varislerin ultrasonda çıkmaması gibi birşey olur mu?

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
48
32
Merhaba kızlar size bir sorum olacak ayaklarımda acayip sancı sızlama falan oluyor geçen yılda dayanamadım doktora gittim doktor muayene ederken varisin var kesin dedi sonrada ultrason istemişti ama ultrasonda temiz dedi sizce ne olabilir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim kızlar teşekkür ederim

Bunu doktora sorsan? İkna olmadıysan başka doktora sor mesela? Görümü nasıl, şikayetin ne, bunları en iyi doktor bilir.

Çok yakın zamanda aynı durumu yaşadım. Ağrılarım dolayısıyla doktora gittim. Dr varisi gördü. Ama ultrasonda istedi. Ultrasonda birşey çıkmadı. Doktor ultrasonda çıkmayabilir dedi. Ama bizvvarisi tespit ettik. Simdi varis çorabı ve dolaşımı düzenleyen bir ilaç kullanıyorum. Geçmiş olsun sizede.

Aaa gerçekten mi bende cogu insandan olsa ultrasonda cikardi mutlaka diye duydm hatta doktorda eklemlerle ilgili rahatsizlik olabilir fizik tedaviye gidin demisti bana

Varis denen şey usg de çıkar. Belki romatizmal bir durumdur. En iyi teşhisi doktor koyar. Ama usg de birşey çıkmıyorsa varis olamaz zira damarların genişlemesi kapak problemleri eşittir varis. Tam dikkatli bir usg yapılmadıysa orasını bilemem. Varis olduğundan emin olsa teyit etmek istemez zaten. Geçmiş olsun

yani tüm bacaklara arkalı önlü bakıldı kasıklara kadar bakıldı ama temiz dedi doktor da teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…