Canım proxeed ben 130 tlye aldım bide sabah akşam yani ayda 260 tl.
Klomen ne için vermiş acaba bize vermedi.
Şifa bunlardaysa yapılcak bişi yok veriyoruz bu paraları gerçi.. napalım
yeterki şifa olsun.
bize niye ilaç demedi ki acaba dr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım proxeed ben 130 tlye aldım bide sabah akşam yani ayda 260 tl.
Klomen ne için vermiş acaba bize vermedi.
Şifa bunlardaysa yapılcak bişi yok veriyoruz bu paraları gerçi.. napalım
yeterki şifa olsun.
bize niye ilaç demedi ki acaba dr
benımde pek umudum yok mart ayının sonunda doktora gıdecegız 3 ayımız dolacak doktor bu arada bugun aldım haberı esıme ılac kullanmasını soyulemıs takvıye amaclı proxeed ve klomen bunları kullan demıs sabah aksam pahalı bır ılacmıs sanıırm bır kutusu120 tlcık.
INS sıfa buluruz yaa guzel sonuclar alırız..
klomenide kullanması için eşinemi verdi canm??
bende bunu defalarca sorguladım kadınlar ıcın kullanıyor normalde ole bılıyorum:))))esıme dedım emınmısın sana mı verdı dıye doktorun gonderdıgı maıle baktıgımızda klomen dıyor doğrudur heralde benım yerıme esım dogum yapacak:))klomen kadınlarda yumurtalıklarını gelıstırmek ıcın verılıyor..:))ama esım kullanackk
nasılsınız kızlar ameliyattan sonra ben daha çok kafaya takıyorum sizlerde öylemisiniz
ben de eşime keçi boynuzu yağda incir E vicap vitamin hapı gsenk aı ütü bal bölen karışım
inşallah şifa olur sonra burdan yazarız teker teker hamiş haberlerimizi birazda kafamdan silsem
iyi olu aslında hep ona odaklandım :44::44lcağı varsada bu itresle biraz zor
selam canım;
maalesef aynıu durumdayız kafaya takıyorum olmuo işte düşünmemek elde değil.
senin eşin ne zamn ameliyat oldu ameliyatı ?
zor bir durum hiç aklımızda olmayan bişi başa geldii
ALLAH beterinden saklasın tedavisi var ama beklemek zor işte..
Anlıyorum senii.
evet canım bunada şükür hiç sperm olmayanlar var arkadaşımın eşide oldu hiç bulunmadı
ben hep rabbime şükrediyorum eşim ameliyat olalı 1 ay oldu sizin kaç ay oldu dr ilaç verdimi size:18:
ALLAH beterinden korusun Rabbim iyi günler göstersin valla..
aralık sonunda oldu eşim ameliyatı bizde daha yeni beklemedeyiz bakalım
proxeed verdi onu kullanıo. size ilaç verdimi cnm ?
vermedi 3 ay geçsin sperm testi yapalım ona göre ilaç vercem dedi çünkü 3 ayda n sonra spermler kendine gelir dedi
hayırlıı allah tan rabbim kimseyi evlatsız koymasın Eki Görüntüle 342210 birgün bizde böyle sarılcaz yavrumuza mis kokulumuza
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm....:))))))))))))))))))
tesekkur ederım canım benım bu kadar erken beklemıyorduk acıkcasıı::))inşş allah tamamını erdiriri darısı sizlerin başına... onumuzdek hafta kontrole gıdecegım dualarınızı eksık etmeyın:))
kobacan dularım sızınle ama ısımız nedır ona gore edeyım bero dersem olmass:))