Varikoselden kurtulma yöntemi

ozlemden

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
203
5
Eşimde varikosel var.daha once 2 kez tüp denedik ama olmadı sonra bir mucize oldu ve normal yoldan hamile kaldım. Ama 9 haftada kalbi durduğu için kaybettim. Şimdi yeni bir tedaviye başladık. Cupping Therapy diye bir yöntem yani hacamat bize yüzde 90 varikoselden kurtulacağımızı söylediler. Esim varikosel ameliyatı olmadı çünkü doktor olsanda ise yaramaz dedi. Her iki tarafta 4 derceymis. Esim dün ilk seansını oldu toplam 6 seans dediler 6 . Seansın sonunda sperm testi yapılacak ve gelişmeye göre 7 ve8. Seans yapılacak Yada yapılmayacak. Bizim sperm sayımız 1 milyon hareketli 0 inşallah bu tedavi derdimize deva olur. Gelişmeleri yazacağım ve bilgi vereceğim. Çünkü bu tedavi hakkında çekincelerim vardı ama şimdi icim rahat

Son düzenleme:
Selam arkadaslar esim bugun ikinci seansını da oldu. Cuma gunu üçüncü seansını olacak Allah'ın izniyle varikoseli yeneceğiz sabırsızlıkla altıncı seansı bekliyoruz sperm testi yaptıracağız altıncı seanstan sonra. Bilgi vermeye devam edeceğim.

Merhaba arkadasim hacematin bircok rahatsizlikta tedavi edici oldugunu biliyorum.ayni zamanda sunnettir de.Rabbim sifasini versin insallah.

Merhaba arkadasim hacematin bircok rahatsizlikta tedavi edici oldugunu biliyorum.ayni zamanda sunnettir de.Rabbim sifasini versin insallah.

Âmin canım cok sagol çevremde pek cok insanın şifa bulduğunu görünce deneyelim dedik. Bizede şifa olur inşallah

benim eşimde de 4. derece varikosel var ürologlar ameliyat öneriyo ama kadın dogum önermıyo tup bebek deneyın dıyo eşimi ameliyata ikna edemıyorum sperm sayısı hareketli 1 milyon bu hacamat tedavısını bende duydum ve düşünüyorum nerde yaptırıyorsunuz acaba ve nasıl bi uygulama bilgi verirseniz sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…