Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sabır canım sabır . Spermlerin düzelmesi için minimum 3 ay , tam iyileşme için 6 ay - 1 yıl arası zaman lazım .. Bizim ameliyat olalı 7 ay oldu henüz bir şey yok . Stres yapsak da olmuyor zaten . Ne yapalım üzülmüyor muyum üzülüyorum evet ama duadan başka bir şey gelmiyor elden

Yok canm eşim kullanmadi bunları ama buradaki arkadaşlardan sıkca duydm neofortili . Çok şükür ilerleme olmuş dahada iyi olur inslh zamanla. Keçi boynuzu veriyormusun?

çok şükür canım sayımız iyi zaten morfoloji sıkıntı gibiydi düzeliyo o da. keçiboynuzu özü aldım içmiyo pek ilacı içecek inş

çok şükür canım sayımız iyi zaten morfoloji sıkıntı gibiydi düzeliyo o da. keçiboynuzu özü aldım içmiyo pek ilacı içecek inş
İnslh canm. Benm esimde en çok o özü severdi içine fındık veya ceviz katip kaşık kaşık yerdi bnde yiyordum alışkanlık olmuştu

hamile kalanlar olmuşşşş ay maşallah maşallah yaa...rabbim isteyen herkese hayırllı sağlıklı tez vakitte evlatlar nasip etsin inşallah...gözünüz aydın bu arada....

kızlar özellikle bu sayfaya yazmak istedim..
Geçen sene anneler gününde buraya ağlaya ağlaya mesaj yazmıştım..
Çok şükür bu anneler gününde hamileyim.. Rabbim nasip etti ve doğal yoldan ameliyat sonrası 11 ay sonra oldu..
Rabbim bekleyen isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin

Tebrik ederim canım maşallah :) neler yaşadın ne yaptın anlat bize bilgilendir güzel duaların için çok teşekkür ederiz

Tebrik ederim canım maşallah :) neler yaşadın ne yaptın anlat bize bilgilendir güzel duaların için çok teşekkür ederiz

Canım benim 4 yıllık evliyim.. ameliyat öncesi teşhis süresi uzun sürdü..
tam teşhis edildi ameliyatsız belki tedavi olur diye zaman kaybettik..
ameliyat olduk 11 ay sonra tam ümitlerimin bittiği noktada artık tüp bebeğe eşimi ikna etmişken adetim 5 gün geçmişti test bile yapmamıştım son bir test yaptım umutsuz bir baktım hamileyim
Mucize gibi birşeydi..

Ameliyat öncesi değerler 25.000.000
1 saat içinde hızlı ileri hareketli %0
yavaş ileri hareketli %36
yerinde hareketli %12
hareketsiz %52

Morfoloji: büyük küçükbaşlı %19
çift başlı %0 Amorf başlı %20 Boyun defektli %18 Kuyruk defektli %7
aglutine olmuş spermatozid YOK 1.600.000 de lökosit var

Ameliyattan sonraki Sperm yoğunluğu:45.000.000
Bir saat içinde hızlı ileri hareketli %0
yavaş ileri hareketli %40
yerinde hareketli %14 hareketsiz %46 Morfoloji: büyük küçükbaşlı %18 çift başlı %0 Amorf başlı %18 Boyun defektli %18 Kuyruk defektli %7 aglutine olmuş spermatozid YOK 900.000 de lökosit var (WHO kriterlerine göre)

Yaptığımız şeyleri söyleyeyim 14 ay boyunca

keçi boynuzu kürü uyguladık sadece 1 ay
akşamları karışık çerezler yedik, keçiboynuzu özü ve pekmezi sabahları

1yıl da evicap +pharmaton desteği
en son da proxeed almıştık ama çok kullanamadık

son 1 ay da eşim ürolog tavsiyesi ile klomen kullanmıştı
klomenden sonra gebe kaldım..

inşallah sizler de şifa bulursunuz 3 kadın doğumcudan biri aşılama biri direk tüp biri şans az ama doğal deneyin sonra bakarız dedi..
Rabbim ol dedi ve oldu.. Bu sayfadan o dönem 3 arkadaş gebe kaldık..

Ne güzel canım maşallah bizim ameliyat sonrası değerlerimiz pek düzelmedi canım ileri hareketli bizimde sıfır ve morfoloji yüzde 2normal 8 ay oldu bekliyoruz bizde neofortil kullanıyoruz fındık fıstık yiyoruz arada da keçi boynuzu pekmezi inşallah bize de Nasib olur canım..

Ameliyat iyiki olmus diyomusunuz degerlr cok degismemis ya benim esimin de var da ameliyat konusunda kararsızız sayisi 35 milyon ileri hizi 50 morfoloji 4 ama varikosel var napcaz bilemiyorum da
Hayirli ugurlu olsun bebeğiniz saglikla kucaginiza alin insallah

Kızlar açıkçası şunu söyleyemiyorum iyi ki ameliyat olduk...
yani ameliyat sonrası hızlı hareketli sperm hiç değişmedi çünkü..
ama belki de ameliyat olduğu için son zaman düzelme oldu
belki de klomen fayda etti..
morfoloji 4 iyi bir değer.. aslında sayıdan önemlisi morfoloji ve hızlı ileri hareketli sperm..

Kızlar 6ay önce ameliyat oldu eşim buna bi bakarmisiniz

Eklentiler

• 20170516_165408.jpg
    186,4 KB · Görüntüleme: 135
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…