Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ameliyat başarısız olmus olabilir tekrar bi dr a gitmenizde fayda var farkli dr olsun bence
Demi.. bende öyle düşünüyorum moralim cok bozuldu ama yapacak bisi yok galiba bi daha ameliyat olması gerekir diye korkuyorum açıkçası

Kizlar merhaba bildiginiz gibi 2 ay once klomen tedavisine baslamaistik 3 yumurtam olusmustu catlama ignesi olmustu ama yine hamilelik olmamisti gecen ay yine klomen kullandim 1 yumurtam olustu oyuzden catlama igneso yapmadi doktor bu ay adetim 10 gu gwvti adet oldum doktora gittim 3.gunu kist olusmus ve adetle düşmemiş malesef dogum konturol hapi verdi doktor onu kullanmaya basladim bugunde rahim filmi cekildim rahim filmi hakkinda sormak istediklrriniz olursa byrdayim ben Allah hepimize şifa versin esim varikosel ameliyati olali bir yil olcak tam 1 hafta sonra Allah hepimizin yardimcisi olsun

Öncelikle geçmiş olsun canım yazdıklarının hepsini okudum ve söylemek istediğim bişey var. Ben bu doktorları anlamıyorum biz zaten kendi kendimize hamile kalabiliyorsak doktora gitme ihtiyacı duymayız. Neden bu çat iğnesini vurmuyorlar ben anlamıyorum ben zaten tedaviye gelmişim büyütmek çatlatmak için o yumurta çatlamazsa işte böyle kiste dönüşür artık doktora gitmym kendi kendine olacaksa olsun kist olmasından daha iyi ya. Yoktan yere sorun çıkardı başına. Ha o yumurta büyümez anlarım. Ama kist olmuş demek ki o yumurta büyümüş çatlayamamış. Tekrar geçmiş olsun canım birdaha klomen kullanırsan çat iğnesini mutlaka vurul şansa bırakma..

Bu arada benim de eşim ameliyat oldu kendinden önce eşinle ilgilenmelesin sende bir sorun yoksa. Allah'ın izniyle eşin toparlanınca inşallah hamile kalacaksın :)

Bu arada benim de eşim ameliyat oldu kendinden önce eşinle ilgilenmelesin sende bir sorun yoksa. Allah'ın izniyle eşin toparlanınca inşallah hamile kalacaksın :)
Teşekkür ederim canım Allah razi olsun b eger yumurtan bitane olusursa hicbi doktor catlama ignesini yapmiyor cnm 2 tane ve uzeri olursa yapiyorlar 2 ay once 3 taneydi yumurta ozman yapmisti bu kist yok olsun gelecek ay ilac dozunu arttirip devam etcek tedaviye ins esimin degerleri cok sukir iyi c bi sknti yok cnmm bnde yumurta catlama sorunu var sadece ilac kullanmadan da yumurtalarim oluşuyor olgunlasiyor catlamiyor nedense gelecek ayi iple cekiyorum sizede cok gecmis olsun bu arada Allah esine sifa versin.bk bnm esimdede hareket sorunu vardi 3 ay progeny m diye bir takviye ilac kullandi o degerleri normale döndürdü belki sizide lazim olursa doktorunuza bir sor sen

Ay sen hamilesin zaten galibaaaaa neguzelll cok sevindim Allah saglikli bir sekilde kucsgina almayi nasip etsinn insallah
çok teşekkür ederim canım benim eşim de ilaç kullandı önce promotil sonra daha farklı adını anımsayamıyorum çok şükür rabbim nasip etti. O zaman sende yumurtaların çatlamasına yardımcı yiyecekler ye kuru incir falan. İnşallah rabbim sana da tez zamanda nasip eder :)

Inşallah canim vallaa Allah razi olsun evet bu ay incir yiyecegim bol bolll

Inşallah canim vallaa Allah razi olsun evet bu ay incir yiyecegim bol bolll
Bol bol yeme sakın ben hemen etki göstersin ve de çok etki göstersin diye çok yedim günde beş altı tane hormonlarım mahvoldu 51 gün adet görmedim aman dikkatli ol

Aynen öyle canım şifa olsun :)
allah analı babalı büyütsün canım saglıkla kucagına alırsın inşallah benim eşim askerde varikosel ameliyatı olmuş aradan 6 yıl sonra evlendik ilk 6 ay korunduk ve 3 yıllık evliyiz hala bebgimiz olmuyor aşılama yaptırdık hala olmadı en son özel hastene eşiimden fillm istemiş dün film sonucunda doktor eşime sağ tarafta var ve ameliyat olmalısın yoksa cocuk yapman çok zor demiş senin eşin ne zaman ameliyat oldu ve ne kadar sonra gebe kaldın acaba

Canim asilamasan once bakmadilar ni esinin tahlillerine

Canim asilamasan once bakmadilar ni esinin tahlillerine
baktılar hemde 4 hastane gezdim 1 özel 3üde bebek olması için yeterli dedi 1 tanesi ise direk tüp bebek dedi ama eşimde direk üroloji merkezine gitti özele ordaki doktor bulmuş varikoseli önceki gittigim hasteneler eşimin hep sprem testlerine bakıyordu hiç eşimden film felan istememişlerdi tabi yarın 2 . aşılamam var ümidim yok dün ögrendik ameliyat olmasını bende aşılamaya para vermiştim birkere yapalım bari yarın dedik

Insallah guzel haberlerle yazarsin canim buraya insan caresizken herseyi deniyor iste gitmedigi doktor kalmiyor en buyuk sikintimizsa her doktordan farkli seyler duymak insallah son denemeniz olur ve sonuc bebeginizi kucaginiza almakla sonuclanir

Insallah guzel haberlerle yazarsin canim buraya insan caresizken herseyi deniyor iste gitmedigi doktor kalmiyor en buyuk sikintimizsa her doktordan farkli seyler duymak insallah son denemeniz olur ve sonuc bebeginizi kucaginiza almakla sonuclanir
amin ya herkez daha küçüksün daha erken diyor bende bunun bilincindeyim ama insan durmuyor işte duramıyor napim evet yaşım küçük ama 3 yıl oldu evleneli aynı zamanda evlendigim arkadaşlarım ikinci çocugu almak üzereler kucaklarına senin varmı bilmiyorum ama inşallah sende ne muradın varsa görürsün şu mübarek ayda hepimizin gönlüne göre olsun dilekleri inşallah hacıya hocaya bile gittim resmen ya

Eşim Aralık'ta ameliyat oldu yani beş ay sonra hamile kaldım canım

Bizde varikoselden ameliyat olduk bende 2 yildir evliyim 1.5 yildir deniyoruz ameliyat olalida 3 ay oldu henuz birsey yok benimde yasim kucuk diye herkesden ayni seyleri duyuyorum ama kimse yasayamadan anlayamaz bizi beklemedeyiz canim 15 gun sonra sperm testini tekrarlayacagiz bakalim ne olacak canim

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah allah pişman etmesin bende bugün 2 . Aşılamami oldum dinleniyorum şuan eşim yapmayalım ameliyat olim dedi ama tüm masrafları ödemiştik bir kere araya gitmesin diye aşılamayı yaptırdım bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…