- 4 Ocak 2017
- 219
- 137
- 33
- 31
- Konu Sahibi Muserref20
Arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve ağustosta 3.cü çocuğum doğacak. Korunma yöntemi uyguladığım halde hamile kaldım ve aldıramadım tabi ki..
Bacaklarımda varis oluşmaya başladı çok kötü hissediyorum kendimi sürekli yorgun ve uykusuz hissediyorum. Ve bacağımdaki damarlar şiştikçe moralim de bozulmaya başladı görüntüsü de bozuldu
geçen gece küçük oğlum uykusunda ağlayınca yataktan fırladım ve bacaklarım tutmadı düştüm
uyku problemimde var. Uykum gelince yatıyorum ama uyuamıyorum yatağa sanki sığamıyorum da dönüp duruyorum... Daha doğuma 3 ay var doktor varislerin iyice çoğalacak ama doğum sonrası belki geçer dedi.. Ayaklarımı kalp seviyesinden yükseğe kaldırıp yatmam gerekiyormuş ama diğer 2 afacandan bu ne yazıkki mümkün değil
sürekli ayaktayım... Şişman kadınlarda daha çok oluyormuş, Zayıf da biriyim. Başına böyle birşey gelen var mıı???? Doğum sonrası gerçekten geçiyor mu???
Ya geçmezse...
En önemlisi de anneye ya da bebeğe bir zararı oluyor mu???
Utanarak resmimi paylaşıyorum
Bacaklarımda varis oluşmaya başladı çok kötü hissediyorum kendimi sürekli yorgun ve uykusuz hissediyorum. Ve bacağımdaki damarlar şiştikçe moralim de bozulmaya başladı görüntüsü de bozuldu

Ya geçmezse...
En önemlisi de anneye ya da bebeğe bir zararı oluyor mu???
Utanarak resmimi paylaşıyorum