birşeydıll canım inşallah değerleri iyidir! Tüp bebeğe baslarsın sperm degerlerunı oğrendıgınde haber ver canım önceki ile değerlendirme acısından önemliAcele etmemdeki sebep esim 31 yasinda canm birde arada bir alkol aliyor ve sigara iciyo surekli cocuk istediginden bahsediyo ama o kadar baski yapmama ragmen sigarayi alkolu birakmayip tup bebek yaptirmak istedigini soyluyo. Doktor bize iyiyede gidebilir kotuyede gidebilir dedigi icin ameliyati onermedigini soyledi canim siz yazmadan once aklimin ucunda yoktu ameliyat ama 2 hafta sonra esim sperm testi verecek tasiniyorum ondan bu durumlari erteliyorum insallah kotuye gitmemistir 1 sene oldu sperm testi vereli. Daha kotuye gittiyse ameliyati dusunecem canm ama ayniysa tup bebek dusunuyorum hatirladigim kadariyla cok kotu bir durumu yoktu. Tup bebek onerdiler direk. Bende bu bir ayda keciboynuzunu falan esime icirecem ki sperm kalitesi artsin tesekkur ederim düsüncen icin canm sayende bir sey daha öğrendim
merhaba arkadaşım bu yazdıklarını okuyunca aynı doktoramı gıttık yuh yanı dedim tüm dedıklerı aynı ters etkl edebilir 1 sene bekleyin olmazsa sebepsiz kısırlık deriz dedi bana bozuk attı vıtamın isteyınce ben de dedim yasım 33 daha çok vakit harcayacak zamnım yok ılerleme 4 aya gore yavaş diye onlara gore 1sene demek kolay ondan öncekio 2 senenin önemi yok seneye gelirsın tüp bebek der çıkar ısın içnden biz proceed plus ıçmeye basladık 1 kuru bittı hayırlısı diyorum 6 ay bakcam doğal olsun diye ınşallah hepimizn ıstedıgı gibi olurMerhaba kızlar uzun zamandir uzaktan takip ediyorum ben de,geçen sene çok sık yazardım buralara.Benim eşim de gecen sene mayista ameliyat oldu.Ameliyatin 4. Ayinda test yaptirdik değerlerimiz yükselmis.Hiz ve morfolojide sorunumuz vardi zaten.Sayımız iyiydi ama o da artti.Morfolojimiz %5ti en son.Doktorumuz zamanla artacak o da dedi. Ondan sonra da hic baktirmadik.Sizlerde olduğu gibi bize de vitamin filan vermedi ters etki yapabilir dedi.Normal yolla gebe kalmana engeliniz kalmadi ,1 seneniz dolana kadar deneyin sonra sebebsiz kısırlık kategorisine girersiniz ona gore tedaviniz uygulanir dedi.9.aya girecegiz hic umudum kalmadı.Ben en son yazin gittim doktora normaldi her şey kist filan da yok.1 sene once rahim filmi de çekildim sorun yok.Olmayınca olmuyor maalesef.Tek istegim senem dolmadan normal yolla hamile kalabilmek.Yaşımdan dolayı beklemek istemiyorum.Cevremde bu ameliyatin ilk ayinda 2. Ayinda hamile kalan tanidiklarim var ama biz o kadar şanslı olamadık.
Benim de yaşım 31.Proceed plusi ameliyattan 1 ay once kullanmıştık.Elimde biraz var eşime kullan diyorum ama o da doktoru dinliyor bir bildiği vardır diyor.Ara ara keciboynuzu özü havuc suyu içiyor.Bizim tek sıkıntımız morfolojiydi ameliyattan sonra.Yine de cok kötü değildi.5 aydir o da ne alemde bilmiyoruz .Sonumuz tüp bebeğe gidiyor sanırım.Erkek faktörü gerçekten çok daha ugrastiriciymis.Çevremde normal yolla hamile kalamazsin denilen cok arkadasim tüp bebek yaptirip hamile kaldilar.Bize olur denilip vakit kaybindan baska bir sey yaşamadık. Belirsizlik,sonunu bilmediğin bekleyiş çok daha kötü.merhaba arkadaşım bu yazdıklarını okuyunca aynı doktoramı gıttık yuh yanı dedim tüm dedıklerı aynı ters etkl edebilir 1 sene bekleyin olmazsa sebepsiz kısırlık deriz dedi bana bozuk attı vıtamın isteyınce ben de dedim yasım 33 daha çok vakit harcayacak zamnım yok ılerleme 4 aya gore yavaş diye onlara gore 1sene demek kolay ondan öncekio 2 senenin önemi yok seneye gelirsın tüp bebek der çıkar ısın içnden biz proceed plus ıçmeye basladık 1 kuru bittı hayırlısı diyorum 6 ay bakcam doğal olsun diye ınşallah hepimizn ıstedıgı gibi olur
Sağol canim öyle yapacam 2 kere baktirmisti ama bende degil belki gorursem hatirlarim digerlerinibirşeydıll canım inşallah değerleri iyidir! Tüp bebeğe baslarsın sperm degerlerunı oğrendıgınde haber ver canım önceki ile değerlendirme acısından önemli
Ameliyattan sonra değerleriniz düzeldi mi? Yükseliş oldu mu? Biz 1 sene oldu ameliyat olalı ne değerlerimiz yükseldi ne de hamilelik oluştu.Arkadaşlar merhaba. ben 18 ocak 2016 da 8 haftalıkken düşük yaptım. ve sonrasında eşimi doktora gitmesi için zor ikna ettim. eşimde varikosel çıktı. ilk başta ilaç tedavisi uyguladı fakat çözüm olmadı ve kasım 2017 de çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. doktor korunmanıza gerek yok. ilk üç ay gebelik çok beklemiyoruz ama olabilir dedi. şubatta il kontrole gidicez. ve ben ocak 21 de hamile kaldığımı öğrendim. ama ne yazıkki bebek gelişemedi ve tekrar düşük oldu. ve psikolojim yerlerde. berbat bi durumdayım. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. ve ne yazıkki bu durumu yaşamayanlar da anlayamıyor beni. bu zor süreçte sizinle iletişim halinde olmak istedim. deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum sizden.
Ameliyattan sonra değerleriniz düzeldi mi? Yükseliş oldu mu? Biz 1 sene oldu ameliyat olalı ne değerlerimiz yükseldi ne de hamilelik oluştu.
Düşüklerinizin nedeni DNA hasarı Yada kan pıhtılaşması olabilir.
Proxeed plus ve promen kullanıyoruz 5 aydır ama hiç bir ilerleme Yok bazı hekimler ameliyat işe yaramamış bazıları varikosel görünmüyor dedi ne yapacağımızı şaşırdık şuan birşey yapmıyoruz dün iyi bir Dr gittik ameliyata tekrar gerek Yok dedi şimdi farklı ilaç tedavisine başladık.Ameliyat olalı 3 ay olucak şubat 14 te. ve doktor tekrar sperm analizleri için en az 6 ay geçmesi gerekli dedi.
kürtajda alınan parçalar patolojiye gönderildi. sanırım sonuçlarda çıkar neden düşük olduğu. sizevarikosel ameliyatından sonra nasıl bir tedavi uyguladılar.
Proxeed plus ve promen kullanıyoruz 5 aydır ama hiç bir ilerleme Yok bazı hekimler ameliyat işe yaramamış bazıları varikosel görünmüyor dedi ne yapacağımızı şaşırdık şuan birşey yapmıyoruz dün iyi bir Dr gittik ameliyata tekrar gerek Yok dedi şimdi farklı ilaç tedavisine başladık.
hayirli olsun insallh hic değerlerinde kayda değer bi degisiklik olmadı miİyi akşamlar yeni üyeyim eşim 1 sene önce varikosel ameliyetı oldu ama sonuç istenilen seviyede olmadığı için tüp bebek tedavisine baslauacağız zor bir süreç
Cok gecmis olsun. Düsük yaptiginizi nasil anladiniz. Ben adet doneminde kahverengi su gibi b kanama geciriyorum. Acaba diyorum bu gerceklesmeyen b gebelikmi ..Arkadaşlar merhaba. ben 18 ocak 2016 da 8 haftalıkken düşük yaptım. ve sonrasında eşimi doktora gitmesi için zor ikna ettim. eşimde varikosel çıktı. ilk başta ilaç tedavisi uyguladı fakat çözüm olmadı ve kasım 2017 de çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. doktor korunmanıza gerek yok. ilk üç ay gebelik çok beklemiyoruz ama olabilir dedi. şubatta il kontrole gidicez. ve ben ocak 21 de hamile kaldığımı öğrendim. ama ne yazıkki bebek gelişemedi ve tekrar düşük oldu. ve psikolojim yerlerde. berbat bi durumdayım. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. ve ne yazıkki bu durumu yaşamayanlar da anlayamıyor beni. bu zor süreçte sizinle iletişim halinde olmak istedim. deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum sizden.
Oldu hareket canlılık onlarda artış oldu sayıda da oldu ama ben 34 yaşındayım dr beklemeyin diyorhayirli olsun insallh hic değerlerinde kayda değer bi degisiklik olmadı mi
Bizim de ameliyattan 6 ay sonra proceed verdi dr bende istedim ilac falan verin diye 6 ay bekleyip başarı oranlarını görmek istermiş bal polen arı sütü karışımı keci boynuzu proceed ve klomen kullanıyor ama dr benim yaşımdan dolayı doğal yolla beklemeden tüp bebek yaptırın diyor hayırlısı allahtan diyorumArkadaşlar merhaba 6 senelik evliyim 3 senedir korunmuyoruz okadar yanlış yönlendirmelere zaman kaybettim ki anlatamam çikolata kistim nedenli diye o topikler de de çok dolandım vajinal iltihap ve hep kendimde aradim taku eşime spermiyogram yaptirana kadar ml de 3.500 sperm.çıktı hareketsizlikte çabası 3 ay bekleyip vitamin kullandım busefer 13 milyona çıktı ama hareket iyice düştü bu zaman zarfında 2.5 sene kaybettim varikosel olduğunu öğrenene kadar yani en son ameliyat olmaya karar ve rip olduk ağustos ayında şuan 5 ay geçti sperm sayisi no de anca 16 milyon oldu hala doktor ilaç vitamin vermedi istedim diye bozuk artı kendi başarılarını görmek için ek bisey istemiyorlar ben de dedim 3 senedir biz yeterince oyalandik 3 5 ayı da hesap etmek durumundayim yaşım 33 doktorlara anlam vermek.mümkün dil şuan proceed plussa başladık bata 4 gün var hayırlısı diyorum te zamanda hepimize nasip olsun inşallah
. Şimdidem cok gecmiş olsun sorunsuz bi sekilde gecer inşallahKızlar eşim yarın ameliyat olacak bakalım bizi neler bekliyor inşallah kaliteleri düzelir hayırlısı olsun hepimiz içinrabbim kimsenin emeğini boş bırakmasın amin
İNşallah güzel sonuçlar alırsınız.Kızlar eşim yarın ameliyat olacak bakalım bizi neler bekliyor inşallah kaliteleri düzelir hayırlısı olsun hepimiz içinrabbim kimsenin emeğini boş bırakmasın amin
Cok gecmis olsun. Düsük yaptiginizi nasil anladiniz. Ben adet doneminde kahverengi su gibi b kanama geciriyorum. Acaba diyorum bu gerceklesmeyen b gebelikmi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?