merhaba arkadaşım
kendim varis tedavisi olmadım ama bir arkadaşım çapa üniversitesinde iğneli varis tedavisi oldu. köpük skleroterapi denilen bir yöntem. kendisi görüntüden son derece memnun. hangi doktora gittiğini bilmiyorum ama eğer ilgilenirsen öğrenebilirim
OKMEYDANI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ...
muayene oldum iğne tedavisi dendi 5 seanstır gidiyorum memmunum.
özelede gittim aynı uygulama yapılıyor
farkı biri ücretsiz, özelde ise değişik farklı pahalı ücretlerle yapılıyor.
Aynı hastaneye bende gittim, ancak ismini hatırlamadığım doktor bey yüzüme bile bakmamıştı, daha önemli vakalarının olduğunu söyleyip beni yollamıştı. Ondan sinirlenip tanıdığım bir özel hastaneye gittim.
Sanırım doğru doktora denk gelmemişim.
evet bir tane erkek doktor var muayenesinden çıkan hastalar sinirli bir doktor olduğunu söylüyorlar sanırım ona denk gelmişsin
benim doktorum SEHER KARAFAKI ÇİZMECİ.
çok cici bir doktor tavsiye ederim
evet bir kalp damar cerrahisine görünmeniz gerekiyor ama kiloyu sorun edip, (bence ön yargıyla yaklaşıp) bu işi ertelemeyin.derdi veren Rabbim şifasını da verir inşallah biraz sabredip çabalayım yeterki..kızlar varis için dolaşım sistemi hastalıklarınamı çıkmak gerekiyor birde ben kiloluyumm yapmazlar dimi
ben de varistren çok çekenlerdenim. daha önce ameliyat olmuştum şimdi yine aynı bacakta takrarladı. kaç tane devlet hastanesi, ve doktor dolaştım, varis çorabı giy deyip azarlaytıp gönderdiler resmen. hiçbir tedavi vermediler. ameliyatlık safaya gelirse tekrar amweliyat olursun dedi hatta bir tanesi. bir diğeri,sen buna varis mi diyorsun bişeyin yok senin dedi. fakat resmen damarlar parmak gibi dışarıda. görüntüden zi,yade ağrım çok. sizin varisleriniz ağrı yapmıyormu??tekrar ameliyat olmak istemiyorum. okmeydanında tedavi olan arkadaşlardan ricam doktorun önce özeline mi gittiniz, çünkü pek çok doktor özeline gitmeden devlet hastanesinde insanın suratına bile bakmıyor..birde meraak ettiğim bir nokta var, skleoterapide ilaç verilen damar yokoluyor bildiğim kadarıyla zaten ben daha önce ameliyat oldum ve sürekli damar yoketmek nereye kadar, dolaşım nasıl sağlanacak..bunlar kafama takılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?