Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar canım benim eşim azospermiydi uzun uğraşlar sonucu çok şükür çocuk sahibi olduk sana önerim egerki eşinde sperm var ise morfolojide sknti yok ise hemen tüp bebek yapın daha sonrasında ameliyat isterseniz olabilirsiniz cunki bu azospermiden dolayı çok araştırmalarım oldu ve varikoselden bile azospermi olan çok insan tanıdım varsa şuan hemen tüp bebek yapmanizi öneririm benim eşimde de epidimim kisti çıktı şuan çokta önemli değil dediler aldırmadık duruyor azospermi dediğim şey erkekten hiç sperm çıkmaması durumu oluyor canım eşin bende güzel biryerde spermiyogram testi versin tüp bebege uygun işe başlayın derim varikosel ameliyatı olmuş çok pişman insan oldum tam tersi iyileşme olucagina zararlarini gördüklerini hatta ameliyattan önce çıkış olduğunu ameliyattan sonra olmadığını söyleyen cok insan gördüm. Yanlış yönlendirmek istemem ama karşıma çıkan vakaları söylüyorumMerhabalar bizim 2 başarısız aşılamamız var tüp bebek sürecine başlayacakken eşimden ultrason istendi sonuçlar bu şekilde sizce devam edilirmi yoksa ameliyat vs mi önerilir bilgisi olan?
Merhaba, durumlarımız hemen hemen aynı sayılır lütfen sayfamı takip edin ve bütün sürecimizi okuyun. Geç kalmanızı hiç istemem sonuçları sıkıntılı olabiliyorSperm testi de çok iyi sayılmaz..
Ben bunu baya detaylıca uzun uzun yazdım, açtığım konu başlıklarından okuyun isterseniz buradan. Şuanda ilk transferimi oldum test yapmayı bekliyorum.Siz sürecinizi anlatabilir misiniz eşiniz ameliyat oldu mu gebe misiniz
Tüp bebek yapmaya yetecek varsa sorun olmaz morfolojide sorun yok ise tüp bebek deneyin bizim 30 adet sperm ile 6 embriyomuz oldu çok şükürSperm testi de çok iyi sayılmaz..
Bide sizin ne sorununuz vardı transfer yapıldı mıTüp bebek yapmaya yetecek varsa sorun olmaz morfolojide sorun yok ise tüp bebek deneyin bizim 30 adet sperm ile 6 embriyomuz oldu çok şükür
Dediğim gibi benim eşim azospermi idi sebebsiz bütün herşey normal yani içerde sperm var ama dışarıya çıkmıyordu sifirdi ama tedavi ile 3.5 tane cikartabildik 8 kere test verdi eşim 5 kere canlı çıktı toplasaniz 30 adet sperm yani evet trnasfer oldum 7 haftalık hamileyim şuanda benimde anlatmak istediğim morfolojide falan sorun yok ise hareketli yani canlı sperminiz var ise tüp bebek yapınBide sizin ne sorununuz vardı transfer yapıldı mı
Tüp bebek yapmaya yetecek varsa sorun olmaz morfolojide sorun yok ise tüp bebek deneyin bizim 30 adet sperm ile 6 embriyomuz oldu çok şükü
Anladım ileri hareketlilik %3 inşallah olurDediğim gibi benim eşim azospermi idi sebebsiz bütün herşey normal yani içerde sperm var ama dışarıya çıkmıyordu sifirdi ama tedavi ile 3.5 tane cikartabildik 8 kere test verdi eşim 5 kere canlı çıktı toplasaniz 30 adet sperm yani evet trnasfer oldum 7 haftalık hamileyim şuanda benimde anlatmak istediğim morfolojide falan sorun yok ise hareketli yani canlı sperminiz var ise tüp bebek yapın
Yani sperm var 10 binmi 100 binmi tan anlayamadim ama yüzde 97 spermin başında anormal normal değil yüzde 2 normal sperminiz var ama tüp bebekte yapay zeka ile en normalini seçip tüp bebek yapılıyor ginede emin olamazsaniz sağlıklı olup olmadıklarına genetige gönderebilirsinizSperm sonucu bu sizce yeterlimi?
İnşallah sperm testiniz biraz değişik. Oyuzden pek anlamıyorum ama yüzde 3 hareketlilik var ise güzel bir doktorla görüşün varikosel için bile değil ise baska şeylerde çıkmış cunki esinizde anladığım kadarıyla varikoseli çok ileri değil iyi bir uroloj ile görüşünAnladım ileri hareketlilik %3 inşallah olur![]()
Teşekkür ederim bilgi için inşallah sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebişinizi banada dua edinYani sperm var 10 binmi 100 binmi tan anlayamadim ama yüzde 97 spermin başında anormal normal değil yüzde 2 normal sperminiz var ama tüp bebekte yapay zeka ile en normalini seçip tüp bebek yapılıyor ginede emin olamazsaniz sağlıklı olup olmadıklarına genetige gönderebilirsiniz
İnşallah teşekkürler Amin ederim tabikiTeşekkür ederim bilgi için inşallah sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebişinizi banada dua edin![]()