Canım z.yağında beklemiş incir bide polen karışım içine çakşır tozu k.boynuzu kürü vitamin hapı ve klomen kullnyo incir kadın yumurtasını geliştryor havuç mesela ve çakşır kadın içinde faydlymış yumurta rezervni arttrdgını duydum.Ya kusura bakma. Parça parça aklıma geliyor. Kendim ve eşim için propolis kapsül, sadece kendim için civanperçemi ve hayıt çayı içiyorum yumurtlama tarihine kadar. Siz neler yapıyorsunuz bitkisel takviye anlamında?
Canım benim bu erkeklerin hepsi böyle. Sıkma canını, en azından verdiğin takviyeleri kullanıyor... Çakşırı 2 defa veriyormuşsun birinde çakşır yerine çoban çökerten kullanabilirsin. Ama şöyle iyi bir tentür yada kapsül alman lazım.
Bende sorunuzu farketmedim evet eşim ameliyat oldu.Beklemedeyiz.Canım z.yağında beklemiş incir bide polen karışım içine çakşır tozu k.boynuzu kürü vitamin hapı ve klomen kullnyo incir kadın yumurtasını geliştryor havuç mesela ve çakşır kadın içinde faydlymış yumurta rezervni arttrdgını duydum.
Ben benArkadaşlar merhaba sizi uzun zamandır takip ediyorum ve sizden öğrendiğim çok şey var.Eşime varikosel teşhisi konuldu .1 Ağustosta ameliyat oldu.Sperm sayısı 19 milyon mm 6.4 Hareketli yüzde 15 Normal Sperm 96 doktorumuz nondo x ve klomen verdi.Kullanıyoruz aynı zamanda sabahları Bal polen arı sütü propolis ve biraz çaklır otu karıştırıp yediyorum.Zeytinyağında incir Akşamları keçi boynuzu kürü ve 1 fincan çakşır suyu içiyor. Fındık Ceviz ve beslenmeye dikkat ediyoruz Bende bi sorun elhamdüriilah 1.5 ay sonra kontrolümüz var sizden ricam bu şekilde olup sayı yükselip hamile kalan var mı ve başka nasıl kürler uyguladınız.Şimdiden çok teşekür ederim.Sağlıcakla.
Kesinlikle Allah istedi oldu canim.Neler denemdm ki halada devam ediyorum.6.ayimiz ameliyt sonrasi ama coook sukur ki dr olmaz dedigi oldu. 3 milyondan 53 milyonu gordk hep çaba tabi sizin degerlnz nasildi baktirabldnz mi .Rabbim hayirlisiyla bebegini kucagina almya nasip etsin .Onceki konulardan hatirlyorum seni konusmstk galiba.Ben beneşim temmuzda ameliyat oldu ekimde hamile olduğumu öğrendim. Taze sıkılmış havuç suyu, keçiboynuzu özü, çakşır suyu, promen k vitamin uyguladık eylül ayı boyunca. Allah istedi oldu. İnşallah allahım herkese nasip etsin. Kimseyi evlatla sınamasın rabbim
Ameliyat sonrası 3. ay kontrolüne gitmeden 2 gün önce öğrendik gebeliğimi o yüzden çok peşine düşmedik sonuçlarınKesinlikle Allah istedi oldu canim.Neler denemdm ki halada devam ediyorum.6.ayimiz ameliyt sonrasi ama coook sukur ki dr olmaz dedigi oldu. 3 milyondan 53 milyonu gordk hep çaba tabi sizin degerlnz nasildi baktirabldnz mi .Rabbim hayirlisiyla bebegini kucagina almya nasip etsin .Onceki konulardan hatirlyorum seni konusmstk galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?