• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi varikosel sonrası

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ktugbak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
5
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba ben 23 yaşındayım eşim 29 yaşında bundan 2 yıllık evliyim bundan 1 sene öncesinde çocuk sahibi olmak istedik ben rutin kontrollerimi oldum bende herşey normal çıktı ve doktorumuz 6 ay korunmayın olmazsa eşin sperm testi yaptırsın gelin dedi 6 ay sonra sperm testi yaptırdık ve varikosel çıktı eşimde. bundan 3.5 ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu.bu süreçte proxeed plus kullandı. ameliyat öncesi sperm değerlerimiz 10.2 morf.2 idi. ameliyat sonrası sperm değerlerimiz 56milyona çıktı hareket sorunu ortadan kalktı morf 3 olmuş. doktorumuz 3 aysonra test yaptırın gelin demişti normalde düzelme süresi 6 aydır ama 3.ayda bi bakalım ilaçlar etki etmişmi dedi. ve şükürler olsunki gittiğimizde doktorumuz çok güzel şeyler söyledi artık ilaç kullanmasına gerek yok tüm değerler normal seviyeye geldi. sadece bol bol keçi boynuzu pekmezi ye dedi. bende eşime yine destek olsun diye evicap aldım e vitamini kullanıyo.q10 da almayı düşünüyorum. folik asit morf. etlili imiş sanırım acaba onuda kullansamı ?:49:

Back