Gebeliğe Hazırlık "Varikoselden sonra sperm testi" bakarmısınız 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde esimde 0 sperm cıtkı acaba siz nasıl hamile kaldınız? Sürec nasıl geçti?

Benimde esimde 0 sperm cıtkı acaba siz nasıl hamile kaldınız? Sürec nasıl geçti?
Ben o ay tüp bebek için görüşmeye gittim muane oldugumda doktor bana kaliteli bir yumurtamin oldugunu catlamak uzere oldugunu soyledi ve bana tup bebek yapamayacgini guzel bir yumurtan varken sansimi denememi soyledi esimin morfoloji 0 soyleyince sokaktan herhangi cocugu olan bir insanı çevirdiğinde ondada morfolojinin 0 cikabilecegini 3 ay denememiz gerektiğini soyledi. Zaten profilimdeki paylaştığım yazimda uzun uzadiya yazdim bu süreci. Daha sonra ben ovuluasyon testi aldim catladigi gunh tespit ettim ogunu ve diger gunleri degerlendirdim o ayda hamile olduğumu öğrendim eşimin morfoloji 0di yani hamile kaldigimda. Ben şöyle birsey okumustum bilimsel calismaymis galiba eger yumurta kaliteliyse erkegin spermindeki bozuklugu onariyormus bolece iyi bir dollenme gerceklesiyormus belkide bizimde ole oldu bilmiyorum ama cok dua ettim. Cok şükür. İnşallah sizinde tutar ve sevincli haberi tez zamanda alirsiniz inşallah

İdeali %32 olması istenir fakat tek başına değerlendirmez
Sizin değerleriniz sayınız morfolohiniz hızınızda gayet iyi
Olur mu iyi anormal şekil fazla iyi degl sayı.iyi ama şekil bozk şekil bozksa sperm döllemez 4 senedir aynı sorunla ugrasyoruz bizde Ballikko

Nasıl yani ? Sizin şekil bozuk oldugunu nasıl öğrendiniz peki
Birde sizin oran nasıl acaba
Test sonucunuzd marfoloji diye bir kısım olmalı bas boyun flan yazar orada normal ve anormal yapı vardır bizde anormal 75 sayıniyi hersybiyi anornal yapı var yani şekl bozuk

Test sonucunuzd marfoloji diye bir kısım olmalı bas boyun flan yazar orada normal ve anormal yapı vardır bizde anormal 75 sayıniyi hersybiyi anornal yapı var yani şekl bozuk
Şimdi bizim sperm testimiz kötü mü ?
2 doktorada gösterdik hareketini düzeltsek yeter dediler.
Vitamin verdiler
Anomormal morfoloji hakkında birşey demediler

Vitamin verdiler
Bizede demediler 3 sene ugrastm olmadı artk bi problem oldğunu anladm vital hast gösterdm bahçelievlerde görür görmez anormal yapı yüksek dedi ilaç yazdı çoğu ennfeksynla ilgliydi snrSı tkrr spermog istedi bz o sırada ev falan tasıdık yaptıramadk sonr ben kafaya taktm tabi şekil bozkluğuyla ilgili internette araştrmaya giriştim doğruymuş sorunumuz buymuş testle ilgli konu açmştm ekledm sonucumuzu sayımızda iyi fakar şekl bozk sperm dölleme yapamıyor bizde 4 senedir sıfır korunma şmki keçi boynuzu deneyeceğim bir o kaldı sizde araştrma yapın şekl bozkluğuna yönelin sorun orada

Vitamin verdiler
Şmdi kötü iyi bilmiyorum kendimede henüz cevap bulamadım çözümüde bulamadım siz bu işi çözerseniz siz bana bilgi verin ne yapacagımı şaşırdım artık ben

Şmdi kötü iyi bilmiyorum kendimede henüz cevap bulamadım çözümüde bulamadım siz bu işi çözerseniz siz bana bilgi verin ne yapacagımı şaşırdım artık ben
Anladım çok üzüldüm sizin adınıza
Tamam bir doktorla görüşelim ben de bir kez gebelik oluştu ama bilmiyorum ona güveniyoruz birazda galiba

Anladım çok üzüldüm sizin adınıza
Tamam bir doktorla görüşelim ben de bir kez gebelik oluştu ama bilmiyorum ona güveniyoruz birazda galiba
Sağlıklı döllenme olmuyor işte bende kimyasal geçirdim yok 4 senede 1 kimyasal oldu ancak ne soğan ne çakşır ne klomen herşeyş kullandm gerçekten şifasını bulursanız banada söyleyin artk ben vazgeçmek üzereyim 30 yasma geldim

Peki ne ilacı yazdı acaba

Peki ne ilacı yazdı acaba
Rullid ve talivid diye enfeksyn ilacı yazmştı bu aradabenm eşmde 17 yasnda varikosel amelyatı oldu konunuza bunu görüp bakmıştm bu ialçları 15 gün15 gün 1 ay kullandı sonrasını bilmiyoruz ama toparlasaydı gebelk oluşurdu diye düşünüyorum

Allah allah acaba doktorlar baska birşey demiyormu baska tedavisi yokmuymus. Tüp bebek düşündünüzmü

Allah allah acaba doktorlar baska birşey demiyormu baska tedavisi yokmuymus. Tüp bebek düşündünüzmü
Son çare tüp yaptıracağım bir süre birikim yapmam gerek behçeci en iyisi diyorlar bende onu istiyorum ama biraz tuzlu şmdi keçiboynuzu kürü yapacagım birde bunu deniycm brkaç kişi söyledi buradan

Son çare tüp yaptıracağım bir süre birikim yapmam gerek behçeci en iyisi diyorlar bende onu istiyorum ama biraz tuzlu şmdi keçiboynuzu kürü yapacagım birde bunu deniycm brkaç kişi söyledi buradan
Araştırdım bir doktor C vitamini önermiş günde 1000mg olarak. Düzelme şansı olabilirmiş ama genetikmiş bu durum. Babadan dayıdan amcadan geçen birşeymiş

Araştırdım bir doktor C vitamini önermiş günde 1000mg olarak. Düzelme şansı olabilirmiş ama genetikmiş bu durum. Babadan dayıdan amcadan geçen birşeymiş
yani şekil bozklığu gebeliğe engel mi degilmi çünkü şayet sorun bu değilse ben koşarak rahim filmi çektirebilirim

yani şekil bozklığu gebeliğe engel mi degilmi çünkü şayet sorun bu değilse ben koşarak rahim filmi çektirebilirim
Canm engel değilmiş kesınlıkle. Allah korusun anomali bebek olabilirmiş sadece.
Veya boş gebelık olabilirmiş. Engel değilmiş ama. Doktorlar sitesi diye bir yer var. Orada da kaç kişi sormus atmıslar sperm testlerini doktorlar anomal sperm sayısına yorum yapmamıslar.
Eğer ciddi sorun olsaydı söylerlerdi.

Çünkü ben de bir üroloji doktoruna gösterdik iki kadın doğum doktoruna gösterdık sadece ileri hızını arttıralım dediler. Vitamin verdiler. Anormal duruma bişi demediler

Benim eşimde de aynı problem vardı. Prof. Dr. Ege Can ŞEREFOGLU'na gittik. Çok ilgili bilgili biri. Randevu almak biraz zor ama asistaniyla tatlı dilli konuşursanız sizi bir boşluğa sıkıştırıyor :) yardımım dokunacaksa mesaj atarsanız asistanının iletişim numarasını verebilirim

bana mı dediniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…