Gebeliğe Hazırlık varikoseli var ama...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

berr54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
5
0
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.eşimde varikosel problemi var ama sperm sayısı hamile bırakmaya yeterliymiş.2,5 yıldan beri korunmuyoruz.bendede problem yok . 26 günde bir regli oluyorum ama bu ay üstünden 4 gün geçti ve adet oldum daha önce böyle bir gecikme hiç yaşamamıştım reglim diğerlerinden farksız hamilelik varmıdır yada vücudum hamile kalmayamı hazırlıyo kendini lütfen bana yardımcı olun kafam çok karışık.

selinnna82 canım inş.dediğin gibidir.2,5 yıldan beri istediğimiz halde hamile kalamadım.umarım bana ve tüm hamile kalmak isteyenlere 2009 uğurlu gelir.

inşallah 2009 sonlarına doğru karnımız burnumuzda olur:dance: bıse olursa haber ver canım bende haber verırım öpüyorm

aynı problemi bizde yaşadık... şuanda 4 haftalık hamileyimm..canımmm 3 ayı geçemez halime kalırsın inşallah...

berr54 canım benım esımdede varıkosel sonuclar dedıgın gıbı problem olmuyor bunu suan askerde ogrendı dusun durumuzmuz bız hep karunduk takı 4 ay oncesıne kadar olmadı ya off ıns allah herkese verır

X