• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

varikosel ameliyatı için doktor tavsiyesi....acilll....

hituci

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
1.932
31
683
Samsun
bir arkadaşımız için doktor araştırıyorum.varikosel ameliyatı olup memnun olan-olmayan yada dr tavsiyesinde bulunabilecek olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlerse çok memnun olurum.şimdiden herkese teşekkürler...

bir arkadaşımız için doktor araştırıyorum.varikosel ameliyatı olup memnun olan-olmayan yada dr tavsiyesinde bulunabilecek olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlerse çok memnun olurum.şimdiden herkese teşekkürler...

Canım benim eşimde de varikosel vardı ama daha ciddi başka sorunları olduğu için doktor varikosel ameliyatı yapmayı uygun bulmadı ama biz kendisinden çok memnun kaldık, Teoman Cem Kadıoğlu varikosel konusunda benim yaptığım araştırmalara göre oldukça başarılı bir doktor. İstanbul Nişantaşı'nda muayenehanesi var, ayrıca Çapa Tıp Fakültesi'nin doktoru. Sigorta ve sevk konularında da yardımcı olacaktır.

Canım benim eşimde de varikosel vardı ama daha ciddi başka sorunları olduğu için doktor varikosel ameliyatı yapmayı uygun bulmadı ama biz kendisinden çok memnun kaldık, Teoman Cem Kadıoğlu varikosel konusunda benim yaptığım araştırmalara göre oldukça başarılı bir doktor. İstanbul Nişantaşı'nda muayenehanesi var, ayrıca Çapa Tıp Fakültesi'nin doktoru. Sigorta ve sevk konularında da yardımcı olacaktır.
teşekür ederim canım...verdiğin bilgiler için....
kızlar türkiyenin her yerinden olabilir tavsiyeleriniz yeterki iyi bir dr olsun.hepinize sevgiler...a.s.

teoman bey e benim eşimde gitti ssk olması fark etmiyor tatlım çapa da yapmıyo özel bi hastanede 4.000 tl ucuz olanı 8.000 tl pahalı olan hastane biz yaptırmadık teoman bey ameliyat dedi ama gittiğim diğer 3 üroloji dr ( deniz arsev,gökhan gürbüz ) gerek yok tüp bebek dedi emre bakırcıoğlu nu tavsiye ederim ilgili ve bilgili bir doktor yardımcı oluyor umut tüp bebek ve bahçecidi görev alıyor tedavime başlamadan önce gitseydim emre beye ameliyat olurdu eşim emre beyde olurda tedavim olumsuz sonuçlanırsa ameliyat olmayı düşünüyor eşim emre bey tercihi ama

haymatlosa canım varikosel ameliyatının fiyatı hakkında bilgin varmı?Teoman Cem Kadıoğlu nekadara yapıyo acaba?

teoman bey e benim eşimde gitti ssk olması fark etmiyor tatlım çapa da yapmıyo özel bi hastanede 4.000 tl ucuz olanı 8.000 tl pahalı olan hastane biz yaptırmadık teoman bey ameliyat dedi ama gittiğim diğer 3 üroloji dr ( deniz arsev,gökhan gürbüz ) gerek yok tüp bebek dedi emre bakırcıoğlu nu tavsiye ederim ilgili ve bilgili bir doktor yardımcı oluyor umut tüp bebek ve bahçecidi görev alıyor tedavime başlamadan önce gitseydim emre beye ameliyat olurdu eşim emre beyde olurda tedavim olumsuz sonuçlanırsa ameliyat olmayı düşünüyor eşim emre bey tercihi ama

canım çok saol.fiyat konusunda da yazmışsın.şimdi tedaviniz ne aşamada.rabbim yar ve yardımcınız olsun.

bir de hangi amaç için varikosel ameliyatı yapıldığı önemli tabii, eğer sperm sayısı azlığı ve infertilite yüzünden yapılacaksa çoğu ürolog tüp bebeğin daha yerinde olacağını söylüyor, ama bazı varikosel hastalarında artık ağrı yapmaya başlıyor, tıpkı bacaktaki varislerde olduğu gibi, onda ameliyat gerekiyor. Cem Kadıoğlu bize de tam aksine "hiç varikoselle uğraşmayın gidin tüp bebek yaptırın, bu düzeyde varikoselin de bir zararı olmaz, prostat kontrolü yaşına kadar üroloğa görünmene bile gerek olmaz" demişti.
Bir de Alman Hastanesi'nde Tansel Kaplancan var, onu da çok methediyorlar ama ben özellikle eşim tüp bebek yapılan bir yerde tedavi olmasın, bizi sağlık için ameliyat gerekiyorken tüp bebeğe yönlendirmesinler istemiştim. Önce Cem Kadıoğlu sonra Tansel Kaplancan gördü, ikisi de tüp bebek diyince biz de tüp bebeğe yöneldik.

canım eşimde teoman beye göre 3 devre diğer drlara göre 2 evre varikosel var benim eşimin sperm sayısı çok az olduğu için gerek duymadılar eğer hemen bebek düşünmeseydik olabilir dediler ama biz hemen bebek istediğimiz için tüp bebeğe karar verdik çünkü ameliyattan sonra yükselebilirde düşebilirde dediler ama EMRE BAKIRCIOĞLU nu tavsiye ederim

slm kızlar benimde öyle bir derdim var ben ne yapacagımı bilmiyorum kadın dogum uzmanı tup bebek yada aşılama öneriyor ürolojide ameliyat biz ne yapacagımıza karar veremedik bilgisi olan yazsın acil
aşılama olursa bu ay başlıcaz tüp bebek için biraz beklememiz lazım ne olur yardımcı olun ilk önce aşılama sonra ameliyat daha sonrada tüp b ebek yada tup bebek ameliyat birde ben aşılama için ilaç almıştım

slm kızlar benimde öyle bir derdim var ben ne yapacagımı bilmiyorum kadın dogum uzmanı tup bebek yada aşılama öneriyor ürolojide ameliyat biz ne yapacagımıza karar veremedik bilgisi olan yazsın acil
aşılama olursa bu ay başlıcaz tüp bebek için biraz beklememiz lazım ne olur yardımcı olun ilk önce aşılama sonra ameliyat daha sonrada tüp b ebek yada tup bebek ameliyat birde ben aşılama için ilaç almıştım

Canim benim bildigim kadariyla 20 milyon spermden az bulunuyorsa asilama onerilmiyor. Eger 20 milyon uzerinde sayiniz varsa, sende bir problem yoksa, yasin gencse, durumunuz da musaitse bence bir iki asilama deneyebilirsiniz. Bence birkac urolog ile daha gorusmeden ameliyata karar vermek cok saglikli olmayabilir cunku varikosel ameliyatini infertilitenin giderilmesi icin cok basarili bulmuyor doktorlar, sonucta ameliyat olup vakit kaybedip bir de arkasindan tup bebek denemek zorunda kalmak da var, yukarida dedigim gibi ilerleyip agri ve problem ureten varikoselleri ayri tutuyorum tabii.

arkadaşlar merhaba;
benim eşimde 2 gün önce ameliyat oldu sol taraftan tek taraflı.1 senelik evliyiz korunmadığımız halde hamile kalamadım.eşimde ağrı vardı öyle teşhis kondu.grade 1 di ilerlememiş.değerlerinin çoğu normalin üzerindeydi tek normal sınırın altındaki morfolojiydi.6 ay önce yaptırdığımız testte %4 çıkmıştı en az %5 olması gerekiyordu en son ameliyat öncesi bidaha yaptırdık diğer değerler yine normalin üstünde ama hafif düşmüştü.fakat morfoloji ,%3 çıktı bukez.doktor ameliyat yapalım dedi.bakalım daha yeni.umarım sonuçlar güzel olurda bizde bebişimizi alırız kucağımıza.
buarada doktorumuz istanbul özel huzur hastanesinden op.dr.levent türk.çok iyi bi doktor.sizi sonuna kadar dinliyo.paraya doymuş bi doktor ve inanın gönül rahatlığıyla tedavi olabilirsiniz.
500 tlye oldu eşim.mikrocerrahi ameliyat oldu fiyat çok uygun ve herşeyimizle güzel ilgilenildi.
allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah.
sevgiler:21:

Back