Geçmiş olsun canım benım eşimde agustosda ameliyat oldu bizde ilk progeny ve keçiboynuzu pekmezi kullandık ilk 14.900du 3.ayımızda testi tekrarladık ml de 35.800 olmuştu haftaya 6. Ay testini yaptırıcaz bakalım bi gelişme varmı bende 33 yaşıma gircem 17 aydır hiç korunmadım hal bebiş yok malesefArkadaşlar merhaba 6 senelik evliyim 3 senedir korunmuyoruz okadar yanlış yönlendirmelere zaman kaybettim ki anlatamam çikolata kistim nedenli diye o topikler de de çok dolandım vajinal iltihap ve hep kendimde aradim taku eşime spermiyogram yaptirana kadar ml de 3.500 sperm.çıktı hareketsizlikte çabası 3 ay bekleyip vitamin kullandım busefer 13 milyona çıktı ama hareket iyice düştü bu zaman zarfında 2.5 sene kaybettim varikosel olduğunu öğrenene kadar yani en son ameliyat olmaya karar ve rip olduk ağustos ayında şuan 5 ay geçti sperm sayisi no de anca 16 milyon oldu hala doktor ilaç vitamin vermedi istedim diye bozuk artı kendi başarılarını görmek için ek bisey istemiyorlar ben de dedim 3 senedir biz yeterince oyalandik 3 5 ayı da hesap etmek durumundayim yaşım 33 doktorlara anlam vermek.mümkün dil şuan proceed plussa başladık bata 4 gün var hayırlısı diyorum te zamanda hepimize nasip olsun inşallah
Ben de 6.ayda bir daha baktırmak 4 .ayda test vermiştim.en son senin yükseliş.maşallah baya bizim hızımız da düşük yüzde 10 a+b 20 yanı hakkımızda hayırlısı eğer 9.aya kadar da olmazsa tüp düşünücem arada boyle mesajlaşıp haberdar edelim bırbırımızı olur muGeçmiş olsun canım benım eşimde agustosda ameliyat oldu bizde ilk progeny ve keçiboynuzu pekmezi kullandık ilk 14.900du 3.ayımızda testi tekrarladık ml de 35.800 olmuştu haftaya 6. Ay testini yaptırıcaz bakalım bi gelişme varmı bende 33 yaşıma gircem 17 aydır hiç korunmadım hal bebiş yok malesef
Ben Şubat'ta aşılama yaptiricam inşallah bakalım bizim değerlerde baya yükseldi hız sorunu var a+b 25 şuan hayırlısı olsun inşallah haber ederim tabiBen de 6.ayda bir daha baktırmak 4 .ayda test vermiştim.en son senin yükseliş.maşallah baya bizim hızımız da düşük yüzde 10 a+b 20 yanı hakkımızda hayırlısı eğer 9.aya kadar da olmazsa tüp düşünücem arada boyle mesajlaşıp haberdar edelim bırbırımızı olur mu
sen hic gebelik yaşadın mi canım rahim elimi çektirdin miBen Şubat'ta aşılama yaptiricam inşallah bakalım bizim değerlerde baya yükseldi hız sorunu var a+b 25 şuan hayırlısı olsun inşallah haber ederim tabi
sen hic gebelik yaşadın mi kimyasal bile olsa canım rahim flimi çektirdin mi ben onda geç kaldım şubat başı çektiren çikolata kisti yapışıklık yapabilirmis
Hayır canım hiç hamile kalmadım evet canım rahim filmi çektirdim tüplerim açık yapışıklık tıkanıklık yok kasımda çektirdimsen hic gebelik yaşadın mi canım rahim elimi çektirdin mi
adetlerim çok düzenli 31 günde bir hic şaşmaz fsh 8.10 çıktı iyi dedi doktor hormonlar da düzgün sadece kistten dolayı yapışıklık olabilir 2.5 cm olsa da verdlgli tahribat büyük olabilir dedi bu ay adetten sonra cektircem bata 3 gün kaldı adet ağrım başladı o ağrı varsa zaten kesin geliyo demektir kirmziilarAdetlerin düzenlimi bende hiç sorun yok hormonlarımdan bakıldı hiç bişe cıkmadı sadece adetin 21.gunu yapılan bi test varmış adını unuttum şimdi o yapılmadı sadece
pregestronu diyosun ona ben de batırmadım yumurtan kaliteli mi catladimi diye d eğ erlerden anlasiliyoradetlerim çok düzenli 31 günde bir hic şaşmaz fsh 8.10 çıktı iyi dedi doktor hormonlar da düzgün sadece kistten dolayı yapışıklık olabilir 2.5 cm olsa da verdlgli tahribat büyük olabilir dedi bu ay adetten sonra cektircem bata 3 gün kaldı adet ağrım başladı o ağrı varsa zaten kesin geliyo demektir kirmziilar
Benim adet araligim daha kısa bazen 26.gun olurum bazen 28 genelde 28 güne bı olurum canım ben aslında Kasım'da aşılama istedim rahim filmi çekilmeden olmazmış bana Şubata kadar bekle rahim filmi çekerken verdikleri ilaç rahimi temizliyormus bu 3 ay içinde hamile kalma şansin yüksek dedi bekledim ama hala yok Şubat'ın 7 si adet günüm olunca gitcem işte tekrardanadetlerim çok düzenli 31 günde bir hic şaşmaz fsh 8.10 çıktı iyi dedi doktor hormonlar da düzgün sadece kistten dolayı yapışıklık olabilir 2.5 cm olsa da verdlgli tahribat büyük olabilir dedi bu ay adetten sonra cektircem bata 3 gün kaldı adet ağrım başladı o ağrı varsa zaten kesin geliyo demektir kirmziilar
Ben her ay ovilasyon testi yapıyorum her zamanda pozitif i görüyorum canım sıkıntı esimde benim hız probleminden sanirimpregestronu diyosun ona ben de batırmadım yumurtan kaliteli mi catladimi diye d eğ erlerden anlasiliyor
hayırlısı inşallah gerek kalmadan aşılamaya bebek kendiliğinden gelir inşallah ben de bu ay bi.ümit vardı icimde ama.malesef ağrılar geldiBenim adet araligim daha kısa bazen 26.gun olurum bazen 28 genelde 28 güne bı olurum canım ben aslında Kasım'da aşılama istedim rahim filmi çekilmeden olmazmış bana Şubata kadar bekle rahim filmi çekerken verdikleri ilaç rahimi temizliyormus bu 3 ay içinde hamile kalma şansin yüksek dedi bekledim ama hala yok Şubat'ın 7 si adet günüm olunca gitcem işte tekrardan
benim de esim de sorun ancak çikolata kisti de yapışıklık yapma durumudnan dolayı girmem lazim flimee hem temizlenebilir yalnızlıklar inşallah öyle dusunuyorumhayırlısı inşallah gerek kalmadan aşılamaya bebek kendiliğinden gelir inşallah ben de bu ay bi.ümit vardı icimde ama.malesef ağrılar geldi
Adını bilmiyorum ama sanırım o test canım ilk zamanlar prolaktin yüksek çıkıyordu mr girdim oda temiz çıktı sterese bağlı yukselebiliyormus hatta dostinex kullanmıştımpregestronu diyosun ona ben de batırmadım yumurtan kaliteli mi catladimi diye d eğ erlerden anlasiliyor
Çikolata kisti bebise engel olabiliyor diye duymuştum ama tam bilmiyorum evet yapışıklık tıkanıklık varsa aciliyormus canimbenim de esim de sorun ancak çikolata kisti de yapışıklık yapma durumudnan dolayı girmem lazim flimee hem temizlenebilir yalnızlıklar inşallah öyle dusunuyorum
o da önemli bir.hormon ama.stres etkili dediğin gibi çaresi olan daha basit bizim yolumuz daha sabir gerektiriyo hız sayı morfoloji zor şeylerle ugrasiyorusAdını bilmiyorum ama sanırım o test canım ilk zamanlar prolaktin yüksek çıkıyordu mr girdim oda temiz çıktı sterese bağlı yukselebiliyormus hatta dostinex kullanmıştım
İnşallah canım inşallah ben geçen ay hiç beklemedigim günde erkenden oluverdim genelde bende hissederim ama 17 aydır her ay hamilelik belirtileri yaşıyorum psikolojim bozuldu sanırımhayırlısı inşallah gerek kalmadan aşılamaya bebek kendiliğinden gelir inşallah ben de bu ay bi.ümit vardı icimde ama.malesef ağrılar geldi
Morfoloji %61 bizim hızı az %25 son üç ay düzgün ilacda kullanmadı bakalım ptesi izin alabilirse eşim 6.ay testini yaptiricaz ona göre aşılama yaptiricamo da önemli bir.hormon ama.stres etkili dediğin gibi çaresi olan daha basit bizim yolumuz daha sabir gerektiriyo hız sayı morfoloji zor şeylerle ugrasiyorus
ayni ayda ameliyat olmuşuz biz ağustosun 7 sinde olduk şubatta 7 ay ama sonuna doğru yaptıracam test morfoloji kruger la bıktırdık yüzde 5 bizim de bu topik te 0 hızla kalanları duyduk nasipse oluyor yani benim adet belirtileri yaşadığım gibi geliyo kimi demiş hamilelik belirtileri de ayni diye onla da kandırdım kendimi şimdi duyunca ağrıyı tmm geldi diyorumMorfoloji %61 bizim hızı az %25 son üç ay düzgün ilacda kullanmadı bakalım ptesi izin alabilirse eşim 6.ay testini yaptiricaz ona göre aşılama yaptiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?