Varikosel ???????

beroo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
86
Yer
Balıkesir
Arkadaşlar eşim çift taraflı varikosel ameliyatı geçirdi Aralık sonunda. Konu ile ilgili tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi ?
:34:

Evet benim eşimde 2010 kasım da olmuştu. Varis gibi birşeymiş. Kirli kan spermlerin üstüne geliyormuş. Spermleri öldürüyormuş. Çocuk yapmaya engel yani. Ameliyattan 2 ay sonra ben hamile kalmıştım:1:

Teşekkürler Nebiş :1: Aaa çok sewindim yaa işllhh bizdede ole olurr :1: peki ameliyat sonrası ilaç faln kullandımı eşin?

Hayır sadece ameliyat yerinin ağrımaması için ağrı kesici. Başaka hiçbirşey kullanmadın. 2-3 kere kontrole gitti bide.

kecıboynuzukürü uygulayın spermlerın arttırılması ıcın belkı ıse yarar

Hayır sadece ameliyat yerinin ağrımaması için ağrı kesici. Başaka hiçbirşey kullanmadın. 2-3 kere kontrole gitti bide.

saolun kızlar ben okuduklarımdan sonra biraz endişeliydim aslında ama olumlu örnekler moral oldu :128:

Bİşey daha sorucam sperm sayısı düşükmüydü peki çünkü bizde öle bir sorunda var maalesf..

canım benim eşimde bir hafta önce oldu dr ilaç vermede tek taraflı
ben daha önce 2 aşılama 1 tüp denedim malesef olmadı inşallah
bu vesile olur allahım herkese versin meleğini

Berrocum şöyle dıyım ben bu kürle hamıle kaldım şimdi ikinci için uygulamadayız kürü esımdede varıkosel baslangıcı vardı sayı düşüktü oyüzden

Bİşey daha sorucam sperm sayısı düşükmüydü peki çünkü bizde öle bir sorunda var maalesf..
Evet canım.Hatta tam olarak hatırlamyorm ama sayı oldukça düşüktü.

canım benim eşimde bir hafta önce oldu dr ilaç vermede tek taraflı
ben daha önce 2 aşılama 1 tüp denedim malesef olmadı inşallah
bu vesile olur allahım herkese versin meleğini

Aminnn işllhh en kısa sürede alırız güzel haberler :34:
Varikoselin engel olduğunu doktorumda soledi.Bundan sonra umutlarımız daha fazla
:34:

Berrocum şöyle dıyım ben bu kürle hamıle kaldım şimdi ikinci için uygulamadayız kürü esımdede varıkosel baslangıcı vardı sayı düşüktü oyüzden
Tmm cnm saol kürü bende geceleri 1 bardak suya 4-5 keçiboynuzu kaynayan suya atarak 5 dk kaynattıktan sonra 20 dk dinlendiriyorum
sen nasıl hazırlıyosun günde 1 sefer yeter sanırım .. ??

arkadaşlar benim eşimde 19-08-2010 tarihinde çift taraflı varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı oldukça yüksekti aslında 65 milyon kadar fakat sperm kalitesini düşürüyordu varikosel.doktor ameliyat olmadanda hamile kalabileceğimi söyledi ameliyat sadece çabuklaştıracak dedi fakat aradan 5 ay geçti henüz hamile değilim...ama bu sırada sıkıntılı günler atlattık eşimin babasını kaybetik ve de eşimin stresli bir işi var bence bizim stresten olmuyoo :(((

arkadaşlar benim eşimde 19-08-2010 tarihinde çift taraflı varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı oldukça yüksekti aslında 65 milyon kadar fakat sperm kalitesini düşürüyordu varikosel.doktor ameliyat olmadanda hamile kalabileceğimi söyledi ameliyat sadece çabuklaştıracak dedi fakat aradan 5 ay geçti henüz hamile değilim...ama bu sırada sıkıntılı günler atlattık eşimin babasını kaybetik ve de eşimin stresli bir işi var bence bizim stresten olmuyoo :(((

Çok istiyoruz kafaya takıyoruz bence ondada olmuo canım ya :50:
Kafaya takmayın düşünmeyin stres yapmayın diolar nasıl yapmayalım dimi ama ya.
Bekliyoruz her ay bir umutla. Bence sende keçiboynuzunu dene. Umut yanii ben deniyorum .

arkadaslar merhaba benım esımde aralık ayında tek taraflı varikosel ameliyatı oldu fakat cok sukur ağrımız olmadı fakat doktorun bıze vermıs oldugu tavsılerı paylasmak ıstedım..

-her gün keçi boyunuzu pekmezi içilecek eğer ağır geliyorsa lokman hekimlerde keçiboynuzu pekmezinii tozu oluyor onu sütle karıştırılıp ta içilebilir ya da sıcak suyla da karıştırılabilir.
-doktor kırmızı etin ( erkek) yememesi gerektirdiği söyledi.
-bol bol(erkek) incir yemesi gerektiğini söylemişti.

varikosel ameliyatı olduktan sonra spermlerin düzelmesi zamana kalıyor kimi 3 ay sonra kimi 6 ay sonra hamile kalabiliyor..bizim için inş hayırlı olan olur..

bir de benim aklıma takılan bir soru var bazı doktorlar:bir kaç ay bekleyelim normal yolla olursa olur olmazsa tüp bebek diyorlar?gerçekten bunu olmama ihtimali yüksek olduğu için mi? yoksa para için mi?söylüyorlar anlamıyorum..ya da doktorun kolayına mı geliyor? olmadı tüp bebekkkkk..

bir de benim aklıma takılan bir soru var bazı doktorlar:bir kaç ay bekleyelim normal yolla olursa olur olmazsa tüp bebek diyorlar?gerçekten bunu olmama ihtimali yüksek olduğu için mi? yoksa para için mi?söylüyorlar anlamıyorum..ya da doktorun kolayına mı geliyor? olmadı tüp bebekkkkk..

tüp bebekte para kazanıcaklar tabii onların işine gelen yöntem o ..
ameliyattan sonra spermlerin kendini toplaması 3 aymış daha sonra hareketlilik sayı falan teste bakıp olur yada olmaz diyorlar anladığım kadarıyla ama en az 6 ay beklio doktorlar.
biz de bekleme süresndeyiz bakalım ALLAH gönlümüzdeki dileğimizi kabul etsin işllhh.

arkadaslar merhaba benım esımde aralık ayında tek taraflı varikosel ameliyatı oldu fakat cok sukur ağrımız olmadı fakat doktorun bıze vermıs oldugu tavsılerı paylasmak ıstedım..

-her gün keçi boyunuzu pekmezi içilecek eğer ağır geliyorsa lokman hekimlerde keçiboynuzu pekmezinii tozu oluyor onu sütle karıştırılıp ta içilebilir ya da sıcak suyla da karıştırılabilir.
-doktor kırmızı etin ( erkek) yememesi gerektirdiği söyledi.
-bol bol(erkek) incir yemesi gerektiğini söylemişti.

varikosel ameliyatı olduktan sonra spermlerin düzelmesi zamana kalıyor kimi 3 ay sonra kimi 6 ay sonra hamile kalabiliyor..bizim için inş hayırlı olan olur..

cnm doktor bize bekleyin dedi şimdi gidin 3ay sonra görüşürüz dedi.test yapıp bakıcak eşimde aralıkta oldu ameliyatını aynı zamanlarda olmuşlar:34:
bende keçiboynuzunu kaynatıp içiriorum incirden haberim yoktu
işşllhh güzel haberlerimizi alırız tedaviye ihtiyaç duymadan doğal yolla olur.

Back