Varikosel ???????

Canım proxeed ben 130 tlye aldım bide sabah akşam yani ayda 260 tl.
Klomen ne için vermiş acaba bize vermedi.
Şifa bunlardaysa yapılcak bişi yok veriyoruz bu paraları gerçi.. napalım
yeterki şifa olsun.

bize niye ilaç demedi ki acaba dr

benımde pek umudum yok mart ayının sonunda doktora gıdecegız 3 ayımız dolacak doktor bu arada bugun aldım haberı esıme ılac kullanmasını soyulemıs takvıye amaclı proxeed ve klomen bunları kullan demıs sabah aksam pahalı bır ılacmıs sanıırm bır kutusu120 tlcık.
INS sıfa buluruz yaa guzel sonuclar alırız..

klomenide kullanması için eşinemi verdi canm??

klomenide kullanması için eşinemi verdi canm??

bende bunu defalarca sorguladım kadınlar ıcın kullanıyor normalde ole bılıyorum:))))esıme dedım emınmısın sana mı verdı dıye doktorun gonderdıgı maıle baktıgımızda klomen dıyor doğrudur heralde benım yerıme esım dogum yapacak:))klomen kadınlarda yumurtalıklarını gelıstırmek ıcın verılıyor..:))ama esım kullanackk

bende bunu defalarca sorguladım kadınlar ıcın kullanıyor normalde ole bılıyorum:))))esıme dedım emınmısın sana mı verdı dıye doktorun gonderdıgı maıle baktıgımızda klomen dıyor doğrudur heralde benım yerıme esım dogum yapacak:))klomen kadınlarda yumurtalıklarını gelıstırmek ıcın verılıyor..:))ama esım kullanackk

doktorun vardır bildiği ne diyelim cnm :)
biz ilaçları düzenli içerilim GERİSİ AllaHA kalmış ne zamn nasip ederse..
beklemek ne kadar can sıkıcı hiç aklımızda olmayan bişeydi bu bizim yaa bunca zamn korunduk çocuk isteyinv-cede sorunlar çıktı
bilseydiim ilk zamnlarda hiiç korunmazdımm :50:
şimdi bole psikopata bağladık :27:

nasılsınız kızlar ameliyattan sonra ben daha çok kafaya takıyorum sizlerde öylemisiniz
ben de eşime keçi boynuzu yağda incir E vicap vitamin hapı gsenk aı ütü bal bölen karışım
inşallah şifa olur sonra burdan yazarız teker teker hamiş haberlerimizi birazda kafamdan silsem
iyi olu aslında hep ona odaklandım :44::44:olcağı varsada bu itresle biraz zor

nasılsınız kızlar ameliyattan sonra ben daha çok kafaya takıyorum sizlerde öylemisiniz
ben de eşime keçi boynuzu yağda incir E vicap vitamin hapı gsenk aı ütü bal bölen karışım
inşallah şifa olur sonra burdan yazarız teker teker hamiş haberlerimizi birazda kafamdan silsem
iyi olu aslında hep ona odaklandım :44::44:olcağı varsada bu itresle biraz zor

selam canım;
maalesef aynıu durumdayız kafaya takıyorum olmuo işte düşünmemek elde değil.
senin eşin ne zamn ameliyat oldu ameliyatı ?
zor bir durum hiç aklımızda olmayan bişi başa geldii
ALLAH beterinden saklasın tedavisi var ama beklemek zor işte..
Anlıyorum senii.

selam canım;
maalesef aynıu durumdayız kafaya takıyorum olmuo işte düşünmemek elde değil.
senin eşin ne zamn ameliyat oldu ameliyatı ?
zor bir durum hiç aklımızda olmayan bişi başa geldii
ALLAH beterinden saklasın tedavisi var ama beklemek zor işte..
Anlıyorum senii.

evet canım bunada şükür hiç sperm olmayanlar var arkadaşımın eşide oldu hiç bulunmadı
ben hep rabbime şükrediyorum eşim ameliyat olalı 1 ay oldu sizin kaç ay oldu dr ilaç verdimi size:18:

evet canım bunada şükür hiç sperm olmayanlar var arkadaşımın eşide oldu hiç bulunmadı
ben hep rabbime şükrediyorum eşim ameliyat olalı 1 ay oldu sizin kaç ay oldu dr ilaç verdimi size:18:

ALLAH beterinden korusun Rabbim iyi günler göstersin valla..
aralık sonunda oldu eşim ameliyatı bizde daha yeni beklemedeyiz bakalım
proxeed verdi onu kullanıo. size ilaç verdimi cnm ?

ALLAH beterinden korusun Rabbim iyi günler göstersin valla..
aralık sonunda oldu eşim ameliyatı bizde daha yeni beklemedeyiz bakalım
proxeed verdi onu kullanıo. size ilaç verdimi cnm ?

vermedi 3 ay geçsin sperm testi yapalım ona göre ilaç vercem dedi çünkü 3 ayda n sonra spermler kendine gelir dedi
hayırlıı allah tan rabbim kimseyi evlatsız koymasın $imagesCABDUDPQ.jpgbirgün bizde böyle sarılcaz yavrumuza mis kokulumuza

vermedi 3 ay geçsin sperm testi yapalım ona göre ilaç vercem dedi çünkü 3 ayda n sonra spermler kendine gelir dedi
hayırlıı allah tan rabbim kimseyi evlatsız koymasın Eki Görüntüle 342210 birgün bizde böyle sarılcaz yavrumuza mis kokulumuza

İŞŞLLHHH canım tez vakitte işişşlhh.. :49:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm....:))))))))))))))))))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm....:))))))))))))))))))

Ayyy canım ne mutlu bir habeerrrr gözünaydınnn bebiş hayırlı uğurlu olsun işllhh.
Darısı bizlerin başına :3: :21:

tesekkur ederım canım benım bu kadar erken beklemıyorduk acıkcasıı::))inşş allah tamamını erdiriri darısı sizlerin başına... onumuzdek hafta kontrole gıdecegım dualarınızı eksık etmeyın:))

tesekkur ederım canım benım bu kadar erken beklemıyorduk acıkcasıı::))inşş allah tamamını erdiriri darısı sizlerin başına... onumuzdek hafta kontrole gıdecegım dualarınızı eksık etmeyın:))

süpriz olmuşşş ne güzellllllllllll :21:
Dualarımız seninle merak etme herşeyin hayırlısını verSİN Allah.
Allah tüm isteyenlere versinn işşlhhh
sende bizlere dua et hamilelerin duası kabul olur canımmm :34:

kobacan dularım sızınle ama ısımız nedır ona gore edeyım bero dersem olmass:)):49:

Back