Varikosele rağmen hamile kalan var mı

Civardaym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
9
3
36
32
Hanımlar merhaba, 1,5 yıllık evliyim. Eşimde variksosel var. Tüp bebek önerdi doktor. Ancak pandemiden dolayı ertelendi. Bu ay adetim 4 gün gecikti hep gununde olurdum. Birkaç gün arayla iki kez kremsi beyaz akıntı geldi azar azar. Çok sinirli ve gerginin bi de boğzımda bi yumru var sanki kussam gececek gibi. Öğürme isteği ama öğüremiyorum. Daha önce çok test yaptım hep negatifti umutlanmak istemiyorum ama akıntı şüphelendirdi beni. Böyle akıntım olmazdı. Yardımcı olabilir misiniz? Varikosele rağmen hamile kalan var mı?

Valla ne yalan soyliyim benim esimde de vardi bu sorun ameliyat oldu 6 7 ay gecti hala birsey yok mayiz haziran gibi tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz bizde 4 yillik evliyiz

Valla ne yalan soyliyim benim esimde de vardi bu sorun ameliyat oldu 6 7 ay gecti hala birsey yok mayiz haziran gibi tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz bizde 4 yillik evliyiz
Benim esimdede var test yaptrdik ama degerleri cok guzel sanirim varikosel etkilememis doktor tup bebek vs demedi bizde 9aydir deniyoruz ama olmuyo bende adet olursam bu ay hormon testi vericem bu surec biraz bizi yipratti malesef cevremdeki bos insalarin dirdirlarida dahil

Ya bu cevre neden hep bos konusurki Bize hemen tup bebek dedi doktor

Ya bu cevre neden hep bos konusurki Bize hemen tup bebek dedi doktor
Buna en cokta kaynanam dahil malesef agzinn lafini hic bilmez kendisi bu konulardan dolayo surekli baski yapmasindan zaten yildim. Demekki sizin degerler baya dusuuk belkide sinirda hemen tup bebek dediler allah yardimciniz olsun

Buna en cokta kaynanam dahil malesef agzinn lafini hic bilmez kendisi bu konulardan dolayo surekli baski yapmasindan zaten yildim. Demekki sizin degerler baya dusuuk belkide sinirda hemen tup bebek dediler allah yardimciniz olsun
Amin canim seninde allah yardimcin olsun

Kızlar eşleriniz ameliyat olmadan önce hacamat tedavisini denemeli çok faydasını görenler var

Sonuç belli mi hamilemisin?

Merhaba neden hemen tüp bebek önerildi ki sizde bi problem çıktı mı? Tüp bebeğe gelene kadar yumurta çatlatma aşılama gibi bı çok yöntem mevcut. Benim eşimde de varikosel var keçi boynuzu özü ve doktorun verdiği bi ilaçla 1,5 ay sonra Rabbime çok şükür kendiliğimden hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…