- 6 Ağustos 2022
- 81
- 16
Merhaba benim eşimde varikosel den ameliyat oldu sperm sayısı 65 milyon ama morfoloji 1 ve iki bebeğimi çok acı bir şekilde üçüncü ayında kaybedince sorunu bulduk hala kalbim çok yaralı eşim ameliyat oldu siziin süreç nasiil oldu bir gün bende yaralarımı sarabilir miyimEvet benim de eşim oldu, morfoloji %99 bozuk, hamile kalsan bile dusuk olur ya da kimyasal olur buyuk ihtimal. Basimiza geldi malesef kalbi durdu bebegin. Sperm bozuk olunca hamilelik ilerlemiyor. Ameliyattan sonra 4.ayda hamile kaldim 2,5 yasinda cok sukur, darisi sizin basiniza. Saglikli bir evlat nasip etsin Allah. Ameliyattan korkmayin mikrocerrahi ile yapiliyor belden uyusturup, kisa suruyor.
Benim eşimin daha kötüydü sonucu ameliyattan 4 ay sonra hamile kaldım cok sukur 2.5 yasinda suan, oluyor elbet sonunda umutsuz olmayinMerhaba arkadaşlar sırf bu meselelerden dolayı yeni kayıt oldum. Bu durumu net olarak dün öğrendik. Eşimde de varikosel var bir ay sonra ameliyat olacak. Doktor ameliyat sonrası için bile umutsuz konuştu. Ama daha kötüye gitmemesi için ameliyat şart dedi. Antibiyotiğe zaten başlatmıştı bir de proxeed plus diye bir ilaç önerdi. Test sonucundan pek bir şey anlamadım. Gerçekten hiç mi umut yok?
AminAllah bağışlasın, çok mutlu oldum :) siz de takviye ilaç veya pekmez gibi doğal gıdalar kullanmış mıydınız?
Hayır.Daha çok anju yapılan sistem gibi biraz araştırın isterseniz bizim doktorumuz bunu önerdi.Hatta yoğunluktan yapmak istemiyorlarmış bu operasyonu ama bizim kısmetimize oldu işteO nasıl oluyor kupa tedavisi gibi birşeu mi çok geçmiş olsun
Merhaba hamile kalabildiniz mi?Merhaba, herkese geçmiş olsun.
Bizde 6 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı olduk ameliyattan sonra 3. ay kontrolümüzde değerler aynıydı hiç bir değişiklik yoktu. 3 aydır proxeed kullanıyoruz ara ara keçiboynuzu kürü yaptık arı sütü bal polen karışımı vs. Testi ekte paylaşıyorum sizler neler yaptınız tavsiyeleriniz nelerdir?
Yeni testiniz varmı 6 aydan sonraki birde ameliyatı mikrocerrahi mi oldunuzMerhaba hayir hala kalamadim
İki tarafta da değerlendirme var sizinki hangisi oluuor sağdaki miEn son mayıs ayında test verdik aşağıda ekliyorum, evet mikrocerrahi
İleri hareketli olan sıkıntı ya işte o gebeliği engelliyor gynoseed jel alıcam bende diğer ay o spermi içerde ileri hareketini hızlandırıyormuşİşaretli alan
Sağolun sizede çok geçmiş olsun elle muayenede belli olan ultrasonda kesin cıkması lazım onların ultrasonu bozuk galiba başka hastaneye gidin gebelik oldumu ilaçtan sonraherkese çok geçmiş olsun bir şey soracağım eşimin de değerleri düşük çıkmıştı ancak ultrasonda yok denildi sonra başka doktora da gitmedi kendi doktoru elle muayenede olduğunu söylemişti ilaç vitamin vs kullandı ama sonra baktırmadık, kesin tanı ultrasonda mı konuluyor
yok olmadı bir çabamız da olmadı şimdilik,Sağolun sizede çok geçmiş olsun elle muayenede belli olan ultrasonda kesin cıkması lazım onların ultrasonu bozuk galiba başka hastaneye gidin gebelik oldumu ilaçtan sonra
Kişiye göre değişiyor işte aklımda kalacağına kullanayımCanım ben kaç ay kullandım o jelden bir faydası olmadı, aklında kalacağına dene tabi ama çok umut bağlama üzülüyor insan sonra