• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Varikoselden dolayi sperm sayisi duser mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eşimin önce ki değerleri çocuk olmasına engel değildi iyiydi yani ve çift taraflı oldu olma sebebi de doktor ilerde sıkıntı yasar dedi dizim eşinizin değerleri nasıldı peki
Ondan vermemiş olabilir.
Bizimkisi tek taraflı ve değerlerini fazlasıyla etkilemişti. Morfoloji 0-1, hız 5, sayıda ml 7, toplam da 16 milyondu ameliyat olmadan önceki testte.

Ondan vermemiş olabilir.
Bizimkisi tek taraflı ve değerlerini fazlasıyla etkilemişti. Morfoloji 0-1, hız 5, sayıda ml 7, toplam da 16 milyondu ameliyat olmadan önceki testte.
Allah şifa versin inşallah canım gerçekten bebek sahibi olmak bazılarımız içim cok zor ya .. 🤲

Allah şifa versin inşallah canım gerçekten bebek sahibi olmak bazılarımız içim cok zor ya .. 🤲
Demek ki bizlerin daha çok emek vermesi gerekiyor canım. Allah büyük, vardır bir vakti saati. Biz elimizden geleni yapalım. Birbirimize destek olalım en önemlisi bu. Çünkü dışarıdan buradan aldığım kadar destek almıyorum.

Demek ki bizlerin daha çok emek vermesi gerekiyor canım. Allah büyük, vardır bir vakti saati. Biz elimizden geleni yapalım. Birbirimize destek olalım en önemlisi bu. Çünkü dışarıdan buradan aldığım kadar destek almıyorum.
Öyle canım dışardan kime desem hemen başlıyorlar ay cok erken ay üzülme ay bilmem ne 🤯 ya derdim o değil ki sizde beni anlayın ama herkes anne oluyor bense boş boş bakıyorum

Back