Varikosel

inşallah şifa olur canım kimisi ameliyat diyor kimisi yapmıyor işe yaramıyor diye. bu takviyelerle belki olur. ben 33 yaşındayım amh 0.91 eşimde dede morfoloji sıkıntı. yinede tüp öncesi umutluyum. takviyeler kullandık hem tedavi öncesi hazırlık hem belki doğal olur diye artı prefert jel denedim burdaki yorumlara dayanarak adeti bekliyorum. rabbim şifa versin hepimize

İnşallah canım bu süreç gerçekten yoruyor insanı ama azosperm olan bir çift bile bazen doğal yolla hamile kalabiliyor bizde tüp bebek sürecine girmeden çift çizgiyi görürüz

Merhaba arkadaslar. 4 senedir evliyiz. 1 senedir korunmuyoruz. Ben 29 esim 30 yasinda. Ancak gebelik maalesef oluşmadı. Spermiogram testine göre toplam 105 milyon sperm var. her ml 21 milyon sperm var. %85 morfolojimiz güzel. Ancak hareketsizlik var. Yüzde 55 hareketsiz, yüzde 30 hızlı ileri , yüzde 10 yavaş ileri, yüzde 5 yerinde. Ayrıca eşimde sol bölümde varikosel cikti. İstirahat halinde 2.7 mm valsalva halinde 3.9 mm dır. Ve reflu akimi izlenmektedir. Testestoron düşüklüğü var. Ameliyat gerekir mi. İlaç tedavisi var mi? Bu hastaligi yaşayan ameliyat olan, ilaçla tedavi olan , var mi. Yardim i olabilir misiniz?

Benim eşimde de varikosel sperm azlığı hareketliliği düşük gibi problemler vardı artı bende de çikolata kisti amh düşüklüğü Fsh yüksekliği vs sıkıntılar vardı
Eşime ameliyat dediler ya da tüp bebek harici zor gözüküyo dediler
Eşim bitkisel tedavi gördü o ay hamile kaldım

Nasıl bir bitkisel tedavi idi. Yardımcı olur musunuz :) nerede gordu kendisi bu tedaviyi.

Herkese hastalığına ve derecesine göre farklı karışım verir burda söylemem doğru olmaz
Canım yaklaşık olarak herkeste aynı problem var bende bitkisel kürler yapıyorum eşime ama belki senin uyguladığın tarif bizlere de şifa olacak zaten hemen alıp yapıp yedirmeyiz öncesinde araştırmasını yaparız başkasının derdine derman olabilirsin bence

Çok gizli bi iksir heralde arkadaş sakliyor

Merhaba eşiniz hangi doktorda varikosel ameliyatı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…