• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık VARIKOSEL.. Arkadaslar bildiklerinizi yazmadan gecmeyin lütfen..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bluee00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
160
72
48
4 yıllık evli bi arkadasım var onun adına yazıyorum.
4 yıllık evliler, ilk yıllar korundu arkadasım simdi bebek istiyor. 1,5 senedir korunmuyor, bir kac ay önce esinin varikosel oldgunu ögrendi. Bir doktor ameliyat önermiş baska doktor vitamin tarzı bir ilac vermis ve 3 ay sonra gelmelerini söylemis, tabi bu arada sigarayı olabildiğince azaltmasını istemis. Varikoselin ilaclı tedavisinin olmadıgını ve sadece denemelerini istedigini de söylemis. Denemeden sonra acık ameliyat yapacagnı söylemis. Size sormamı istedigi sey mikrocerrahi mi yoksa acık ameliyat mı önerirsiniz?? Profesör mü arastırsın yoksa ürologlarda iyi sonuc veriyor mu?? Esi bu ameliyatı olan arkadslar lütfen yaşadığınuz süreci benimle paylasın. Tesekkür ediyorum simdiden.

4 yıllık evliler, ilk yıllar korundu arkadasım simdi bebek istiyor. 1,5 senedir korunmuyor, bir kac ay önce esinin varikosel oldgunu ögrendi. Bir doktor ameliyat önermiş baska doktor vitamin tarzı bir ilac vermis ve 3 ay sonra gelmelerini söylemis, tabi bu arada sigarayı olabildiğince azaltmasını istemis. Varikoselin ilaclı tedavisinin olmadıgını ve sadece denemelerini istedigini de söylemis. Denemeden sonra acık ameliyat yapacagnı söylemis. Size sormamı istedigi sey mikrocerrahi mi yoksa acık ameliyat mı önerirsiniz?? Profesör mü arastırsın yoksa ürologlarda iyi sonuc veriyor mu?? Esi bu ameliyatı olan arkadslar lütfen yaşadığınuz süreci benimle paylasın. Tesekkür ediyorum simdiden.
Ilk önce bitkisel tedaviler deneyebilir keçiboynuzu kürü mesela değerler çok fazla düşükse doktor ameliyat önermiştir ameliyat konusunda firkim yok eşimde de,var varikosel doktor çocuğun zor olur dedi o ay korunmadık hamile kaldım

Ilk önce bitkisel tedaviler deneyebilir keçiboynuzu kürü mesela değerler çok fazla düşükse doktor ameliyat önermiştir ameliyat konusunda firkim yok eşimde de,var varikosel doktor çocuğun zor olur dedi o ay korunmadık hamile kaldım
Kür yapmıs mıydımz? Esiniz sigara kullanıyor mu?

Eşim sigara hiç kullanmadı hayatında kaçiboynuzu kürü yaptı

AC46DF22-3805-49C1-BE43-83F20A46D27B.jpeg 92F72A45-4E80-47DE-8902-85D615BEFCB6.jpeg 0C3CAE3D-CAAA-41BD-B2A0-04C1C66168A7.jpeg 92F72A45-4E80-47DE-8902-85D615BEFCB6.jpeg 92F72A45-4E80-47DE-8902-85D615BEFCB6.jpeg 0C3CAE3D-CAAA-41BD-B2A0-04C1C66168A7.jpeg FF9FA19C-280B-4E29-A7CD-9FF743A51024.jpeg AC46DF22-3805-49C1-BE43-83F20A46D27B.jpeg
92F72A45-4E80-47DE-8902-85D615BEFCB6.jpeg
0C3CAE3D-CAAA-41BD-B2A0-04C1C66168A7.jpeg
FF9FA19C-280B-4E29-A7CD-9FF743A51024.jpeg
AC46DF22-3805-49C1-BE43-83F20A46D27B.jpeg

Bunlara bir bakar mısınız arkadaslar, Çok mu düsük degerler? Sizinki ne kadardı? Hamileyim deyince siz bize bir ümit göründü

Bunlara bir bakar mısınız arkadaslar, Çok mu düsük degerler? Sizinki ne kadardı? Hamileyim deyince siz bize bir ümit göründü
Çok kötü dwğil sanırım milyonlar filan var yani ileri hareketli 10 milyon milyondan 1 tanesi tutar sanırım tabi bunu tıp da bilemez allah bilir bizim de çok kötü değildi doktor hamile kalmadı zor demiş o ay oldu yani allah verdi mi 1 tane sperm de olsa oluyor

Benim esimde vardi sperm azligi ve varikosel 5 yillik evliyiz 4 yildir cocugumuz olmuyodu ve esim 1 ay boyunca kemik suyu icti sarimsakli limonlu hic ara vermeden hergun ve ben suan 3 aylik hamileyim ne tedavi oldu ne bisey kemik suyunu ictigi ay hamile kaldim inanilmaz bisey şok oldum aklima bile gelmezdi bunu surekli heryerde soyluyorum ki osteyen herkezin olsun diye insallah denersiniz

Benim esimde vardi sperm azligi ve varikosel 5 yillik evliyiz 4 yildir cocugumuz olmuyodu ve esim 1 ay boyunca kemik suyu icti sarimsakli limonlu hic ara vermeden hergun ve ben suan 3 aylik hamileyim ne tedavi oldu ne bisey kemik suyunu ictigi ay hamile kaldim inanilmaz bisey şok oldum aklima bile gelmezdi bunu surekli heryerde soyluyorum ki osteyen herkezin olsun diye insallah denersiniz
Bunu ilk defa duyduk, mutlaka deneyeckler ki eminim bugün başlarlar hemen. Allah benim arkadasıma da nasip etsin malum toplumumuz cok bunalttı onu. Olmayan herkesin kucagı dolar ins. Cok tesekkür ederim tavsiyeniz icin.

Çok kötü dwğil sanırım milyonlar filan var yani ileri hareketli 10 milyon milyondan 1 tanesi tutar sanırım tabi bunu tıp da bilemez allah bilir bizim de çok kötü değildi doktor hamile kalmadı zor demiş o ay oldu yani allah verdi mi 1 tane sperm de olsa oluyor
Haklısınız. İns sizde oldugu gb onlarda da bir mucize olur. Cok tesekkür ederim ilgilendiginiz icin..

Degerleriniz kactı sizin? Haraketlilik nasıldı? Ben hakim olmadıgım icin konuya unuttum sormayı kusura bakmayın. Onları da paylasırsanız cok mutlu olurum.

Benim esimde de varikosel vardi 3 mm den kucuk .Ve biz cok dr a gittik 2 tanesi ameliyat dediyse 4 tanesi 3 mm nin altina ameliyata gerek yok dedi .Esim ameliyat olmadi .Cunku ameliyat olunca degerler tamamen dusuyor sonra yukseliyor .Sizin degerler cok kotu gorunmuyor .Sayi ve hizi cok etkiledigi icin ameliyat olup duzelen insan da cok ama surec uzun .Bitkisel kurlere inanin .Benim esim icin yaptigim seyler topigimde yaziyor arkadasiniz not alsin hiz ve sayi icin uyguladiklarimi yapabilir .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/

3mm diye bahsettiginiz seyi acıklayabilir misin? Arkadsa da sordum bir bilgisi yok. Acaba birşeyler mi kacırıyoruz biz?

Degerleriniz kactı sizin? Haraketlilik nasıldı? Ben hakim olmadıgım icin konuya unuttum sormayı kusura bakmayın. Onları da paylasırsanız cok mutlu olurum.
Hatirlamiyorum ama baya düşüktü ameliyat falan dediler ama olmadi kemik suyu icti ve o ay oldu 4 sene sonrw

Back