Ilk önce bitkisel tedaviler deneyebilir keçiboynuzu kürü mesela değerler çok fazla düşükse doktor ameliyat önermiştir ameliyat konusunda firkim yok eşimde de,var varikosel doktor çocuğun zor olur dedi o ay korunmadık hamile kaldım4 yıllık evli bi arkadasım var onun adına yazıyorum.
4 yıllık evliler, ilk yıllar korundu arkadasım simdi bebek istiyor. 1,5 senedir korunmuyor, bir kac ay önce esinin varikosel oldgunu ögrendi. Bir doktor ameliyat önermiş baska doktor vitamin tarzı bir ilac vermis ve 3 ay sonra gelmelerini söylemis, tabi bu arada sigarayı olabildiğince azaltmasını istemis. Varikoselin ilaclı tedavisinin olmadıgını ve sadece denemelerini istedigini de söylemis. Denemeden sonra acık ameliyat yapacagnı söylemis. Size sormamı istedigi sey mikrocerrahi mi yoksa acık ameliyat mı önerirsiniz?? Profesör mü arastırsın yoksa ürologlarda iyi sonuc veriyor mu?? Esi bu ameliyatı olan arkadslar lütfen yaşadığınuz süreci benimle paylasın. Tesekkür ediyorum simdiden.
Kür yapmıs mıydımz? Esiniz sigara kullanıyor mu?Ilk önce bitkisel tedaviler deneyebilir keçiboynuzu kürü mesela değerler çok fazla düşükse doktor ameliyat önermiştir ameliyat konusunda firkim yok eşimde de,var varikosel doktor çocuğun zor olur dedi o ay korunmadık hamile kaldım
Kürü de 1 ay qncak yapabildik zaten hamile kaldım sonra devam etmedikKür yapmıs mıydımz? Esiniz sigara kullanıyor mu?
Çok kötü dwğil sanırım milyonlar filan var yani ileri hareketli 10 milyon milyondan 1 tanesi tutar sanırım tabi bunu tıp da bilemez allah bilir bizim de çok kötü değildi doktor hamile kalmadı zor demiş o ay oldu yani allah verdi mi 1 tane sperm de olsa oluyorBunlara bir bakar mısınız arkadaslar, Çok mu düsük degerler? Sizinki ne kadardı? Hamileyim deyince siz bize bir ümit göründü
Benim esimde vardi sperm azligi ve varikosel 5 yillik evliyiz 4 yildir cocugumuz olmuyodu ve esim 1 ay boyunca kemik suyu icti sarimsakli limonlu hic ara vermeden hergun ve ben suan 3 aylik hamileyim ne tedavi oldu ne bisey kemik suyunu ictigi ay hamile kaldim inanilmaz bisey şok oldum aklima bile gelmezdi bunu surekli heryerde soyluyorum ki osteyen herkezin olsun diye insallah denersiniz4 yıllık evli bi arkadasım var onun adına yazıyorum.
4 yıllık evliler, ilk yıllar korundu arkadasım simdi bebek istiyor. 1,5 senedir korunmuyor, bir kac ay önce esinin varikosel oldgunu ögrendi. Bir doktor ameliyat önermiş baska doktor vitamin tarzı bir ilac vermis ve 3 ay sonra gelmelerini söylemis, tabi bu arada sigarayı olabildiğince azaltmasını istemis. Varikoselin ilaclı tedavisinin olmadıgını ve sadece denemelerini istedigini de söylemis. Denemeden sonra acık ameliyat yapacagnı söylemis. Size sormamı istedigi sey mikrocerrahi mi yoksa acık ameliyat mı önerirsiniz?? Profesör mü arastırsın yoksa ürologlarda iyi sonuc veriyor mu?? Esi bu ameliyatı olan arkadslar lütfen yaşadığınuz süreci benimle paylasın. Tesekkür ediyorum simdiden.
Bunu ilk defa duyduk, mutlaka deneyeckler ki eminim bugün başlarlar hemen. Allah benim arkadasıma da nasip etsin malum toplumumuz cok bunalttı onu. Olmayan herkesin kucagı dolar ins. Cok tesekkür ederim tavsiyeniz icin.Benim esimde vardi sperm azligi ve varikosel 5 yillik evliyiz 4 yildir cocugumuz olmuyodu ve esim 1 ay boyunca kemik suyu icti sarimsakli limonlu hic ara vermeden hergun ve ben suan 3 aylik hamileyim ne tedavi oldu ne bisey kemik suyunu ictigi ay hamile kaldim inanilmaz bisey şok oldum aklima bile gelmezdi bunu surekli heryerde soyluyorum ki osteyen herkezin olsun diye insallah denersiniz
Haklısınız. İns sizde oldugu gb onlarda da bir mucize olur. Cok tesekkür ederim ilgilendiginiz icin..Çok kötü dwğil sanırım milyonlar filan var yani ileri hareketli 10 milyon milyondan 1 tanesi tutar sanırım tabi bunu tıp da bilemez allah bilir bizim de çok kötü değildi doktor hamile kalmadı zor demiş o ay oldu yani allah verdi mi 1 tane sperm de olsa oluyor
Degerleriniz kactı sizin? Haraketlilik nasıldı? Ben hakim olmadıgım icin konuya unuttum sormayı kusura bakmayın. Onları da paylasırsanız cok mutlu olurum.Benim esimde vardi sperm azligi ve varikosel 5 yillik evliyiz 4 yildir cocugumuz olmuyodu ve esim 1 ay boyunca kemik suyu icti sarimsakli limonlu hic ara vermeden hergun ve ben suan 3 aylik hamileyim ne tedavi oldu ne bisey kemik suyunu ictigi ay hamile kaldim inanilmaz bisey şok oldum aklima bile gelmezdi bunu surekli heryerde soyluyorum ki osteyen herkezin olsun diye insallah denersiniz
3mm diye bahsettiginiz seyi acıklayabilir misin? Arkadsa da sordum bir bilgisi yok. Acaba birşeyler mi kacırıyoruz biz?
Tesekkür ederimVarikosel buyuklugu
Hatirlamiyorum ama baya düşüktü ameliyat falan dediler ama olmadi kemik suyu icti ve o ay oldu 4 sene sonrwDegerleriniz kactı sizin? Haraketlilik nasıldı? Ben hakim olmadıgım icin konuya unuttum sormayı kusura bakmayın. Onları da paylasırsanız cok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?