Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kecıboynuzukürü uygulayın spermlerın arttırılması ıcın belkı ıse yarar
Hayır sadece ameliyat yerinin ağrımaması için ağrı kesici. Başaka hiçbirşey kullanmadın. 2-3 kere kontrole gitti bide.
Hayır sadece ameliyat yerinin ağrımaması için ağrı kesici. Başaka hiçbirşey kullanmadın. 2-3 kere kontrole gitti bide.
Evet canım.Hatta tam olarak hatırlamyorm ama sayı oldukça düşüktü.Bİşey daha sorucam sperm sayısı düşükmüydü peki çünkü bizde öle bir sorunda var maalesf..
canım benim eşimde bir hafta önce oldu dr ilaç vermede tek taraflı
ben daha önce 2 aşılama 1 tüp denedim malesef olmadı inşallah
bu vesile olur allahım herkese versin meleğini
Bizler için güsel bir örneksin canım yaa işllhh bizlerde aynı güzel sonucu alırızEvet canım.Hatta tam olarak hatırlamyorm ama sayı oldukça düşüktü.
Tmm cnm saol kürü bende geceleri 1 bardak suya 4-5 keçiboynuzu kaynayan suya atarak 5 dk kaynattıktan sonra 20 dk dinlendiriyorumBerrocum şöyle dıyım ben bu kürle hamıle kaldım şimdi ikinci için uygulamadayız kürü esımdede varıkosel baslangıcı vardı sayı düşüktü oyüzden
arkadaşlar benim eşimde 19-08-2010 tarihinde çift taraflı varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı oldukça yüksekti aslında 65 milyon kadar fakat sperm kalitesini düşürüyordu varikosel.doktor ameliyat olmadanda hamile kalabileceğimi söyledi ameliyat sadece çabuklaştıracak dedi fakat aradan 5 ay geçti henüz hamile değilim...ama bu sırada sıkıntılı günler atlattık eşimin babasını kaybetik ve de eşimin stresli bir işi var bence bizim stresten olmuyoo ((
bir de benim aklıma takılan bir soru var bazı doktorlar:bir kaç ay bekleyelim normal yolla olursa olur olmazsa tüp bebek diyorlar?gerçekten bunu olmama ihtimali yüksek olduğu için mi? yoksa para için mi?söylüyorlar anlamıyorum..ya da doktorun kolayına mı geliyor? olmadı tüp bebekkkkk..
arkadaslar merhaba benım esımde aralık ayında tek taraflı varikosel ameliyatı oldu fakat cok sukur ağrımız olmadı fakat doktorun bıze vermıs oldugu tavsılerı paylasmak ıstedım..
-her gün keçi boyunuzu pekmezi içilecek eğer ağır geliyorsa lokman hekimlerde keçiboynuzu pekmezinii tozu oluyor onu sütle karıştırılıp ta içilebilir ya da sıcak suyla da karıştırılabilir.
-doktor kırmızı etin ( erkek) yememesi gerektirdiği söyledi.
-bol bol(erkek) incir yemesi gerektiğini söylemişti.
varikosel ameliyatı olduktan sonra spermlerin düzelmesi zamana kalıyor kimi 3 ay sonra kimi 6 ay sonra hamile kalabiliyor..bizim için inş hayırlı olan olur..