- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Merhabalar hanimlar varikoselden amly. Sonra goz attigim kadariyla mutluklarda var beklemelerde bende duygusalligimin hat safhada oldugu su sirada kendimi caresiz yorulmus hissediyorum kendimi yok yere aglarken buluyorum cok zor sureclermis.
3 yillik evliyim 1 yil dogum kontrol hapi ile korundum yaklasik 14 aydir da korunmuyorum baslarda olmayisini dogum kontrol hapini bagladim 6 aydan sonra gerekli tahlilleri yaptim bende bir sikinti cikmadi dr. 1 yildan sonra hala olmaz isr t esinde gorunsum dedi tam 1 yil olduktan sonra dr a gittik tabi dusuk cikacagini hic beklemiyorum 5 milyon sperm ve ileri hareketli 0 cikti tabi esim cok uzuldu cocuklara cok duskun oldugu icin dr ultrason istedi 2.8 mm sol varikosel var dedi ameliyat olmasi bi fayda ama sadece bu olmayabilir sebep dedi ameliyat olduk suan 2 ay oldu ayriyeten 2 aydir progeny mi sabahlari keciboynuzu pekmezi ve bir haftafirda keciboynuzu kuru yapiyoriz acaba fazla mi oluyor diye dusunuyorum. Tecrubelerini paylasirsaniz cok sevinirim. Allah kimseyle evlatsizlikla sinamasin kimsenin kucagini bos birakmasin amiiiinnnn
Yok canm eşim kullanmadi bunları ama buradaki arkadaşlardan sıkca duydm neofortili . Çok şükür ilerleme olmuş dahada iyi olur inslh zamanla. Keçi boynuzu veriyormusun?
Biz neofortil kullanmıştık, sayıda etkili oldu ama hareketi hiç artırmadı.
İnslh canm. Benm esimde en çok o özü severdi içine fındık veya ceviz katip kaşık kaşık yerdi bnde yiyordum alışkanlık olmuştuçok şükür canım sayımız iyi zaten morfoloji sıkıntı gibiydi düzeliyo o da. keçiboynuzu özü aldım içmiyo pek ilacı içecek inş
İnslh canm. Benm esimde en çok o özü severdi içine fındık veya ceviz katip kaşık kaşık yerdi bnde yiyordum alışkanlık olmuştu
İnslh canm bol dua et. :)çok iyi içmesi bakalım bidaha deneyeyim içirmeyi. artması umut oldu inş iyi sonuçlanır
İnslh canm bol dua et. :)
Tebrik ederim canım maşallah :) neler yaşadın ne yaptın anlat bize bilgilendir güzel duaların için çok teşekkür ederizkızlar özellikle bu sayfaya yazmak istedim..
Geçen sene anneler gününde buraya ağlaya ağlaya mesaj yazmıştım..
Çok şükür bu anneler gününde hamileyim.. Rabbim nasip etti ve doğal yoldan ameliyat sonrası 11 ay sonra oldu..
Rabbim bekleyen isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin
Tebrik ederim canım maşallah :) neler yaşadın ne yaptın anlat bize bilgilendir güzel duaların için çok teşekkür ederiz
Ne güzel canım maşallah bizim ameliyat sonrası değerlerimiz pek düzelmedi canım ileri hareketli bizimde sıfır ve morfoloji yüzde 2normal 8 ay oldu bekliyoruz bizde neofortil kullanıyoruz fındık fıstık yiyoruz arada da keçi boynuzu pekmezi inşallah bize de Nasib olur canım..Yaptığımız şeyleri söyleyeyim 14 ay boyunca
keçi boynuzu kürü uyguladık sadece 1 ay
akşamları karışık çerezler yedik, keçiboynuzu özü ve pekmezi sabahları
1yıl da evicap +pharmaton desteği
en son da proxeed almıştık ama çok kullanamadık
son 1 ay da eşim ürolog tavsiyesi ile klomen kullanmıştı
klomenden sonra gebe kaldım..
inşallah sizler de şifa bulursunuz 3 kadın doğumcudan biri aşılama biri direk tüp biri şans az ama doğal deneyin sonra bakarız dedi..
Rabbim ol dedi ve oldu.. Bu sayfadan o dönem 3 arkadaş gebe kaldık..
Ameliyat iyiki olmus diyomusunuz degerlr cok degismemis yaYaptığımız şeyleri söyleyeyim 14 ay boyunca
keçi boynuzu kürü uyguladık sadece 1 ay
akşamları karışık çerezler yedik, keçiboynuzu özü ve pekmezi sabahları
1yıl da evicap +pharmaton desteği
en son da proxeed almıştık ama çok kullanamadık
son 1 ay da eşim ürolog tavsiyesi ile klomen kullanmıştı
klomenden sonra gebe kaldım..
inşallah sizler de şifa bulursunuz 3 kadın doğumcudan biri aşılama biri direk tüp biri şans az ama doğal deneyin sonra bakarız dedi..
Rabbim ol dedi ve oldu.. Bu sayfadan o dönem 3 arkadaş gebe kaldık..
Ne güzel canım maşallah bizim ameliyat sonrası değerlerimiz pek düzelmedi canım ileri hareketli bizimde sıfır ve morfoloji yüzde 2normal 8 ay oldu bekliyoruz bizde neofortil kullanıyoruz fındık fıstık yiyoruz arada da keçi boynuzu pekmezi inşallah bize de Nasib olur canım..
Ameliyat iyiki olmus diyomusunuz degerlr cok degismemis yabenim esimin de var da ameliyat konusunda kararsızız sayisi 35 milyon ileri hizi 50 morfoloji 4 ama varikosel var napcaz bilemiyorum da
Hayirli ugurlu olsun bebeğiniz saglikla kucaginiza alin insallah
İleri hiz ve sayi düsuk malesefKızlar 6ay önce ameliyat oldu eşim buna bi bakarmisiniz
Sayısı düşmüş niye boyle olmuş olabilir.İleri hiz ve sayi düsuk malesef
Ameliyattan once nasildi
Ameliyat başarısız olmus olabilir tekrar bi dr a gitmenizde fayda var farkli dr olsun benceSayısı düşmüş niye boyle olmuş olabilir.
Ameliyat başarısız olmus olabilir tekrar bi dr a gitmenizde fayda var farkli dr olsun benceSayısı düşmüş niye boyle olmuş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?