Erkek İnfertilitesi varikosel ameliyatı sonrası değerler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

shalalaSU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
67
33
kızlar eşim varikosel ameliyatı oldu altı ay önce değerler yükselmiş fakat morfoloji sıfır olmuş deneyimli arkadaşlar ne olur bilgi verin bana nedir ne değildir ne yapmak lazım? ben de bu ay kolposkopi olucam ondan sonra inşallah bişi çıkmazsa gidicem bir tüp bebek merkezine medikalpark bahçelievleri düşünüyorum. aşılama denerler mi acaba değerleri yazıyorum. çok tavsiye ve morale ihtiyacım var.
volüm:2.90 referans >1.5
renk: sarımtrak
ph:8 referans>7.2
vizkozite: + referans (+)
likefaksiyon: 30 dk referans 0-60 dk
fruktoz:+ referans normalozitif
spermatozoa sayısı: 29.000.000 /ml referans>15x1.000.000
total spermatozoa sayısı:84.100.000 referans>39x1.000.000
ileri hareketli: %43 referans %32
yerinde hareketli: %5 referans ileri+yerinde>%40
hareketsiz: %52
toplam hareketli sperm sayısı: 36.163.000
yuvarlak hücre sayısı: 800.000 /ml referans <5x1.000.000
morfoloji: normal %0 anormal %100 referans >%4 baş: %96 boyun: %51 kuyruk: %33 stoplazmik damlacık:%0 teratozoosperm indeksi (TZI) 1.8 (defekt sayısı/defektli sperm sayısı)

Ameliyattan önceki değerleriniz nasildi. Sadece morf sıkıntı diğerleri normale dönmüş bence. Sayı asilama icin iyi ama morf duzelmesi lazim. ILAC yada kur kullandi mi esin. Umudunu yitirme rabbim ol deyince olacak.

Canım önceki degerlerde diğerleride düşüktü. Ama morfoloji en son % 2 idi ameliyattan önce bi o düşmüş daha ilk test bu ameliyat sonrası doktora henüz gitmedik c.tesi gitcez netten bakıyorum ilaç morfolojiyi duzeltmez yaziyo kur derken keçiboynuzu falan onu mu diyosun yapmadık canım doktor ilac falan verir mi ki

eşimde morfoloji % 6 iken keçiboynuzu kürü ve proteex plus kullandı morfoloji %12 lere kadar çıktı umudunu kaybetme ve önce duanı et ALLAH a sonrada kürlere başlayın eşinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…