Varilen çeyiz geri verilir mi ?

kfugkc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
70
55
28
Sinirden ağlıyorum bazanın altı vs her yer dolu dolu ben kalabalık sevmiyorum bir sürü 4-5 tane yorgan var. Yığınla kullanılmayan lif vs var elime bişey aldğımda koyacak yer yok. Evim zaten küçük hepsini toplayıp geri göndersem mesela nevresim takımları 1 tanesi dışında lastiksiz bunları iki aileye de geri teslim etsem 🥺

İşinize yaramayacağını düşündüğünüz şeyleri geri göndere bilirsiniz iki tarafa da anne bunlar bana lazım değil kardeşlerimin çeyizine koya bilirsin diyin ne olacak ki

Sinirden ağlıyorum bazanın altı vs her yer dolu dolu ben kalabalık sevmiyorum bir sürü 4-5 tane yorgan var. Yığınla kullanılmayan lif vs var elime bişey aldğımda koyacak yer yok. Evim zaten küçük hepsini toplayıp geri göndersem mesela nevresim takımları 1 tanesi dışında lastiksiz bunları iki aileye de geri teslim etsem 🥺
Bence ayıp olur evlenince ihtiyacı olanlara dağıtırsın olur biter dert etme :)

Ben kaynanamın yaptırdığı kokulu yün yorganları yıllarca kullanmadım dolap bekçiliği yaptı em sonunda bi gün fazla eşyadan kriz gelince gereksiz ne varsa ihtiyacı olan bi tanıdığıma verdim . Geri verirseniz dolu laf ederler çaktırmadan ayırıp ihtiyacı olana verin .

X