Gebeliğe Hazırlık varikosel gebeliği ne kadar etkiler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sumyyyyyyyyyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
31
11
3
30
merhaba kızlar eşim varikosel ameliyatı yaklaşık 2 buçuk ay önce. ameliyat olduktan sonra kaç aylık bir sürede hamileliği gördünüz acaba?

Benim eşimde oldu 7 ay önce hiç düzelmedi bi ara Yükseldi sperm sayısı yine düştü hiç faydasını görmedik

Etkiler canım benim esimde de başlangıcı var dedi herşeyi yüksek ama 1.5 yildir olmuyor ameliyat olduysa şansınız yüksek bence iyi beslensin yukselir

Geçtiğimiz haziran ayında ameliyat oldu.
Sadece sayımız arttı, hız neredeyse aynı morfoloji de hiç değişmedi.
Takviye, ilaç, kür devam ediyoruz bakalım.

Kaçıncı derece varikosel? Neden ameliyat kararı aldınız
biz iki doktora gittik. doktorumuz 2milim olması gereken damar 3 milim sende dedi. şu derece de demedi. ha bu değerlerle çocuğunuz olmaz değil olur ama hareketliiği çok yavaş dedi. şimdi değilse bile ilerde ameliyat olman gerekir dedi. bizde zaman kaybetmek istemedik. henüz 8 aylık evliyiz. eşim ameliyat olduğunda 6 aylık evliydik.

Şuan sabah akşam z.yağında beklemiş incir ve akşamları da 1 bardak havuç suyu içiyor.
Bunun yanında doktorun verdiği takviye ve ilaç var.
bize sabah aç karnına havuç suyu için demişlerdi yani eşime. şimdi çakşır otu diye bişey duydum onu araştırdım baya kullanan var onun suyunu. biraz daha araştırıcam alıcam ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…