Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimde sperm sayisi 5 milyon hareketlilik sıfır morfoloji %1 bunlar düzelir mi kiBenimde eşimde varikosel olduğu için sperm sayısı düşüktü ameliyat oldu sonradan ilaç takviyesiyle yükseldi Yani ameliyat gerekli yükselmesi için
Çok sagolunDüşer tatlım etkiler geçmiş olsun bu arada
Peki sperm sayisi yükseldi mi yükseldiyse maçtan kaça yukseldiVarikoselin derecesine bağlı.
Doktorunuz gerekli muayeneyi yapıp ameliyatın gerekli olup olmadığını söyler.
Bizim tüm değerleri fazlasıyla etkilemişti mesela. Ameliyattan başka şansımızın olmayacağını söyledi doktorumuz ve ameliyat oldu eşim.
Daha test vermedik. Bu ayın sonunda vermeyi düşünüyoruz bakalım. Bizim morfoloji 0-1, hız 5, sayıda 15-16 milyon arasıydı ameliyattan önce.Peki sperm sayisi yükseldi mi yükseldiyse maçtan kaça yukseldi
Bizde şimdi ultrasona girdik varikosel yok ama geçen seneden bu yana sperm sayımız 42 milyondan 5 milyona düşmüş. Düşüş çok fazla doktor tahlilleri tekrarlayacak bakalım çok ilgincDaha test vermedik. Bu ayın sonunda vermeyi düşünüyoruz bakalım. Bizim morfoloji 0-1, hız 5, sayıda 15-16 milyon arasıydı ameliyattan önce.
Gerçekten ilginç. Neden o kadar düşüş sağladı şaşırdım.Bizde şimdi ultrasona girdik varikosel yok ama geçen seneden bu yana sperm sayımız 42 milyondan 5 milyona düşmüş. Düşüş çok fazla doktor tahlilleri tekrarlayacak bakalım çok ilginc
Varikosel de yoksa bu kadar düşünün olması çok gerçekten.Bizde şimdi ultrasona girdik varikosel yok ama geçen seneden bu yana sperm sayımız 42 milyondan 5 milyona düşmüş. Düşüş çok fazla doktor tahlilleri tekrarlayacak bakalım çok ilginc
Bilmiyorum ki yanlış olabilir dedi doktor tekrarlayacakGerçekten ilginç. Neden o kadar düşüş sağladı şaşırdım.
Hayır farklı hastaneler ama son testimizi memorial da yaptirdikVarikosel de yoksa bu kadar düşünün olması çok gerçekten.
Peki iki testte aynı yerde mi yapıldı?
Daha test vermedik. Bu ayın sonunda vermeyi düşünüyoruz bakalım. Bizim morfoloji 0-1, hız 5, sayıda 15-16 milyon arasıydı ameliyattan önce.
[/QUOTE
Evet çok zor allah kucagimizi boş bırakmasın iki yıldır istiyoruz son bir yıldır her ay hüngür hüngür ağlıyorum 2-3 gün yas tutuyorum resmen. Yanlış olsa da olmuyor demek sebebi varİnşallah sorun yoktur. Test yanlış olmuştur. Çok zor coook![]()
Evet kullandık. Ameliyattan 10 gün sonra kullanmaya başladık.Takviye olarak bişey kullandınız mı ameliyattan sonra
Canım bize hiç ilaç vermedi doktor biz sorduk gerek yok dedi sadece keçi boynuzu pekmezi yedirdik başlarda o kadar klomen iyi oluyor mu erkekte bnde kullandırayım yaEvet kullandık. Ameliyattan 10 gün sonra kullanmaya başladık.
3 ay, ayda 1 kutu klomen, 3 ay promen K, 3 ay solgar coenzyme, bir de aktarda hazırlattığımız keçiboynuzu özü üzüm çekirdeği tozu bal polen karışımı bir kür kullandık. Doktorumuz macuna devam et dedi ama kullanmıyorum. Şuan günde 1-2 incir, havuç salatası, nar ve haftada 1 kezde nohut yemeği yedirmeye gayret ediyorum.
İşe yarayıp yaramadığını bu ay sonunda göreceğiz inşallah, daha test vermedi eşim.Canım bize hiç ilaç vermedi doktor biz sorduk gerek yok dedi sadece keçi boynuzu pekmezi yedirdik başlarda o kadar klomen iyi oluyor mu erkekte bnde kullandırayım ya![]()
Benim eşimin önce ki değerleri çocuk olmasına engel değildi iyiydi yani ve çift taraflı oldu olma sebebi de doktor ilerde sıkıntı yasar dedi dizim eşinizin değerleri nasıldı pekiİşe yarayıp yaramadığını bu ay sonunda göreceğiz inşallah, daha test vermedi eşim.
Kafanıza göre kullandırtmayın ne olur neolmaz. Doktorunuza sorun belki ilaç vermemesinin vardır bir sebebi.