Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz testler çıkmadı bikaç saat sonra çıkacak kontrol etti varikosel var sol tarafta dedi. Geçen ay kimyasal geçirmiştim ben.varikosel ameliyat ismi bildiğim kadarı ile ve gebeliğe engel diye biliyorum doktorunuz açıklama yapmadı mı
Henüz testler çıkmadı bikaç saat sonra çıkacak kontrol etti varikosel var sol tarafta dedi. Geçen ay kimyasal geçirmiştim ben.
Yazarım elbet. Kimyasal geçirince engel değil die düşündüm ama canımda sıkıldı inşallah sonuç değerleri güzel çıkardemek ki gebeliğe engel değilmiş sonuçları yazarsanız ve doktorunuzun ne söylediğini çok sevinirim benimde eşimin değerleri zayıf çıktı ama varikosel filan demediler
Yazarım elbet. Kimyasal geçirince engel değil die düşündüm ama canımda sıkıldı inşallah sonuç değerleri güzel çıkar
Merhabalar siz şuan hamilesiniz sanırım forumdan takip ettiğim kadarıyla öncelikle hayırlı olsun :) benim eşimdede aynı durum var varikosel ama spermler bundan etkilenmemiş.sizin eşiniz ameliyat oldu mu ? Birde bu süreçte keçiboynuzu vs. kullandınızmı tavsiyeleriniz neler teşekkür ederim :)kızlar eşimde gek tarafta yani sol tarafta varikosel çıktı bu bebek için engel mi?
Sağol canım inşallah değerlerim katlanarak yükselir darısı başına inşallah tez zamandaMerhabalar siz şuan hamilesiniz sanırım forumdan takip ettiğim kadarıyla öncelikle hayırlı olsun :) benim eşimdede aynı durum var varikosel ama spermler bundan etkilenmemiş.sizin eşiniz ameliyat oldu mu ? Birde bu süreçte keçiboynuzu vs. kullandınızmı tavsiyeleriniz neler teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşSağol canım inşallah değerlerim katlanarak yükselir darısı başına inşallah tez zamandaameliyat olmadı eşim dr gerek duymadı şuanlık dr ibrahim saraçoğlunun videolarını izledim canım orda keçiboynuzu soğuk pres içmesini söylüyordu aktarcıya gidip bulduk hazır onu kullandı eşim sabah aç karna bi kaşık çok şükür bu ay güzel haberi aldık çift çizgiyi gördüm. Birde bol bol fındık fıstık vs yedi bi arkadaş türk kahvesi önerdi sperm hareketliliğini etkiliyomuş günde bi fincan mutlaka içtik
Rabbim ol dedi oluverdi inşallah devamıda gelir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
![]()
Amiin canım şnşallah teşekkür ederimTeşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inş
Benim eşim de de varikosel var cnmYazarım elbet. Kimyasal geçirince engel değil die düşündüm ama canımda sıkıldı inşallah sonuç değerleri güzel çıkar
Aradan 1 ay geçti sanırm benim şimdi çift çizgiyi gördüm kan verdim hamileyim akşam tekrar vericem inşallah yükselir. 1 yıllık evli olucaz bikaç gün sonra canım. Rabbim inşallah tez zamanda sizede nasip ederBenim eşim de de varikosel var cnm
Bend e bebek düşündükten sonra 4 ay sonra 1 haftalık kimyasal gebelik gecirdim
2,5 yıl geçti üzerinden tık yok birde eşimle bir araya gelemiyoruz pek işinden dolayi sizde durum nedir
Inşallah cnm çok sevindim ons yükselir hep hayalimdir evlilik yıldönümünde eşime hamileyim diyebilmek ıns sana nasip olurAradan 1 ay geçti sanırm benim şimdi çift çizgiyi gördüm kan verdim hamileyim akşam tekrar vericem inşallah yükselir. 1 yıllık evli olucaz bikaç gün sonra canım. Rabbim inşallah tez zamanda sizede nasip eder![]()
İnşallah canımm inşallah Rabbim sanada nasip etsin tez zamanda güzel haberini alırız Bolca dua edelim bolca Rabbim inşallah dualarımızı kabul ederInşallah cnm çok sevindim ons yükselir hep hayalimdir evlilik yıldönümünde eşime hamileyim diyebilmek ıns sana nasip olur
Cnm 1. Derece çok önemli degil. Bizim 3. Dereceydi ve ağrı yapıyordu. Ameliyat olduk 5. Ayda yükseldi. Siz sayıyı yükseltmeye bakın. İncir ,keçi boynuzu tozu , fındık fıstık ceviz okuru üzüm bol bol tüketsin. Emodex kullanın. Erkek infertelitesine bak orda bol bol bilgi var. Aktardan macun hazırlatabilirsin. Düzelir inş. Morfolojisi bakılmalı, sperm DNA hasar testine bakılmalı.bu alanda dr Kaan Aydos var çok iyi bi doktor. Msj at ona o seni yönlendirir.Merhaba arkadaşlar bende 2.5 sene sonunda eşimiikna edip tahlil yaptırdım ve sonuc 1. Derece varikosel 1ml de sper sayısı 2 milyon eşimin doktoru 15 gün sonra testi tekrarlayalım dedi benim doktorumda sayıyı yukseltmeye çalışıp aşılama yukselmezse tüp bebek deneyelim dedi amilyattan komse bahsetmedi ben gecen sene kimyasal gebelik gecirdim benim tahlillerimde ve hgs filmimde herhangi bi sorun yok aranızda varikoselle aşılama yaptıra varmı acaba şansımız varmı hepinize duacıyım damdan düşenin halinden damdan düşen anlar derler ya birbirimizi en iyi bizler anlarız Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Cnm 1. Derece çok önemli degil. Bizim 3. Dereceydi ve ağrı yapıyordu. Ameliyat olduk 5. Ayda yükseldi. Siz sayıyı yükseltmeye bakın. İncir ,keçi boynuzu tozu , fındık fıstık ceviz okuru üzüm bol bol tüketsin. Emodex kullanın. Erkek infertelitesine bak orda bol bol bilgi var. Aktardan macun hazırlatabilirsin. Düzelir inş. Morfolojisi bakılmalı, sperm DNA hasar testine bakılmalı.bu alanda dr Kaan Aydos var çok iyi bi doktor. Msj at ona o seni yönlendirir.