Doktor soyledi canim.yolk kesem buyuk oldugu icin anamoli riskim ve dusuk yapma durumum var.ben de okuduklarimda yola cikarak morfolojinin buna sebep olacagini anladim.Oncelikle hayırlı olsun Anomoli ve dusuk riskini okuduklarına gore mi soyluyorsun yoksa drlar mı bu bilgiyi verdi
Her gebelikte bu riskler var canım Allah ne dilerse o olur bunu unutma down send olacak denilen cocuklar bile saglıklı doguyo şimdiden bu kadar gerilirsen stres olursan cocugun duracagı varsa bile durmaz lutfen kotu dusuncelerden sıyrıl
Hersey olacagına varır mucizen seninle hergun dua et
Ben senin için iyi hissediyorum sende iyi hisset mutlu ol keyfini cıkart
Bizede dua et. Sağlıcakla kucagına alırsın inşallah bebişini
Saol canim,Allah razi olsun insallah hissetigin gibi olur. Kadere iman eden,kederden emin olurmus.boynumuz kildan ince..Ya bilmiyorum ama gercekten senin için olumlu hissettim yasadıgımız herseyde bi hayır var aslında. Bak bi sekilde hamile kalmıssın ki ben 2 senedir hiç kalamadım 7 ay once varikosel amlt oldu esim beklemedeyiz şimdi. Dusuk olsa bile 2.için daha umutlu olursun. Drlara kalsa hep kotu senaryo zaten ama Dediğim gibi onların demesiyle olmuyor bu işler.
Gecen sene tanıdıgım birinin cocugu cok saglıklı dediler hamilelik doneminde ama
dogumdan sonra kalbinde hastalık oldg anlasıldı ve 1 ay sonra bebeği kaybettiler. Demem o ki kader de ne yasanılcaksa onu yasıyorsun.inş saglıklı bi bebişin olcak canım umit ve duayı elden bırakma sakın
Allah razı olsun Canım.yumurtayı dölleyen sperm de dna hasarı varsa çocuk riskli olabiliyor.bizim de spermlerin baş anamolisi fazla.bu da önemliymiş.Canım hic sanmiyirm oyle oldugunu ogluma 7. Ayda hamile kaldım simdi o 3 yasinda ikinci icin bir yıldır çalışıyoruz olmuyor testlerimizi yaptırdık bende hersey yolunda esimin marfoloji dusuk cikti bizde de ama cogu Dr bunu önemsemiyor bile.. yani belki ogluma KAMİLE kaldığımda da düşüktu esimin marfolojis ama hamileyim cok rahattı oglumda sapasaglam doğdu hatta yaşıtlarından onde gitti cogu konuda şimdiye kadar :) hic korkma gönlünü ferah tut Rabbim ne guzel doğal yoldan nasip etmiş tup bebekte de bu risk daha fazla anomali li dogma riski ,asilamada bile var boyle bir risk senin ki ne guzel doğal yoldan olmus .. Suda var yumurtayı en kaliteli ve sağlam sperm döller diyor Drlar bu durumda onların tezleri de çürümüş oluyor döllenen embriyo sağlam spermle olduysa nasıl etkiler ki bebegi ? Rabb'ime emanet İNSAallah hic düşünme bunları tadını cikar şükret :) Allah'a emanet ol CNm
Canım Allah yardımcın olsun,keşke ameliyattan sonra tüp bebeğe girişseydiniz.inşallah sizin de tez vakit olurmerhabalar bayanlar
benım eşım de varıkosel amelıyatı oldu 3 hafta çönce .ıkı tüp bbek denemsı yaptık bebeklerın kalbı durdu 7. haftada psıkoljımız bozuldu .tüp bebek maddı manevı çok sarstı umarım bu amelıyat sonrası normal yollarla olur var mı bu amelıyatın faydasını gören bır umut verın bıze de
Arkadaşlar eşim varikosel ameliyatı olduktan 9 ay sonra hamile kaldım.Üstelik tam da tüp bebek çalışmalarına başlayacağımız zaman..Eşimin morfolojisi-hareketi çok kötüydü..
Şimdi ise bir sorun var,bebeğimin anamoli olma riski var.Bu durumda ya her an düşük yapabilirim ya da anamolili bir bebek sahibi olabilirim.Çıldırmak üzereyim düşünmekten..
İnternette Kaan aydosun sitesinde morfoloji bozukluğu düşük yapabilir ve anamoli riiskini yüzde 30 artırır yazıyor.Gerçekten bu duruma morfoloji sebep olabilir mi?
Bunun tüp bebekte böyle olma ihtimali var mıydı ki? ya da başka yöntem uygulanabilir miydi?
Doktorların hiç biri bu riskten bahsetmemişti.Ben böyle olacağını bilsem direkt tüp bebek yaptırırdım.
Sizlerin bu konuda bilgisi nedir?
merhabalar bayanlar
benım eşım de varıkosel amelıyatı oldu 3 hafta çönce .ıkı tüp bbek denemsı yaptık bebeklerın kalbı durdu 7. haftada psıkoljımız bozuldu .tüp bebek maddı manevı çok sarstı umarım bu amelıyat sonrası normal yollarla olur var mı bu amelıyatın faydasını gören bır umut verın bıze de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?