Herkese merhaba.. aranızda varikosel sorunu yaşayıp ameliyattan sonra ne zaman çocuğum olacak yada olur mu diye düşünenler için bu başlığı açmak istedim. Ben 3 yıldır çocuk sahibi olamadım.. graves hastası olduğumu öğrendiğimde 1 buçuk yıl kadar ilaç kullandım ve sonrasında da hastalık tekrar edecekmi diye takipteydik. Şuan hala takipteyim ama Allah büyük. Benim çocuk yapma yasağım kalkınca denedik ve çocuğumuz olmadi. Çok fazla bu kısımları uzatıp boğmak istemiyorum. Eşimin Sperm değerleri kötüydü hatta ilk gittigimiz Dr. Vakit kaybetmeden tüp bebek yapmanız gerekiyor dedi. İki kere aynı hastane de test verdik hız %2 sperm sayısı ise ilkinde 3 milyon ikincisinde 1 buçuk milyon falan di. Sonra ameliyat olun ama değerler daha kötüye gidebilir bı tüp bebek merkeziyle görüşün olmazsa ameliyatta sperm alabilir dediler. Tabi biz şoka girdik. Ama ameliyat olmaya karar verdik gün istedik. Biz sizi arayacağız diyip gönderdiler ve aylarca telefon gelmedi. Sanırım bizi unuttular . Her işte bir hayır vardır amliyati başka bir hastanede sorunsuz bir şekilde oldu eşim. Ve bekleme sürecimiz başladı. Dr. 6 aya değerler anca düzelir dedi. Tabii biz uzun bir süre kontrole gidemedik. Taa ki 2 ay öncesine kadar
. %2 hareket hızıyla %20 ye çıkmıştı.. tabi sperm değerleri de 22 milyon olmuş. Dr çok tatlı biri ve bize vitamin takviyesi verdi 2 ay bunu kullan eğer hamilelik olmazsa en azından aşılama ile tutacak bir sperm değerin oluşmuş dedi. Bu arada o verdiği takviye ile keçiboynuzu özünü icirmeye başladım. Takviye bitti tekrarını almadan hamile kalmışım ama hiç olur vermiyordum çünkü ben eşimden ayrı gezmeye gittim ablamın yanına 1 buçuk hafta kadar..bu süreçte de yumurtlama geçmiştir diye düşündüm çünkü döndüğümde adetime bir hafta kalmıştı. Kafamdan bu ayı da böyle gecircez demek ki dedim ve çok rahat bir kafa ile sadece birliktelik oldu. Çünkü aklımda yumurtlama geçti diye hamilelik düşüncesi hiç olmadı. Adet günüm geçti adet olmadım ama yine de hava değişimi diye düşündüm. Arkadaşlar meğer mucizem benimleymis. Lütfen umutsuz olmayın . Rabbim hiç ummadiginiz anda gerçekten olduruveriyor. Anne olmak isteyen hasretiyle yanan bütün kadinlarin duygularını çok içten hissediyorum. Hepiniz duamdasiniz umudunuzu hiç kaybetmeyin.. Rabbime güvenin. Yarın için randevu aldım. sağlıkli bir gebelik için sizden dua bekliyorum. Uzun uzun yazdım hakkınızı helal edin..
. %2 hareket hızıyla %20 ye çıkmıştı.. tabi sperm değerleri de 22 milyon olmuş. Dr çok tatlı biri ve bize vitamin takviyesi verdi 2 ay bunu kullan eğer hamilelik olmazsa en azından aşılama ile tutacak bir sperm değerin oluşmuş dedi. Bu arada o verdiği takviye ile keçiboynuzu özünü icirmeye başladım. Takviye bitti tekrarını almadan hamile kalmışım ama hiç olur vermiyordum çünkü ben eşimden ayrı gezmeye gittim ablamın yanına 1 buçuk hafta kadar..bu süreçte de yumurtlama geçmiştir diye düşündüm çünkü döndüğümde adetime bir hafta kalmıştı. Kafamdan bu ayı da böyle gecircez demek ki dedim ve çok rahat bir kafa ile sadece birliktelik oldu. Çünkü aklımda yumurtlama geçti diye hamilelik düşüncesi hiç olmadı. Adet günüm geçti adet olmadım ama yine de hava değişimi diye düşündüm. Arkadaşlar meğer mucizem benimleymis. Lütfen umutsuz olmayın . Rabbim hiç ummadiginiz anda gerçekten olduruveriyor. Anne olmak isteyen hasretiyle yanan bütün kadinlarin duygularını çok içten hissediyorum. Hepiniz duamdasiniz umudunuzu hiç kaybetmeyin.. Rabbime güvenin. Yarın için randevu aldım. sağlıkli bir gebelik için sizden dua bekliyorum. Uzun uzun yazdım hakkınızı helal edin..