Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz 4 yıldır bebek istiyoruz,eşim 9 ay bitti 10uncu ayın içindeyiiz ameliyat olmuş,hız 9 ay bitince düzeliyormuş bazılarında canım,üzülmeyin bak geçen hafta dr bize diyor ki stresten kesinlikle uzak dur,stres spermi kötü etkiliyo,siz ne kadarlık evlisiniz

Canım iyi akşamlar test yaptırdınız mı sizin ilk sonuçlar nasıldı sayınız kaçtı

herşeyin fazlası zarar olduğu gibi bununda fazlası zarar,ben eşime sabah 1 yemek kaşığı akşam 1 yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi yediriyom,üstüne de 1 bardak su içiyo
Zaman geçmiyor sanki artık gelişme olsun istiyorum. Bu arada sürekli vitamin araştırıyorum yine l arginine ve l carnitine sayı ve hıza çok iyi geliyormuş ikisinin bir arada olduğu kapsül araştırıyorum

Zaman geçmiyor sanki artık gelişme olsun istiyorum. Bu arada sürekli vitamin araştırıyorum yine l arginine ve l carnitine sayı ve hıza çok iyi geliyormuş ikisinin bir arada olduğu kapsül araştırıyorum
yine sen bilirsin ama bana kalırsa kendi başına bişey yedirip içirme,kuru yemiş keçi boynuzu pekmezi ver ama dr a danışmadan başka bişey verme,allah korusun yani yeni ameliyat olmuş faydasını beklerken allah muhafaza ya zarar olsa?dr a sor önce,bizim dr kendisi çakşır kökü syunu içir dedi,bi de keçi boynuzu pekmezi

ben kendimi 1 yıl diye koşullandırmıştım ameliyatın üzerinden 1 yıl geçmeden çok beklenti içine girmeyecektim ama ne olduysa 6. aya gelince duygularım depreşti çocuk isteğim öyle bir arttı kendime engel olamıyorum bazen sanki hiç olmayacak gibi hissediyorum bazende çok umutlanıyorum.önceleri eşimi hep motive ediyordum onu ayakta tutuyordum strese girmesin diye hiç bahsini açmıyordum ama şu 1 aydır iyi değilim. çevrenin etkisi aile etkisi arkadaşlarımın hamile kalmalrı. 1.5 yıllık evliyiz ama çevrenin gözünde sanki 10 yıllık evliyizde çocuğumuz olmuyor gibi konuşuluyor

Dr hiçbi şey vermedi boşboş durmak da içime sinmiyo önümüzdeki ay 3 ay olcak ameliyat olalı sonuca göre bakcaz artık inş bi zararı olmamıştır

Dr hiçbi şey vermedi boşboş durmak da içime sinmiyo önümüzdeki ay 3 ay olcak ameliyat olalı sonuca göre bakcaz artık inş bi zararı olmamıştır

3 aydan önce ilaç kullanılmasını tavsiye etmemişti bizim doktorda bende neden diye sorduğumda, ilk 3 ay ilaç kullanılmadan ameliyatın başarılı olup olmadığını test ediyolarmış ondan sonra ilaç başlıyoruz demişti.

Bunu hiç düşünmemiştim acilen bıraktırıyorum ilacı

ayy o çevre yok mu zaten insanı hasta ediyo,bizde aynı şeyleri yaşıyoz arayıp adet oldun mu sorularından bıktım ama en sonunda patladım valla bu ay sormadılar,dedim allah aşkına ne diye her ay arayıp adetimi soruyorsunuz,hamile kalsam saklayacak mıyım,e hadi sakladım diyelim en fazla 4 5 ay saklarım,lütfen artık yeter dedim,şükür bu ay daha sormadılar,inşallah sormazlar...

ayy o çevre yok mu zaten insanı hasta ediyo,bizde aynı şeyleri yaşıyoz arayıp adet oldun mu sorularından bıktım ama en sonunda patladım valla bu ay sormadılar,dedim allah aşkına ne diye her ay arayıp adetimi soruyorsunuz,hamile kalsam saklayacak mıyım,e hadi sakladım diyelim en fazla 4 5 ay saklarım,lütfen artık yeter dedim,şükür bu ay daha sormadılar,inşallah sormazlar...

bizim dr ilk 6 ay hiç vitamin vermedi,önemli olan ilaçsız düzelmesi demişti canım,6aydan sonra proxseed plus verdi,sen acele etmişsin inşallah bi sıkıntı olmaz allah büyüktür canım,kuruyemiş keçi boynuzu pekmezi ver ama ilaç verme

Herkes acele ediyorsun diyo ama ben etrafımdaki hamileleri bebekleri gördükçe daha da hırslanıyorum galiba işi bırakacam bu yüzden evden dışarı çıkmamak için

sen yine hedefini1 yıl olarak belşrle kimseyi takma olacak inşallah,olmadı kır kalplerini valla hep benim kalbim mi kırılacak de,susturmasan tepene çıkarlar

Herkes acele ediyorsun diyo ama ben etrafımdaki hamileleri bebekleri gördükçe daha da hırslanıyorum galiba işi bırakacam bu yüzden evden dışarı çıkmamak için
bende hamile haberi alınca biraz asi oluyorum açıkçası,ya diyorum onlar karı koca ikiside sigara içiyo lafa gelse sigara zararlı derler,geçen eşime dedim bu ay olmasa sigaraya başlayalım yazık halime gülüyo ne yapsın o da baba olmak için çırpınıyo

Benim eşimde hiç ağzına sürmedi sigarayı ama günde 2 paket içen adam eşinin üstüne ceketini atsa kadın hamile kalıyo sinir oluyorum

iyi yapmışsın canım diline sağlık bende yakında aynısını yapcm bu gidişle. birde durumumuzu kimse bilmiyor istemiyoruz yapmıyoruz zannediyolar istiyoruz diyincede niye olmuyo o zaman doktora gitsenize sorun kimdeymiş diyolar diyolarda diyolar

sen yine hedefini1 yıl olarak belşrle kimseyi takma olacak inşallah,olmadı kır kalplerini valla hep benim kalbim mi kırılacak de,susturmasan tepene çıkarlar

Allah razı olsun senden kardeş çok destek oluyosun.durumu kimse bilmediği için kimseyle konuşamıyorum kimse destek olmuyo hep tek başıma başetmeye çalışıyorum birtek beni sizler anlıyosunuz umut veriyosunuz .inşallah olacak hepimizin o günlerde gelecek DUALARIMDASIN artık

Canım iyi akşamlar test yaptırdınız mı sizin ilk sonuçlar nasıldı sayınız kaçtı
Merhaba canım Allah ıma şükür ben dün hamile olduğumu öğrendim. 2 haftalık hamileymişim. eşime sperm testi yaptırmadık daha. hala inanamıyoruz. inşallah Allah tez zaman da sizlerinde yüzünü güldürür ben de sağlıklı bir hamilelik geçiririm inşallah. eşim 10 haziranda ameliyat olmuştu 11 eylülde hamile olduğumu öğrendim. bizim doktor OMEPA Q10 ve Krilom krill oil diye 2 vitamin vermişti. başka ilaç vermedi. tabi eşim düzenli olarak keçi boynuzu özü fındık ceviz yedi. ayrıca son 1 aydır saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü yaptık onu içti yatmadan önce bir bardak sabah kalkınca bir bardak. zaten eşim sigara alkol kullanmaz hiç. yakın zamanda eşim semen testi yaptıracak sizlerle paylaşırım. sorusu olana severek yardımcı olmaya çalışırım

Hayırlı olsun kardeş Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah duanı esirgeme bizlerden..

Merhaba cnm eşim den16 Haziran'da ameliyat oldu. Eşimin ameliyat öncesi toplam sperm sayısı 1 milyon 800 bindi. Bugün yani 3 ay sonra yine test yaptırdık. Çok bi fark yok. Oysaki evicap 200 , keçi boynuzu kürü , soguk pres keçi boynuzu pekmezi, bi paket prooxeed plus (ilk ay kullandı sonra onu bıraktı) bi 10 gündür de Larginine kullanıyor. Çok üzgünüm. Artık kalbim sıkışıyor 3 senedir uğraş dur küstüm hayata resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…