How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Varis ameliyatı ağrıları

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
merhaba arkadaşlar.yardımınıza ihtiyacım var:26:

annem 3 gün önce varisten ameliyat oldu.kasık bölgesinden açılıp girilerek ayak bileğine kadar bi işlem yapıldı.bacağının bazı yerlerindede küçük kesikler açıldı.toplamda 20 dikişi var.her sabah varis çorabını giyiyor.bacaklarındaki kesiklerden hiç ağrısı yok ama kasık bölgesinde çok ağrısı oluyor.8-9 santim büyüklüğünde açıldı kasık bölgesi.estetik dikiş atıldı.acaba normal mi ağrı olması?ağrıları azaltmak için önereceğiniz birşey var mı?

yardımlarınız için simdiden teşekkür ederim :16:

merhaba arkadaşlar.yardımınıza ihtiyacım var:26:

annem 3 gün önce varisten ameliyat oldu.kasık bölgesinden açılıp girilerek ayak bileğine kadar bi işlem yapıldı.bacağının bazı yerlerindede küçük kesikler açıldı.toplamda 20 dikişi var.her sabah varis çorabını giyiyor.bacaklarındaki kesiklerden hiç ağrısı yok ama kasık bölgesinde çok ağrısı oluyor.8-9 santim büyüklüğünde açıldı kasık bölgesi.estetik dikiş atıldı.acaba normal mi ağrı olması?ağrıları azaltmak için önereceğiniz birşey var mı?

yardımlarınız için simdiden teşekkür ederim :KK16:
merhaba öncelikle geçmiş olsun şimdi nasıl banada ameliyat diyor dr.la ama çok korkuyorum tavsıyelerınızı beklıyorum

merhaba öncelikle geçmiş olsun şimdi nasıl banada ameliyat diyor dr.la ama çok korkuyorum tavsıyelerınızı beklıyorum
yıllar sonra konuma gelen ilk cevap :) merhaba.çok sağolun sizede geçmiş olsun.annemin ameliyat olan bacağında durum gayet iyi ama öteki bacağındada hafif varis oluşmaya başladı.doktora gittik varis başlangıcı olduğu için çorap giyerek ilerlemesini önlemesini önerdi.şuan çorap giyiyor.doktorunuza güveniyorsanız ameliyattan korkmayın annem çok rahatladı ameliyattan sonra.

Back