Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim benim basin sagolsun.Allah mekanini cennet etsin sanada sabir selamet ve en yakin zamanda bebek versin insallah.tedavini yap canim tabiki mutlaka hayat devam ediyor baban sag olsa oda boyle isterdi uzulmeni de istemezdi degil mi?Bizler iyiyiz cnm sukur sadece umutsuzluktan bencillestik artik kendimizi dusunmekten etrafimizi goremez olduk.insallah hersey yoluna girecek canim doganin kanunu malesef kendini koyvermek yok guclu bir kadinsin sen buna inan o guclu kadin icinde halen.onumuzdeki aylar guzel haberler verirsin ins ve butun skntin arkanda kalir

Canım benim ya çok üzüldüm rabbim inşallah bu acı günlerinin sonunda bebeğine kavuşturur seni bi nebze de olsa acın diner. .. inşallah tedavin çok güzel ilerler sonu güzel olur tatlım...

canım benim çok üzüldüm başın sağolsun mekanı cennet olsun inşalah

canlar nasılsınız var mı güzel gelişmeler
Malesef bende guzel degil kotu haberler var esimin degerleri dustu tupu gec asi bile istemiyor acelesi yok dursun zirt pirt diyor surekli ben istiyorum diyincede kavga cikiyor.Ustune birde bugun adet oldum preseed kullanmistim bu ay ilk defa o da ise yaramadi.Benden boyle umarim sende guzel haberler vardir

canım,başın sağolsun çok üzüldüm.
çok zor zamanlar geçirdin inşallah bundan sonrası daha kolay olur senin için.bak tedaviyede başlamışsın,lütfenn mutlu ol ki bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana.inşallah pozitif sonuç alıp,üzüntünü bi nebze olsun unutursun.

ben de gelecek ay preseed kullanmayı düşünüyorum. Bir defa da olmayabilir canım bir kaç ay daha kullanılmalıymış. Sen de birkaç defa daha kullan istersen.

canlar nasılsınız var mı güzel gelişmeler

Ben de henüz gelişme yok canım. Aralık ayında eşime tahlil yapılacak değerlerine bakacağız. Keçi boynuzu kürü yapıp içiriyorum eşime zorla. Bebek gibi nazlanıyor. Sinir katsayımı artırıyor.

Zeynepcim ali efe hakikaten geliyor artik allahin izni ile saglikla kucağına al inşaallah canım

sorma canım yaaa burnunu kapatıp içiyodu bnm eşimde sanki zehir içiriyoruz görümcemin küçükkızı astımdan dolayı içiyodu inan oondan daha cesaretli çocukeşimde ocak ayında vericek nasipse eşiniz ameliyat olmuşmuydu bayadır girmiyorum unutmuşum kızçem

canım benm yaaa kıyamam yaaa benm eşimde şimdiye kadar bişe demiyodu tüp ve aşıya iş ciddiye binince nasıl olcak ne yapcaz falan diyo hayırlısı hakkımızdan

canım benm yaaa kıyamam yaaa benm eşimde şimdiye kadar bişe demiyodu tüp ve aşıya iş ciddiye binince nasıl olcak ne yapcaz falan diyo hayırlısı hakkımızdan
Amin cnm insallah ev derdine dustu simdi cunku ev alinca butun paramiz oraya gidecek tupe para kalmayacak hayirlisini insallah ogunlere gerek kalmaz

Eylülde ameliyat oldu. İnşallah düzelir de biz de muradımıza ereriz. Vallaha yaşlandım eşimle uğraşmaktan Annesi de çok düşkünüm çocuklarıma der bir kere arayıp sormaz. Çok kızgınım kayınvalideme de. Sinirli sinirli dolaşıyorum bugünlerde.

Amin cnm insallah ev derdine dustu simdi cunku ev alinca butun paramiz oraya gidecek tupe para kalmayacak hayirlisini insallah ogunlere gerek kalmaz
aman kuzum ev alında bakarsın ev nasipli gelir bebişte kendiliğinden gelir tüpü devlette düşünmüyomusunuz_?
inşallah düzelir canım.boş ver karamasın bende bizden çıkmamasına patlıyorum kayınvalidemin nefret derecesine geldim neredeyse keşke bizimkide arayıp sormasa 5 kuruşlarınıda istemiyorum öyle bıkmışım

Arkadaşlar bugün tv de Ahmet Marankiyi izledim. Anne baba olmak isteyenler Fatih Sultan Mehmet Macunu kullansın dedi. Malzemeleri aldım. 1-2 tane bitkiyi bulamazsınız dedi ama yine de yapın dedi. İnternette de var. Bir bakın isterseniz.

Çok sağol TSK ederim
Daha tam okuyamiyorum siteyi umarım herkes için güzel gelismeler olsun

Başın sağolsun canım.
Rabbim sabırlar versin.İnşaallah bebeğinde seni çok bekletmez Allah gönlüne göre versin.

Canım benim ya çok üzüldüm rabbim inşallah bu acı günlerinin sonunda bebeğine kavuşturur seni bi nebze de olsa acın diner. .. inşallah tedavin çok güzel ilerler sonu güzel olur tatlım...

canım benim çok üzüldüm başın sağolsun mekanı cennet olsun inşalah

,,

canım benim sağlıcakla kucağına al çok mutlu oldum az kalmış...

Arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim.
içimde umutluyum yarın ilk ilacımı kullanmaya başlıyorum ve yarın babamın 40.günü nasıl bir tesadüf bu anlamadım.
inşh dediğiniz gibi umutla bana gelir biraz olsun acım hafifler...
hepimize tedavilerinizde güzel sonuçlar dilerim.

[QUOTE="Herseyguzelolcak, post: 37643562, member: 49099barhaba Canlar,
Arefe günü babamı canımı en iyi arkadaşımı kaybettim.
Tamda isten ayrilmis tüp bebek tedavisine baslayacaktim

O gün babamın kalbi durdu.çok zor 1ay oldu daha hala toplayabilmis değilim
Psikolog a gittim biran önce tedaviye başlanan gerektiğini aktardı.
Basladik ama doğrum yanlışım karıştı

Umarım sizler iyisinizdir okuyamadim kusura bakmayin.
İnsh donucem aramıza gayret ediyorum.[/QUOTE]
Canim merhaba ancak siteye girebildim...ve cok uzuldum basin sagolsun..mekani cennet olsun...
Senin tedavin hayirli olsun..insallh sonucunu alirsin..rabbim hepimiz yardimci olsun. ..

Senin

Canim merhaba ancak siteye girebildim...ve cok uzuldum basin sagolsun..mekani cennet olsun...
Senin tedavin hayirli olsun..insallh sonucunu alirsin..rabbim hepimiz yardimci olsun. ..

Senin[/QUOTE]

sağol canım çok tşk ederim.
inşh hepimiz için hayırlısı olsun bakalım.

ahh ahhh ne sen sor ne ben soyleyeyim bir dokunsan bin ahh isitirsin benden.Ben yurtdsindayim canim malesef oyuzden devlette ne asi ne tup hakkim var zaten uzak oldugu icin gelmek gibi bir durumumuzda yok burdada tup bebek cok pahali 10 bin dolar asilama 400 dolar napicagimi inan bilmiyorum esim hic mi hic umursamiyor cocuk olmus olmamis acelesi yok olur olur diyip daha cok sinir oluyorum.insallah bari ev alalimda dedigin gibi belki ugurlu gelir.Sen iyi dereceye gelmissin ben acik acik soyluyorum nefret ediyorum.Seytana pabucunu ters giydirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…