Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir arkadaşımız için doktor araştırıyorum.varikosel ameliyatı olup memnun olan-olmayan yada dr tavsiyesinde bulunabilecek olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlerse çok memnun olurum.şimdiden herkese teşekkürler...
teşekür ederim canım...verdiğin bilgiler için....Canım benim eşimde de varikosel vardı ama daha ciddi başka sorunları olduğu için doktor varikosel ameliyatı yapmayı uygun bulmadı ama biz kendisinden çok memnun kaldık, Teoman Cem Kadıoğlu varikosel konusunda benim yaptığım araştırmalara göre oldukça başarılı bir doktor. İstanbul Nişantaşı'nda muayenehanesi var, ayrıca Çapa Tıp Fakültesi'nin doktoru. Sigorta ve sevk konularında da yardımcı olacaktır.
Canım benim eşimde de varikosel vardı ama daha ciddi başka sorunları olduğu için doktor varikosel ameliyatı yapmayı uygun bulmadı ama biz kendisinden çok memnun kaldık, Teoman Cem Kadıoğlu varikosel konusunda benim yaptığım araştırmalara göre oldukça başarılı bir doktor. İstanbul Nişantaşı'nda muayenehanesi var, ayrıca Çapa Tıp Fakültesi'nin doktoru. Sigorta ve sevk konularında da yardımcı olacaktır.
haymatlosa canım varikosel ameliyatının fiyatı hakkında bilgin varmı?Teoman Cem Kadıoğlu nekadara yapıyo acaba?
teoman bey e benim eşimde gitti ssk olması fark etmiyor tatlım çapa da yapmıyo özel bi hastanede 4.000 tl ucuz olanı 8.000 tl pahalı olan hastane biz yaptırmadık teoman bey ameliyat dedi ama gittiğim diğer 3 üroloji dr ( deniz arsev,gökhan gürbüz ) gerek yok tüp bebek dedi emre bakırcıoğlu nu tavsiye ederim ilgili ve bilgili bir doktor yardımcı oluyor umut tüp bebek ve bahçecidi görev alıyor tedavime başlamadan önce gitseydim emre beye ameliyat olurdu eşim emre beyde olurda tedavim olumsuz sonuçlanırsa ameliyat olmayı düşünüyor eşim emre bey tercihi ama
slm kızlar benimde öyle bir derdim var ben ne yapacagımı bilmiyorum kadın dogum uzmanı tup bebek yada aşılama öneriyor ürolojide ameliyat biz ne yapacagımıza karar veremedik bilgisi olan yazsın acil
aşılama olursa bu ay başlıcaz tüp bebek için biraz beklememiz lazım ne olur yardımcı olun ilk önce aşılama sonra ameliyat daha sonrada tüp b ebek yada tup bebek ameliyat birde ben aşılama için ilaç almıştım