara opuyorumnanaktan

eee tatlım onlar artık bıkmış cunku kendi ırkları bizim erkeklerde daha cok ruslara hasta onu nabcas sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
Türk hatunları da italyanlara ve yunanlara bayılır zemuszemus
bi çok ülke insanıyla tanıştım kaynaştım amma lakin fegat ömrü hayatımda italyanlar ve yunanlar kadar yakışıklı bi erkek nesli görmedim mafoldumben
töbeler olsun nası yaratmışsa Allah -tatlicadiarzu-

benim herifte seviyo ha bu japon karıları. ne varsa sankim :dilcikar:

hiç haz etmem şu japonlardan
banada çok itici geliyorlar

Laf aramızda erkekler de bayılıyor capon kıslara opuyorumnanaktan

ben bile bayılıyorum hayatım bırak erkeleri delikafadulden sırnaşık şey

bi çok ülke insanıyla tanıştım kaynaştım amma lakin fegat ömrü hayatımda italyanlar ve yunanlar kadar yakışıklı bi erkek nesli görmedim mafoldumben

ay hiç dikkat etmedim bidakine dikkatli bakcam yunanlılara bakmamda italyanlara bakcam yunanlara antipatim var sengözlerimebaksanab laelaelaelaelae

benim herifte seviyo ha bu japon karıları. ne varsa sankim :dilcikar:

ne var acaba sırnaşık şey :sm_cool:

hafta sonu italyadaydim... fazla yaksikli yok ama yakisiklisida tam yakisikli oluyo yaa.. cogununda boyu kisa.. italyanlar genelde kisa olurlar..
Yunan erkekleri degilde.. Bence yunan hatunlari daha güsel...

(ya kizin biri bikeresinde benimkinden No'sunu istemis, italyan sanmis benimkinikötükedihüso:oklava:)

ben çinlileri ve japonları pek güzel bulmuyorum ama koreli kızlar çok güzeller gerçekten!
jubbjubb31.jpg
photo39733.jpg

daisy.jpg
mysassygirl5gr5.jpg

photo18056ij.jpg
binjip1.jpg
1919183702_f84c948351.jpg

song_hye_kyo_3.jpg
5.jpg
korea-girls-0--0-kim-tae-hee-13-782330.jpg

Han2-1.jpg
Song_Hye_Gyo_011.jpg
son+ye+jin5.JPG

Son düzenleme:
canım sonucta onlarda cekik bunlarda aynı kıtadalar ne fark eder hepsine capon de gitsin işde kaydirigubbakcemile3

Back