Ultrason ve Dr muayenesi sonrası operasyon kararı verilir. Sperm değerlerini etkilememişse yada ağrı yoksa operasyon yapılmaya izliyor. En az 2 doktor görüşü alıp karar verin bu konuda. Sperm değerleri nedir?Merhabalar eşimde varikosel çıktı çocuk olmasına engel mi? Ameliyat olmalı mı? Konuda fikirlerinize ihtiyacım var
Sperm değerleri düşük 45milyon yalnız şu ana kadar çıkmadı bu yeni oldu galiba ve ağrı şikayet yoktu çocuk olmuyor diye baktırmak istedik. Bende de prolaktin vardı şu an düştü hep ona odaklandıkUltrason ve Dr muayenesi sonrası operasyon kararı verilir. Sperm değerlerini etkilememişse yada ağrı yoksa operasyon yapılmaya izliyor. En az 2 doktor görüşü alıp karar verin bu konuda. Sperm değerleri nedir?
45 milyon düşük bir sayı değil. Sayıdan daha önemlisi morfoloji ve hız bu arada.Sperm değerleri düşük 45milyon yalnız şu ana kadar çıkmadı bu yeni oldu galiba ve ağrı şikayet yoktu çocuk olmuyor diye baktırmak istedik. Bende de prolaktin vardı şu an düştü hep ona odaklandık
Anladım yani sonuç itibariyle gebelik olmuyor45 milyon düşük bir sayı değil. Sayıdan daha önemlisi morfoloji ve hız bu arada.
Bence ultrasonla da baktırın canım. Bizimde şimdiye kadar birşey yoktu. Değerler düşünce doktor birşey olmaz yükselir vitamin kullanın dedi. Biz ertesi gğn gidip birde ultrason emar çektirmek istiyoruz dedik. varikosel olduğu orda çıktı . Şimdiye kadar agrı şikayet hiç bişey yoktu hala yok başlangıcı dedi doktormerhaba eşimin morf 2 ama elle muaynede varikosel yok dendi. ulttrasona gerek duymamış doktor. bu sekide değerlendiriyorlar mı ?
Ne yaptin sonuc noldu bilmiyorum canim ama ben belki bir fikir olur sana ve bu sayfaya bakan arkadaslara diye bir iki bilgi yazicam. Esimde varikosel vardi sperm sayisi 5 milyondu ve ileri hic sperm yoktu sadece yerinde yuzde 20 gerisi hareketsizdi doktor ameliyat olmadan cocugunuz olmaz dedi. Biz inat ettik ameliyatsiz tedavi istedik ve sadece 1 ay boyunca klomen kullandi esim doktora bile yazdirmadik eczaneden alin o zaman dedi umutsuzca doktor tok karna her aksam ayni saatte ve takviye olarak 1 hafta keci boynuzu kuru yaptim isi yuzunden onada devam edemedik ama elbet etkisi olmustur. En onemlisi kavanoz icinde bulunan aktarlarda satilan cerez tatlisindan gunde 2 3 kere 1 tatli kasigi yedi her oglen 3 tane kuru incire ceviz koyup yedi ve klomen bitince farkki bir yorum alabilmek icin baska 2.doktora gittik test verdik sperm testimizde ileri hizli hareketli spermler cikti ve sayimiz 16 milyon olmustu. Fakat 2.doktorda cocugunuz olmaz olsada sansa olur ameliyat olmalisin dedi ama biz o doktor randevusundayken ben hamileymisim yani bizde ise yaradi klomen ve bu takviyeler sayesinde hamile kaldim tabiki varikoseli duyunca kafamda rahatlamisti en azindan sorunu biliyoruz diye stresim kalmamisti ayrica benden 1 ay sonra bir arkadasim daha hamile kaldi klomen ve cerez tatlisini kullandi esi aklinda bulunsun rabbim hayirlisini nasip etsin insallah herkese.Merhabalar eşimde varikosel çıktı çocuk olmasına engel mi? Ameliyat olmalı mı? Konuda fikirlerinize ihtiyacım var
Sağ salim kucağınıza alın canım. Kaçıncı derece varikoseldi eşinde?Ne yaptin sonuc noldu bilmiyorum canim ama ben belki bir fikir olur sana ve bu sayfaya bakan arkadaslara diye bir iki bilgi yazicam. Esimde varikosel vardi sperm sayisi 5 milyondu ve ileri hic sperm yoktu sadece yerinde yuzde 20 gerisi hareketsizdi doktor ameliyat olmadan cocugunuz olmaz dedi. Biz inat ettik ameliyatsiz tedavi istedik ve sadece 1 ay boyunca klomen kullandi esim doktora bile yazdirmadik eczaneden alin o zaman dedi umutsuzca doktor tok karna her aksam ayni saatte ve takviye olarak 1 hafta keci boynuzu kuru yaptim isi yuzunden onada devam edemedik ama elbet etkisi olmustur. En onemlisi kavanoz icinde bulunan aktarlarda satilan cerez tatlisindan gunde 2 3 kere 1 tatli kasigi yedi her oglen 3 tane kuru incire ceviz koyup yedi ve klomen bitince farkki bir yorum alabilmek icin baska 2.doktora gittik test verdik sperm testimizde ileri hizli hareketli spermler cikti ve sayimiz 16 milyon olmustu. Fakat 2.doktorda cocugunuz olmaz olsada sansa olur ameliyat olmalisin dedi ama biz o doktor randevusundayken ben hamileymisim yani bizde ise yaradi klomen ve bu takviyeler sayesinde hamile kaldim tabiki varikoseli duyunca kafamda rahatlamisti en azindan sorunu biliyoruz diye stresim kalmamisti ayrica benden 1 ay sonra bir arkadasim daha hamile kaldi klomen ve cerez tatlisini kullandi esi aklinda bulunsun rabbim hayirlisini nasip etsin insallah herkese.
Amin canim sagol valla derecesini hatirlamiyorum yaaSağ salim kucağınıza alın canım. Kaçıncı derece varikoseldi eşinde?
Tamam canım geçmiş olsunAmin canim sagol valla derecesini hatirlamiyorum yaa
Cabim ameliyat oldu mu esin benim esimde de cikti siz neler yasadiniz bu surecteBence ultrasonla da baktırın canım. Bizimde şimdiye kadar birşey yoktu. Değerler düşünce doktor birşey olmaz yükselir vitamin kullanın dedi. Biz ertesi gğn gidip birde ultrason emar çektirmek istiyoruz dedik. varikosel olduğu orda çıktı . Şimdiye kadar agrı şikayet hiç bişey yoktu hala yok başlangıcı dedi doktor
Ameliyat olması gerekiyor diye biliyorum endişe etmeyin çok zor bir ameliyat değilMerhabalar eşimde varikosel çıktı çocuk olmasına engel mi? Ameliyat olmalı mı? Konuda fikirlerinize ihtiyacım var
Merhaba benim eşimde de varikosel vardı sonuçlarımız da kötüydü doktor ameliyat şart dedi ve ameliyat oldu. Çocuk istiyorsanız bence ameliyat olmalıMerhabalar eşimde varikosel çıktı çocuk olmasına engel mi? Ameliyat olmalı mı? Konuda fikirlerinize ihtiyacım var
Hayır olmadı ama tüp bebeğe başlayacagız. Varikoselle hamile kalmak çok zorCabim ameliyat oldu mu esin benim esimde de cikti siz neler yasadiniz bu surecte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?