- 7 Kasım 2022
- 40
- 8
- 28
-
- Konu Sahibi shinelikealuna
Çok geçmiş olsun, benim de sizinki gibi diz kapağımın arkasında damarlarım çıkmış durumda. Şuan ne durumda, iz kaldı mı? Eskisine oranla düzelme var mı? Umarım istediğiniz gibi sonuç almışsınızdırizmirde devlet hastanesinde (Atatürk Araştırma)
kalp damar cerrahisinde 3 gün önce varis tedavisi oldum, ki doktorun tüm hastaları neredeyse varis hastasıydı, aynı gün işlem yapılıp (tek bacak) , bandajlanıp hastaneden çıkış yapıyorsunuz, doktor işinin ehli ve 3 gün boyunca (wc vs ihtiyacı hariç) ayağa kalkmamamı ve ayağımın altına yastık koyup yatmamı söyledi, işlemde çok az acı duydum bildiğiniz iğne ağrısı , akabinde herhangi bir ağrım yok, bandajı sabah akşam açıp kremleyip kapatıyorsunuz, yarın işe dönücem 15 gün boyunca bandajı çıkarmamamı söyledi, önceki halimi ve işlemin 1. gününün fotoğrafını ekliyorum
Merhaba durumda düzelme oldu mu hala görsel olarak aynı durumda misinizBen İzmir de Özgür Oktay da bacağımın üst arka kuramına skleroterapi yaptırdım. Kılcal damarlar vardı ve görüntü çok kötüydü. Hiç bir işe yaramadı. Bence daha da kötü oldu. Hatırladığım kadarıyla bir kaç hafta varis çorabı giyiyorsunuz. Sonra zaten iyileşiyor. Ama hiç bir işe yaramadı. Paramda çöp oldu
Köpük tedaviside yaptırdınız mi acaba ?izmirde devlet hastanesinde (Atatürk Araştırma)
kalp damar cerrahisinde 3 gün önce varis tedavisi oldum, ki doktorun tüm hastaları neredeyse varis hastasıydı, aynı gün işlem yapılıp (tek bacak) , bandajlanıp hastaneden çıkış yapıyorsunuz, doktor işinin ehli ve 3 gün boyunca (wc vs ihtiyacı hariç) ayağa kalkmamamı ve ayağımın altına yastık koyup yatmamı söyledi, işlemde çok az acı duydum bildiğiniz iğne ağrısı , akabinde herhangi bir ağrım yok, bandajı sabah akşam açıp kremleyip kapatıyorsunuz, yarın işe dönücem 15 gün boyunca bandajı çıkarmamamı söyledi, önceki halimi ve işlemin 1. gününün fotoğrafını ekliyorum
Hiç bir değişiklik olmadı hala aynı. Kılcal damarlar daha da belirginMerhaba durumda düzelme oldu mu hala görsel olarak aynı durumda misiniz
Doktorunuz ne diyor bu duruma çünkü sürekli varis tedavilerinizi ertelemeyin diyorlar varis tedavisi olanlarda aksine hiç memnun değil ben bu işten hiç bir sey anlamadimHiç bir değişiklik olmadı hala aynı. Kılcal damarlar daha da belirgin
Merhaba canım ben 11 Eylülde varis ameliyatı oldum lazerle RF yöntemi deniyor bacagimdaki ödem ve şişlik suan geçmiş durumda ayrıca kılcal varis örümcek ağı gibi problemlerim içinde suan köpük tedavisine gidiyorum ameliyat olalı 40 gün falan oldu 2 seansta köpük tedavisine gittim suan %70 iyileşme mevcut kahverengi leke vs de olmadı sadece damarlar küçüldükçe silik bir şekilde renk kalıyor ama eskisinden çok daha iyi bir görüntü ben çok memnun kaldım insallah ilerleyen süreçte de her şey yolunda gider. Ameliyatı Kayseride özel bir doktorda oldum. Köpük tedavime devam etmekteyiz.Bilgisi olan yok mu lütfen bilenler cevap yazsın arkadaşlar
Merhaba kayseride hangi doktora tedavi oldunuz ücret bilgisi verebilir misiniz acaba çünkü bu tedavileri çok pahalıya yapıyorlarMerhaba canım ben 11 Eylülde varis ameliyatı oldum lazerle RF yöntemi deniyor bacagimdaki ödem ve şişlik suan geçmiş durumda ayrıca kılcal varis örümcek ağı gibi problemlerim içinde suan köpük tedavisine gidiyorum ameliyat olalı 40 gün falan oldu 2 seansta köpük tedavisine gittim suan %70 iyileşme mevcut kahverengi leke vs de olmadı sadece damarlar küçüldükçe silik bir şekilde renk kalıyor ama eskisinden çok daha iyi bir görüntü ben çok memnun kaldım insallah ilerleyen süreçte de her şey yolunda gider. Ameliyatı Kayseride özel bir doktorda oldum. Köpük tedavime devam etmekteyiz.
Burdan isim vermek doğru olmaz diye özelden yazdım canım bakarsın çok geçmiş olsunMerhaba kayseride hangi doktora tedavi oldunuz ücret bilgisi verebilir misiniz acaba çünkü bu tedavileri çok pahalıya yapıyorlar
Merhaba canım ben 11 Eylülde varis ameliyatı oldum lazerle RF yöntemi deniyor bacagimdaki ödem ve şişlik suan geçmiş durumda ayrıca kılcal varis örümcek ağı gibi problemlerim içinde suan köpük tedavisine gidiyorum ameliyat olalı 40 gün falan oldu 2 seansta köpük tedavisine gittim suan %70 iyileşme mevcut kahverengi leke vs de olmadı sadece damarlar küçüldükçe silik bir şekilde renk kalıyor ama eskisinden çok daha iyi bir görüntü ben çok memnun kaldım insallah ilerleyen süreçte de her şey yolunda gider. Ameliyatı Kayseride özel bir doktorda oldum. Köpük tedavime devam etmekteyiz.
Bende düşünüyorum ama çözüm olmuyor diyorlar beklemedeyim araştırıyorum bakalımBen İzmir de Özgür Oktay da bacağımın üst arka kuramına skleroterapi yaptırdım. Kılcal damarlar vardı ve görüntü çok kötüydü. Hiç bir işe yaramadı. Bence daha da kötü oldu. Hatırladığım kadarıyla bir kaç hafta varis çorabı giyiyorsunuz. Sonra zaten iyileşiyor. Ama hiç bir işe yaramadı. Paramda çöp oldu