Varis Tedavisi

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
2.530
297
Sizlere tecrübelerimi aktarmak istiyorum.. Yaklaşık 2 senedir kendisinin hastasıyım bugün varisle köpük tedavisinde son seansımıda oldum kendisini ailemden 3-4 kişinin tavsiyesi üzerine bulmuştum onlarda çok memnun kalmıştı ..Tedavi yöntemi olarak köpükle varis tedavisi yöntemini uyguladı bana bir çok methodu uygulayabiliyor ve Türkiyede bu yöntemleri ilk uygulayan doktor kendisi seans sayısı varisin büyüklüklerine göre değişiyor ama mutlaka sonuç alınıyor başta oluşan izler bir kaç aya geçiyor sabırlı olmak lazım kendisi zaten Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanı işinin ehli yani.
Hemanjiom Doktoru olarakta çalışıyor bu konuda da uzmanmış bir çok küçük hasta gördüm gittiğimde.
Medicine art diye kendi kliniğinde işlemi yapıyor gördüğüm kadarıylada bayağı hasta potansiyeli var kimle konuştuysam memnunlardı galiba internette kendi eski ortağı başka bir doktor devamlı kendisini kötülüyor anti reklam için bu tür yorumlara inanmayın gidin görüşün çok samimi işinin ehli ve iyi bir doktor ..Sorularınız merak ettikleriniz olursa sizlere yardımcı olmaya hazırım..Sevgilerle

Son düzenleyen: Moderatör:
İzmir de DR ÖZGÜR OKTAY köpük tedavisi ile ameliyatsız varis tedavisi yapıyor çok tatlı bir doktor tavsiye ediyorum
Ameliyatsız anjiyo bile yapıyor harikas

Varisle köpük tedavisi,radyofrekans ile kılcal damarları yok etme tedavisi devlet hastanelerinde de tedavi edilebiliyor kızlar. Sadece ilacı size aldırıyorlar ve başka ücret ödemiyorsunuz . Bilginiz olsun
Kalp damar cerrahları bu konuda uzman

Merhaba kızlar, ben de Doç. Dr. Cenk Eray Yıldız ile ilgili tecrübemi anlatayım. Maalesef benim de hamilelik de oluşan varislerim daha sonra da aldığım kilolar ile beraber çok kötü bir hale geldi, hem örümcek hemde şişkin mavi damarlar oldu 42 yaşımdayım 22 yaşında kızım var. 2 sene önce tüp mide ameliyatı oldum ve 120 den 68 e indim. Ve dedim ki ben bu varislerden kurtulayım. Bir tanıdık vasıtasıyla (maalesef) İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nden Doç Dr Cenk Eray Yıldız' a skleroterapi için gittim,ödememi yaptım ve 2 kere skleroterapi gördüm,ilkinde %1, ikinci hafta %2 lik köpük yapılan damar yakıcı ilaç yaptı ve damarlar kapanmadı, oysa dopler de kaçak olmadığı görülmüştü. Hem geceleri bile varis çorabı ile uyumuştum.Dr. Cenk Eray Yıldız, ilacın dozunu arttırdı ve 2 hafta sonra kontrol dedi. Kontrole gittiğimde damarların yine kapanmadığını,ilacın kana karıştığını ve pake operasyonu olmam gerektiğini söyledi ve apar topar aynı gün içinde bana Çapa 'da pake eksizyonu yaptı, bir de oraya para ödedim. Pake ameliyatı, 12 yerden minik kesiler açıp, damarları tığ benzeri birşey ile çekiyor ve kesip dikiş atıyorlar.Neyse,belden aşağısını uyuşturdular ve yaptı Doktor. Bana başarılı olduğunu ve eve hemen gidebileceğimi söyledi, 10 gün sonra dikişler alınacak dedi. Tamam dedim,eve geldim, ilk günü bandajlı geçirdim ikinci gün ve sonra ki her gün batikonlu pansuman, hirudoid jel ve contratubex kullanarak bakımını yaptım ve güzelce bandajlayıp varis çorabımı giydim. Gün gün gelişme var mı diye baktım, ne yazık ki bazı yerlerde ki mavi ve mor damarların ilk günkü gibi yerinde durduğunu ve bazı yerlerde yeni damarların çıktığını gördüm,çok üzüldüm. Tabi doğal olarak operasyon sonucu olarak bacaklarda morarma vardı ama aşırı değildi Allah için.bugün dikişleri aldırdım, Dr cenk eray yıldız 'a bunları gösterdim, bana başka bir şey yapılamaz dedi, bu şekilde kalır, sen bunu kurcalama artık peşini bırak, unut dedi. Oysa bu durumda hala etek giyemeyecek haldeyim.Ödediğim para da ona az değil. Keşke başka birini tercih etseydim. canım çok sıkkın. Eve geldiğimde Dr' un dikişlerin bazılarını içerde bıraktığını gördüm, aldığı ortam loş olduğu için iyi göremediğini tahmin ediyorum, bilemiyorum ve iplerin ucundan cımbızla kendim çektim. Bunlar önemli değil de bu şekilde kalmak çok moralimi bozuyor. Bu durumda olan var mı,ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, çok üzülüyorum, verdiğim paralardan ve çektiğim sıkıntıdan vazgeçtim,boşuna operasyon olduğumu düşünüyorum, belki 2 büyük damar vardı arkada, %45 oranında ilk hale göre sadece onların düzeldiğini düşünüyorum. Aşağıya resimleri yükledim, en açık renk morluklar, en son, bugün ki hali. Siz siz olun, iyice araştırma yapmadan ve 2 dopler çektirmeden hatta 2-3 Dr görmeden benim gibi acele ederek karar vermeyin. Buraya 3 ay sonra ki halimi de paylaşacağım, belki her şey daha iyi olur bu arada da başka Dr araştıracağım bir daha o doktora gitmek istemiyorum. Kışa doğru araştıracağım, bu yaz ancak bacaklarım kendini toplar, belki düzelir, Allahım nolur düzelsin ya....

Eklentiler

• IMG_20180410_133601.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 3.279
  • IMG_20180410_133556.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 2.963
  • IMG_20180410_133547.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 2.897
  • IMG_20180409_220643.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 2.704
  • IMG_20180409_220628.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 1.980
  • IMG_20180330_113717.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 2.113
  • IMG_20180330_113705.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 2.046
  • IMG_20180330_111409.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 1.767
  • IMG_20180330_111402.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 2.332
  • IMG_20180330_111350.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 2.686
Sülük tedavisi yaptıran varmı? Annem için doktorları gezdik ama ben sülük tedavisi yaptıracağım diyor yaptıran sonuç alan varmı?

siz hangi şehirdesiniz ? ankaradayım ama devlet hastanelerinde böyle bi hizmetin olacağını sanmıyorum açıkçası. sadece kozmetik olarak kötü duran kılcal damarlarımı yaktırabilir miyim yani?

siz hangi şehirdesiniz ? ankaradayım ama devlet hastanelerinde böyle bi hizmetin olacağını sanmıyorum açıkçası. sadece kozmetik olarak kötü duran kılcal damarlarımı yaktırabilir miyim yani?
Istanbuldayım . Okmeydanı devlet hastanesi kalp damar cerrahisinde bu uygulamalar var. Görüntü olarak rahatsız eden o ufak damarları radyofrekans cihazı ile yok ediyorlar Bence Ankara’da da vardır,araştırın.

Istanbuldayım . Okmeydanı devlet hastanesi kalp damar cerrahisinde bu uygulamalar var. Görüntü olarak rahatsız eden o ufak damarları radyofrekans cihazı ile yok ediyorlar Bence Ankara’da da vardır,araştırın.
peki tekrar çıkıyor mu? yanık oluşur mu? bir de bacakların diz arkası kısmında rengi yeşil - mavi olan daha kalın damarlara bi çare var mıdır sizce ? teşekkürler :))

peki tekrar çıkıyor mu? yanık oluşur mu? bir de bacakların diz arkası kısmında rengi yeşil - mavi olan daha kalın damarlara bi çare var mıdır sizce ? teşekkürler :))
Hayır,aynı yerde çıkmaz. Yani o damar yakılıyor. Başka yerlerde çıkabilir ama.
Diz arkasındaki bahsettiğiniz o damarlar yan damarlardır. Önce renkli dopler çekilir. Oralara iğne tedavisi yapılabilir ve yok edilir. Öncelikle kalp damar cerrahına görünmeniz gerek

çok teşekkür ederim <3

Mrblar bende dun ilk seansimi oldum acayip odem ve biraz agrim var damarlarin gorunumunde bi degisme yok nakadar sure sonra etkisini gordunuz acaba gecmeyecek diye cok endiseliyim

Merhaba lütfen bana yardımcı olurmusunuz hafta önce küçük kilcal damarlarıma köpük tedavisi yaptırdım ancak hala duruyor ve yaptırdığım yerin etrafında da cıktı önce böyle belirgin değildi mor gibi duruyor bacağım çok korkuyorum kalp damar cerrahi yaptı gecer diyorlarama bide size sorayım dedim

Merhaba bende kucuk kilcallarima yaptirdim ancak yapılan yer geçmediği gibi yanında da cıktı bacağım mor gibi duruyor 2 hafta oldu yaptirali dr geçer diyor ama hiç değişme yok yani ne yapacağımi şaşırdım kalp damar yaptı beyaz tenliyim çok korkuyorum nenokir bana cevap verirmisiniz benimki çok küçük kilcallardi kısa kısa kozmetik amaclı yaptırdım

Merhaba çok geçmiş olsun bende kılcar damar köpük tedavisi yaptırıyorum ikinci seansımı yaptırdım sizde sonuç nasıl bir gelişme var mı

Merhaba çok geçmiş olsun bende kılcar damar köpük tedavisi yaptırıyorum ikinci seansımı yaptırdım sizde sonuç nasıl bir gelişme var mı
Merhaba, ben damara yaptirdim bir hafta agrim oldu. Ardindan morarma yeserme simdide damar boyunca kahverengi. İki ay oldu gecmedi normalde 10 kisiden 1 nde kahverengi oluyormuş. Gecer diyorlar beklemedeyim.

Gecen sene cekap yaptirmistim. Kalp damar cerrahi artik bu ameliyati ertelememem gerektigini soylemisti ve ben hala erteliyorum. Hamileligimde 9ay kan sulandirici kullandihim ignelerinde bu sekilde sonradan zarari cikiyor iste. Iyibir doktor bulursam yaptiracagim.

Merhaba

hangi hastanede ne kadara yaptirdiniz ögrenebilirmiyim?

Yasiniz nedir sakincasi yoksa benim kardesimde vqrisi var tedaviye baslasa sonuc alurmi ogrenmek icin teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…