1 ml de ki sayi kac acaba degerleriniz oncesinde de iyiymiş ameliyat kolay kolay onermiyorlarkizzlar merhaba.
esinle 3.5 yildır evliyiz. 18 aydır bebek için uğraşiyoruz. 7 ay önce eşimin spermiyogram vermesi ve tahliler sonucunda eşime varikosel teşhisi koyuldu ve ameliyat oldu. ilk spermiyogramda
toplam sayı 165 milyon
ileri hareket %10
yavaş hareketli %10
yerinde hareketli %10
morfoloji normal yapili %80
anormal yapili %20
ameliuattan 3 ay sonra yapilan testimizde
tplam sayi 155 milyon
ileri hareketli %30
yavaş hareketli %5
morfoloji normal yapili %85
anormal yapili %15
bu arada esi. ameliyat oldugundan beri keci boynuzu kürü havuc suyu kürleri kullaniyor.
ayrica ilaç olarak evikap 400mg
zinco ve folik asit kullaniyor.
henüz hamile kalamadim her gün dua ediyorum.
bizim gibi olanlar siz neler yapıyorunuz?
hıç gebelik oluştu mu?
oluştuysa kaçinci ayda ?
hangi kürleri uyguluyorsunuz?
canim eşim ayni anda kullanmadı 3 ay keciboynuzu kürü kullandik 3 ay havuc suyu.Esim varikosel ama ameliyat olcak kadar kotu degil benim bildigim havuc ve keciboynuzu aynı anda uygulanmıyor ters etki yapabilir
1ml de 55 milyon var kuşum1 ml de ki sayi kac acaba degerleriniz oncesinde de iyiymiş ameliyat kolay kolay onermiyorlar
Gayet güzelmiş bizim de varikosel var total 190 milyon ml de 35 milyon ileri hiz 50 ameliyat onermedi dr ama1ml de 55 milyon var kuşum
canim ne kadardiŕ deniyorsunuz. ileri hareketlinin yüksek olmasi önemli diye biliyorum sizin ileri hateketliniz güzel.Gayet güzelmiş bizim de varikosel var total 190 milyon ml de 35 milyon ileri hiz 50 ameliyat onermedi dr amasonuc yok
Yaklasik 2 sene oldu bizim bir evladimiz var hemen olmustu bunlardan falan haberimiz yoktu 2.yi isterken öğrendikcanim ne kadardiŕ deniyorsunuz. ileri hareketlinin yüksek olmasi önemli diye biliyorum sizin ileri hateketliniz güzel.
canım en kısa sürede inşallah ikinciyi allah kucagina almayi nasip eder.Yaklasik 2 sene oldu bizim bir evladimiz var hemen olmustu bunlardan falan haberimiz yoktu 2.yi isterken öğrendik
canim büyük ihtimalle yaz sonu bizde tüp bebeğe gidecegiz galiba. oh canım benim Allah ömrünü güzel etsin inşallahCnm bnmde esimde varikosel var hic bi doktor ameliyat onermedi 2yil istedik olmadi snra tup bebek yptik rabbim nasip etti.. Doktorlar asilama ile bile ugrasmayin dediler..
Hayirlisiyla rabbim tez zamanda sanada bu duyguyu tattirsin vakit kaybetme bos tedavilerle inanki cok doktorla gorustum ameliyat cok nadir kiside ise yariyormus durumu tam aksine dahada kotu hale getirebilioms o yuzden yipranmamak adina hemen cozume gdilmeli kndini hazir hissettiginde yaz mutlaka bana merakda kalirim tez zamanda bebisini al eline..canim büyük ihtimalle yaz sonu bizde tüp bebeğe gidecegiz galiba. oh canım benim Allah ömrünü güzel etsin inşallah
ahh amin kuşum. baska birinin böyle dua ettigini gormek o kadar iyi geliyor ki Allah razı olsunHayirlisiyla rabbim tez zamanda sanada bu duyguyu tattirsin vakit kaybetme bos tedavilerle inanki cok doktorla gorustum ameliyat cok nadir kiside ise yariyormus durumu tam aksine dahada kotu hale getirebilioms o yuzden yipranmamak adina hemen cozume gdilmeli kndini hazir hissettiginde yaz mutlaka bana merakda kalirim tez zamanda bebisini al eline..
ahh amin kuşum. baska birinin böyle dua ettigini gormek o kadar iyi geliyor ki Allah razı olsun
aminn nerde varsa ya Rabbimm.Rabbim her istiyen bayana annelik duygusunu tattirsin boyle bir duygu sadece yasanarak anlasilir, her istiyene versin amin...